pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
k*rac ga moj ubi, ispostovo ga je maximalno Kid ne zajebajimasteRofPoker je napisao/la:pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.

Deron pokazi muda sta bjezis od lopte, ko djavo od krsta
 Deron pokazi muda sta bjezis od lopte, ko djavo od krsta  
ma jest, kako ga nije ispostovao. da pirs ne dobi 5. licnu igrao bi citavih 0 minuta u drugom poluvremenu. super je znati da trener tako racuna na tebe, extra za samopouzdanje.RealnoGledano je napisao/la:k*rac ga moj ubi, ispostovo ga je maximalno Kid ne zajebajimasteRofPoker je napisao/la:pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
jednostavno nije Mirzino da puca 2 minute prije kraja tekme i to odlucujuce tekme za Netse
pogotovo kad imas prokljucalog JJ-a
fataj skokove i dodaji onome ko ima vise staza u klubu
RealnoGledano je napisao/la:k*rac ga moj ubi, ispostovo ga je maximalno Kid ne zajebajimasteRofPoker je napisao/la:pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
jednostavno nije Mirzino da puca 2 minute prije kraja tekme i to odlucujuce tekme za Netse
pogotovo kad imas prokljucalog JJ-a
fataj skokove i dodaji onome ko ima vise staza u klubu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.