ceze je napisao/la:Po meni je Benatia najbolje moguće rješenje za mjesto stopera.
Mislim da se i kolega Saurman slaže sa mnom.
Dobar je Benatia i po meni bolje riješenje od Luiza.Brazilac je itekako sklon kiksevima i dati za njega 40 mil je suludo.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
ceze je napisao/la:Po meni je Benatia najbolje moguće rješenje za mjesto stopera.
Mislim da se i kolega Saurman slaže sa mnom.
Šteta za Thiaga...Laut spanischen Medien hat Thiago vom FC Bayern einen Rückschlag in seinem Aufbautraining erlitten und wird für die WM ausfallen !
Gledao sam desetak utakmica Rome ove sezone i u svakoj je bio više nego dobar.farinelli123 je napisao/la:Moze neko da mi napise vredi li taj Benatia, il' jok? Naravno, u obzir ne dolazi klip, jer je i Draxler dobar na klipovima
Vakat je vise da se doticna "lafcina" banuje.anelbavarac je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Kako je odurno vidjeti da se neko raduje necijoj povredi.
Sta ocekivat' bolje od domuzara.
Velika su to djubrad.
Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu ..
Istrošenu cjevanicu zbog koje moze doci do loma noge. Da se preciznije izrazim.ceze je napisao/la:Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu ..
ceze je napisao/la:Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu ..

Vidim i ja da lupa gluposti.Centre forward je napisao/la:ceze je napisao/la:Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu .., ma Makaš je stručnjak za ortopediju, yebo dr H.Kačara na UKC Tuzla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.