Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Smijesna je ova liga u ovakvim momentima, par puta sudije sebi pustaju snimak kako su donijeli pogresnu odluku i opet ne mogu svirati faul 

Koje navlačenje sudija, ne mogu da vjerujem...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nadam se da ce ovi starci u penziju. Sledece sezone Mirza starter.
- masteRofPoker
- Kontakt:
ma samo je jedan covjek ukenjao ovo a to je onaj celavi majmun na klupi. on veze s mozgom nema. on nema akcije spremne ali nijedne akcije. ebem ti zivot ko sve milione zaraduje. kaze uci skolu, jao, jao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
JJ odradi tekmu sezone, sve zabije i na kraju jednim potezom sve sjebe.
Moj Mirza kako je tek tebi mogu misliti.

Moj Mirza kako je tek tebi mogu misliti.

sudije dobiju jasne instrukcije da sviraju u korist jamesa, jer NBA njega forsira kao novog jordana. valjda je to svima jasno
Johnson majstor, strašan kroz čitav play-off
da su ga ostale zvijezde pratile, al' nisu ..

To je to ove sezone.Nek odmah daju prsten Miamiu da se dzaba ne igra vise !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ako ništa sad se insan more naspavat kako treba...
-
- Kontakt:
Svaka cast njima ali NBA je jedno Veliko sranje ovdje aktivnog igranja ima 5% ostalo se vrti samo radi para ... vrlo dosadno kao i NHL NFL Baseball samo prekid i nista drugo ...
Anti Nakarada
LJudi do sljedece sezone 

Brate pravilo je u NBA da ne smiju dosuditi neki faul nakon snimaka, samo mogu kao što su sad uradili da dodijele loptu ekipe koja je oštećena. Takva su pravila jbg.donniedarko je napisao/la:Smijesna je ova liga u ovakvim momentima, par puta sudije sebi pustaju snimak kako su donijeli pogresnu odluku i opet ne mogu svirati faul
-
- Kontakt:
al hejjjjjjjjjjj pustaju **** replay 6 puta na kojem se vidi faul iz avionaaaaaaa iz vasioneeeeeeeeeeBigDaddy je napisao/la:sudije dobiju jasne instrukcije da sviraju u korist jamesa, jer NBA njega forsira kao novog jordana. valjda je to svima jasno
i oni NE SMIJU da sviraju faul ja da sam PP ja bi silovo sudiju nacisto znaci uvalio mu k*rac usta i ugusio ga tako !

-
- Kontakt:

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sami su krivi, imali su sasvim dovoljno vremena da iskreiraju šut, al ko im je kriv kad ne znaju, meni lično je drago što su ispali da mogu odmoriti do SP, a i Mirza nek malo odmori u augustu su kvalifikacije za EP
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- invincible1921
- Kontakt:
dobro iskrenog sam misljenja da bi miami dobio 4 2 sve i da je slavio bruklin veceras, ali koji ku.rac sa odlukom sudija
pa mogo je bit il aut za miami ili faul za pirsa , aut za bruklin nije nikako jer je pirs zadnji igro
nasa liga je mala maca za ovo

=\_1921_/=
zezas me? oklahoma, clippersi i spursi su ove godine bolji od miamija, eto zivi bili pa vidjeli. nesto bih volio vidjet clipperse u finalu, da griffin koji put posterizira princezuBihac96 je napisao/la:To je to ove sezone.Nek odmah daju prsten Miamiu da se dzaba ne igra vise !

-
- Kontakt:
Da je Mirza samo zabio onu tricu kada je bio sam...ali sta je tu je
Nemogu da vjerujem da ona druga trica nije usla.