ovo je vec brutalno jbt
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
ovo je vec brutalno jbt
ode mi radno mjesto u pm ahahhahahah ...
Najvise ce profitirati drzavna televizija,niko ne spava svi je gledaju ahahah
Najvise ce profitirati drzavna televizija,niko ne spava svi je gledaju ahahah
BHF Bosanska Krajina!
- IlPrincipe
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
A evo ono što sam govorio danas, vjetar rutinski drvo srušio
Sad bolje vidim Bosnu s prozora

I onda kaze zasto kisa,zasto poplave.........mandraX je napisao/la:
Kad ga metne Ronaldu, ima da mu oči ispadnu.
BHF Bosanska Krajina!
zenecija yebote 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovdje kod nas je nista s tim ****, a ima ih, samo pogledaj po Sarajevu navecer i tako.
Tamo na zapadu je ludnica. Hajde sto se prihvata to sve bez probleme, nego sto je sve homoseksulaca. Prilika za nas balkanske muskarcine da to pokupimo tamo za papire

Tamo na zapadu je ludnica. Hajde sto se prihvata to sve bez probleme, nego sto je sve homoseksulaca. Prilika za nas balkanske muskarcine da to pokupimo tamo za papire
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hoćel' se uzeti na kraju?mandraX je napisao/la:
Kad ga metne Ronaldu, ima da mu oči ispadnu.
DRUG NEBI TI PUNCA
divi Ljiljana jest liberalanBosniacum Lilium je napisao/la:ovdje kod nas je nista s tim ****, a ima ih, samo pogledaj po Sarajevu navecer i tako.
Tamo na zapadu je ludnica. Hajde sto se prihvata to sve bez probleme, nego sto je sve homoseksulaca. Prilika za nas balkanske muskarcine da to pokupimo tamo za papire![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vjeruj mi. Open minded sam leek, ali homoseksualizam je jednostavno bolest, nema drugog objasnjenjamiki_92 je napisao/la:divi Ljiljana jest liberalanBosniacum Lilium je napisao/la:ovdje kod nas je nista s tim ****, a ima ih, samo pogledaj po Sarajevu navecer i tako.
Tamo na zapadu je ludnica. Hajde sto se prihvata to sve bez probleme, nego sto je sve homoseksulaca. Prilika za nas balkanske muskarcine da to pokupimo tamo za papire![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Priča se da će prelit' za sat vremena.InatSilanBosanski je napisao/la:Da li ima neko ovdje iz Lukavca? Da li je brana prelila
ma jasta nek bolest brateBosniacum Lilium je napisao/la:vjeruj mi. Open minded sam leek, ali homoseksualizam je jednostavno bolest, nema drugog objasnjenjamiki_92 je napisao/la:divi Ljiljana jest liberalanBosniacum Lilium je napisao/la:ovdje kod nas je nista s tim ****, a ima ih, samo pogledaj po Sarajevu navecer i tako.
pricam mi jaran ljetos bio u Baselu radio u restoranu neki lik oko 40 god. mu se nabacivao, jos mu dao i avans 50 eura za moguce usluge
kaze p3dera na sve strane
Re: Odg: Chat
Prelila već brateDukeOfWellington je napisao/la:Priča se da će prelit' za sat vremena.InatSilanBosanski je napisao/la:Da li ima neko ovdje iz Lukavca? Da li je brana prelila
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mi smo nista sto se mozemo usreciti za papire s nekim djevojkama tamo. Ovim domacim **** bi tamo ruze cvjetale. **** sve neki doktori, advokati, veliki igraci... Njima plata ne ide ispod 15 000 €miki_92 je napisao/la:ma jasta nek bolest brateBosniacum Lilium je napisao/la:vjeruj mi. Open minded sam leek, ali homoseksualizam je jednostavno bolest, nema drugog objasnjenjamiki_92 je napisao/la: divi Ljiljana jest liberalan
pricam mi jaran ljetos bio u Baselu radio u restoranu neki lik oko 40 god. mu se nabacivao, jos mu dao i avans 50 eura za moguce usluge![]()
kaze p3dera na sve strane
@samo_lijevo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Evo i zemljotresa 
upravo takoBosniacum Lilium je napisao/la: mi smo nista sto se mozemo usreciti za papire s nekim djevojkama tamo. Ovim domacim **** bi tamo ruze cvjetale. **** sve neki doktori, advokati, veliki igraci... Njima plata ne ide ispod 15 000 €![]()
mi ako odemo tamo zavrsicemo sa cistacicama/konobaricama
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
oj da je i to. Konobaricama je tamo dobro placen posao. Kod njih su vecinom fensi restorani i to, slabo imaju one kafane ko kod nasmiki_92 je napisao/la:upravo takoBosniacum Lilium je napisao/la: mi smo nista sto se mozemo usreciti za papire s nekim djevojkama tamo. Ovim domacim **** bi tamo ruze cvjetale. **** sve neki doktori, advokati, veliki igraci... Njima plata ne ide ispod 15 000 €![]()
![]()
mi ako odemo tamo zavrsicemo sa cistacicama/konobaricama
e?Donnie Darko je napisao/la:Evo i zemljotresa