zlajci je napisao/la:Primjetit će te da nisam pisao nekoliko dana.
Emotivno i psihički sam ispražnjen obzirom šta se sve dešavalo, šta nam se montiralo, šta se izdešavalo dan prije utakmice u Kaknju, kakve su to mućke bile, tko je sve učestvovao, kako su politički uvezani klubovi od strane sekretara jedne od najvećih stranaka u BiH, kako je smo docekani u Kaknju, kako su glave pucale, kako je prijetnje po po život imao sudac koji nam je sudio u Kaknju, kako je disciplinska komisija NS FBiH odgađala zasjedanje po pitanju prijave suca Jedinstvo-Gošk, kako je sekretar saveza prijetio sucu s te utakmice, kako je povjerenstvo za delegiranje cijelu sezonu oštrilo na Jedinstvo, kako su delegirani prvobitni suci za danas. Znači, tko me zna onda zna i šta radim u životu i da me mnoge stvari ne bi trebale iznenaditi...ali ja sma ostao s.j.eban..emotivno i psihički ispražnjen.
Jučer nisam htio da pišem, ali verujte da je ovaj prvobitno delegirani sudac bio spreman prekinuti utakmicu na našu štetu. To je bio plan druge strane. Navodno pljuvanje, navodno udaranje...bilo šta samo da prekine utakmicu. Sve sreća sada imamo KLUB. Iz Međugorja su se uputili mailovi svim bitnim instancama i sva sreća promijenjeno je delegiranje.
Nadam se da ću večeras skupiti snage da napišem više.
Poruka svim momcima sa TK. Danas je mogla biti Sloboda, sutra bilo tko od naših klubova.
TK ima preko 130 aktivnih fudbalskih klubova koji se takmiče na svim nivoima. Moramo skupiti pameti jer su htjeli svima da nam se po.seru u usta.
"Zagrli me oko vrata
Sloboda se diže
Ne može nam niko
Ako priđeš bliže"
Sloboda smo vratili u prostor i vrijeme sadašnjice
brate svi znamo cime se bavis i koliko si ti u ovome svemu iskren..kad ti kazes ovo to je 100% tako..iz nam zasto se nisi javljao tesko je bilo sve to prebroditi gledati sta nam se kuha...vidis da su i oni uvjereni bili da cemo dozivjeti rasulo..ali klinac im brate neka se puse...ja cekam onog lika sto je rekao da ce nam mahat da se javi, ali izgleda dq se izbrisao sa foruma..pronadjite ga ljudi zovite ga hocu da se ispricam sa njim