pa hajmo postenjacine dogovorite svi sa svojim tv kucama prijenose pa da vidimo ko sije a ko iglu krije.. sloboda je makar s te strane (gdje je konkretno i direktno mogla) uradila svoje, a vi i ostali nista a svako kolo se nadje neko kenyat po sudijama i sudjenju. Ove price me ne doticu isto tako ljudi pisu i zatrpavaju fb slikama i statusima reko bi covjek zive na visokoj nozi a ono go qra.c.. nadji dokaz da je nastimana (video,audio,foto) pa onda cemo pricat o ugledu slobode do tad smo daleko ispred svih u svakom pogledu..Rafael30 je napisao/la:Sloboda je posten klub, samo Jedinstvo kupuje. Evo sta covjek napisa na fb s.s.ba
"Znaci ovo danas sto smo mi mostarci kao navijaci Zrinjskog vidjeli je bruka kakvu odavno nismo gledali...smijesno,providno i sramotno..ako se za ovo igra nogomet u BiH onda ne vidim nikakvog napretka...Pri samom ulasku na stadion od pocetka susreta svi su znali o cemu se radi a potvrda je dosla ubrzo,klasicna jednostavna prodaja gdje su ljudi otisli vec u 60.minuti...znaci fuj,bruka i sramota,osobno me uopce ne zanimaju ti klubovi al kao nogometni zaljubljenik sam odlucio pogledati utakmicu i pokajao se...za 500km su igraci branitelja prodali obraz i sad su popljuvani od citavog grada...jeftino..jeftino....sportski pozdrav"
I da dodam sve se bojim da je ovaj doticni, lafo tifozi zrinjskog navikao na posteno sudjenje u pl kako njegovog kluba tako i ostalih. Bolje da pogleda zadnje kolo pl (pa ce prva liga fbih mu doci kao melem)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.