Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja em na cetvrtom, em u Crkvicama. 
Ja sam prizemlje al u Bihacu 
Edit: http://www.krajina.ba/147361/biscani-kr ... odrucjima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: http://www.krajina.ba/147361/biscani-kr ... odrucjima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 15 maj 2014, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam udaljen 10 metara od Bosne 
Dok ljudima kuće u havariji, a udaljeni 100+ metara od najbliže rijeke.
Ironija.
Dok ljudima kuće u havariji, a udaljeni 100+ metara od najbliže rijeke.
Ironija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jesam ti ja ukazao na Paralele? Znam da nekom jesam ili iz Hrvatske ili Srbije, bas na ovom forumuTribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]
emitovano na FTV jos pre godinu i po dana
'em u Sarajevu, 'em na PoljinamaPapastathopoulos je napisao/la:Ja, em na petom spratu, em u hercegoviniDonnie Darko je napisao/la:Blaženi peti sprat.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:jesam ti ja ukazao na Paralele? Znam da nekom jesam ili iz Hrvatske ili Srbije, bas na ovom forumuTribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]
Meni si rekao pre godinu dana, ispratio sam sta sam mogao, nema sve na YT , nego daj mi termin ponovo, imam FTV na kablovskoj pa da gledam k'o covek, da ne jurim po YT i raznim fb stranicama.
Samo da pomenem da je u Srbiji u ovim poplavama zivot izgubilo petoro ljudi , broj ugrozenih i evakuisanih se jos uvek ne zna, u skole se ne ide, proglaseno je vanredno stanje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Utorkom oko 8 ja mislim.
e hvalageoxx je napisao/la:Utorkom oko 8 ja mislim.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel danas kod svakog los internet?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Utorak, 20:05Tribalian je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:jesam ti ja ukazao na Paralele? Znam da nekom jesam ili iz Hrvatske ili Srbije, bas na ovom forumuTribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]
Meni si rekao pre godinu dana, ispratio sam sta sam mogao, nema sve na YT , nego daj mi termin ponovo, imam FTV na kablovskoj pa da gledam k'o covek, da ne jurim po YT i raznim fb stranicama.
Samo da pomenem da je u Srbiji u ovim poplavama zivot izgubilo petoro ljudi , broj ugrozenih i evakuisanih se jos uvek ne zna, u skole se ne ide, proglaseno je vanredno stanje.
Parelele inace dugi niz godina vodi Mladen Maric, dosta objektivan novinar u pravom smislu te rijeci. Covjek je jedan od rijetkih novinara-istrazivaca u BiH.
Stvarno mi je zao to cuti, u BiH je cini mi se 1 bio smrtni slucaj, suosjecanje sa svim porodicama...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Koje sranje yebote.
Eo u Nemili odnijelo jednu kucu i pola garaže, u Topcic Polju još gora klizišta, odnijelo kažu oko deset kuca.
Ljudi bježe pješke za Zenicu da spase živu glavu.
Eo u Nemili odnijelo jednu kucu i pola garaže, u Topcic Polju još gora klizišta, odnijelo kažu oko deset kuca.
Ljudi bježe pješke za Zenicu da spase živu glavu.
@Tribalian
Imaš i ovdje ako već nisi gledao.
[youtube][/youtube]
Imaš i ovdje ako već nisi gledao.
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
@ Ceze gledao sam to.Pratio sam tematiku u vezi HARP-a, video sam cak i slike ovog sto je instaliran kod BG-a .
trebaju se onda Ameri tužit za ovo da nam namire štetu, koja se već vjerovatno broji u milijardama
edit:
Brana u Modracu pušta trenutno oko 245 metara kubnih metara vode u minuti, a vodostaj raste oko 10 cm svakog sata. Wtf
edit:
Brana u Modracu pušta trenutno oko 245 metara kubnih metara vode u minuti, a vodostaj raste oko 10 cm svakog sata. Wtf
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Americki narod nema veze sa ovim, vec uzak krug ljudi koji i kontrolise to. Ameri su sludjeni isto ko i mi ostali.nedim93 je napisao/la:trebaju se onda Ameri tužit za ovo da nam namire štetu, koja se već vjerovatno broji u milijardama
edit:
- legenda reala
- Kontakt:
nijeQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel danas kod svakog los internet?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neverovatan je ovaj nas mentalitet , samo u ovakvim situacijama ljudi znaju biti ljudi.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ko ce ga znathodža je napisao/la:šta je sa Dexom ?? jesil živ jarane ???
maglaj nema nikako struje, možda su i zavidovici u istom qrcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.