FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Koja je Azmir veličina od čovjeka.U državi trenutno osim Sarajeva niko bolje uslove nema od nas...To je razlog više da mi uđemo u PL.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Iako ima jos do kraja neke minimalne sanse,mislim da je sve rijeseno. Bilo je svasta. Cestitke na ulasku u Premijer ligu BiH. Sretno !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daj Azmire rentaj helikopter nek ih u 2-3 ture dobaci do Tuzle, nek uzleti na Kamberovica i sleti na TusnjuCoraco je napisao/la:A gdje će i tamopanini je napisao/la:momci treba da krenu iz zenice, idu preko banja luke![]()
a kakav crni docek, ne treba slaviti nista prije vremenabice vremena za slavlje...
preko Lukavca za Tuzlu ne mogu zbog poplavljene magistrale u Puračiću i Dobošnici.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hvala, nadam se da će Jedinstvo uspijeti naredne godine ući u PL.TehnickiDirektor je napisao/la:Iako ima jos do kraja neke minimalne sanse,mislim da je sve rijeseno. Bilo je svasta. Cestitke na ulasku u Premijer ligu BiH. Sretno !
[youtube][/youtube]
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sramota ako se ovo mogu zvati novinari. Ispituju covjeka neka pitanja kao da je politicarfukarezv je napisao/la:[youtube][/youtube]

Znaš li kojim putem idu. ja moram do banjaluke sutra ne znam kako ćupanini je napisao/la:igraci su na putu prema tznece sigurno za 4 5 sati doci...

djulba je napisao/la:Znaš li kojim putem idu. ja moram do banjaluke sutra ne znam kako ćupanini je napisao/la:igraci su na putu prema tznece sigurno za 4 5 sati doci...
pp
1919 <3
Igraci su trenutno u Banja Luci kaze kruze oko bosne ne bi li kako dosli u TZ al po svemu sudeci tesko da ce uspjeti, uglavnom neka im je sa srecom
Nek idu za Zvornik pa na Dubrave i preko Par Sela u Tuzlu, ne mogu ni preko Orasja
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Komentator jučerašnje utakmice Nermin Bise koji se nalazi u autobusu sa našim fudbalerima na putu za Tuzlu: '' Mi smo krenuli odmah poslije utakmice prema Tuzli, gdje su nas prema nekim informacijama čekale Fukare. Kako smo napustali Hercegovinu, vidjeli smo da stvari izmiču kontroli što se tiče vremenskih neprilika. Uspjeli smo doći do Zenice, gdje smo se smjestili u Hotel Zenica. Jutros u 9 sati smo krenuli prema Banja Luci, gdje smo stigli prije par trenutaka. Trenutno ne znamo kojim putem ćemo dalje i kako ćemo uopšte stići u Tuzlu, možda preko Orašja. Pokušavamo dobiti informacije koje će nam biti od koristi, nadam se da ćemo do večeras stići kući.'' Nermin Bise
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Oni na turnejiSaLL/ihovic je napisao/la:Komentator jučerašnje utakmice Nermin Bise koji se nalazi u autobusu sa našim fudbalerima na putu za Tuzlu: '' Mi smo krenuli odmah poslije utakmice prema Tuzli, gdje su nas prema nekim informacijama čekale Fukare. Kako smo napustali Hercegovinu, vidjeli smo da stvari izmiču kontroli što se tiče vremenskih neprilika. Uspjeli smo doći do Zenice, gdje smo se smjestili u Hotel Zenica. Jutros u 9 sati smo krenuli prema Banja Luci, gdje smo stigli prije par trenutaka. Trenutno ne znamo kojim putem ćemo dalje i kako ćemo uopšte stići u Tuzlu, možda preko Orašja. Pokušavamo dobiti informacije koje će nam biti od koristi, nadam se da ćemo do večeras stići kući.'' Nermin Bise

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
A kako će do ZvornikaTRUST je napisao/la:Nek idu za Zvornik pa na Dubrave i preko Par Sela u Tuzlu, ne mogu ni preko Orasja

Ovim nazovi novinarima bi trebalo zabraniti da postavljaju bilo kakva pitanja Ćiri. Ne vjerujem da normalan čovjek može imati onako bolestan smisao za humor.
Fakat ne znam kako šef ima strpljenja odgovarati na retardirana pitanja.

Ma najbolje neki carter iz BL na Dubrave
salu na stranu dosta je ozbiljna situacija i nadam se da ce momci stici zivi i zdravi dns

salu na stranu dosta je ozbiljna situacija i nadam se da ce momci stici zivi i zdravi dns
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nakon ovog kola sa 99% sigurnoscu moze se reci da ste novi-stari premijerligas! iskrene cestitke,vidimo se dogodine ako bog da u Vitezu!

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
I Dubrave su pod vodom. Svaki put Tuzla-Živinice i Tuzla-Kalesija je prekinut.
FanVitez, hvala vidimo se
FanVitez, hvala vidimo se
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nista, barem je odgodjeno ovo kolo koje se trebalo igrati u subotu, tako da cijela ekipa moze slobodno provesti nekoliko dana u drugom gradu, barem dok se stanje malo ne poboljsa.
Problem je trening i nemogucnost obavljanja istog osim ako se ne planira raditi u dvorani ili teretani.
Nek su oni uzeli tu tricu iz Mostara a u Tuzlu ce se sigurno vratiti, ako ne danas, onda tokom vikenda.
Problem je trening i nemogucnost obavljanja istog osim ako se ne planira raditi u dvorani ili teretani.
Nek su oni uzeli tu tricu iz Mostara a u Tuzlu ce se sigurno vratiti, ako ne danas, onda tokom vikenda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cestitke tuzlaci,sretno u premier ligi iduce godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.