Nemoj gledati cifru ucanjenih nego aktivnih clanova kojih ima oko 1000 i samo oni mogu iskoristiti ove popustepitic je napisao/la:Utakmicu odgoditi na nekoliko dana, dok se stanje stabilizuje.
Bio danas u klubu raja se učlanjuje i zvanično je sada oko 4500 učlanjenih, a brojku od 5000 nismo još dostigli, ali biti će i to uskoro ako nastavimo ovim tempom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
(Molimo podijelite / Please share)
Nezapamćene poplave pogodile su našu zemlju jučer i danas, a najviše su pogođeni stanovnici Maglaja i Olova, koji su odsječeni od ostatka zemlje. Ovim ljudima, kada se situacija smiri, bit će potreban svaki oblik pomoći, stoga Centar za promociju civilnog društva poziva građane Sarajeva da pomognu unesrećenima, a apelu i njihovoj akciji pridružuje se Fudbalski Klub Sarajevo.
Ovim putem pozivamo sve naše navijače, simpatizere, članove, kao i druge građane Sarajeva, da doniraju grijalice, hranu, sokove, deke, odjeću...za hitnu pomoć Maglaju, Olovu i drugim mjestima.
FK Sarajevo vas poziva da sve što možete dostavite u prostorije Bordo caffea, bifea u prostorijama FK Sarajevo u ul. M.Tita 38b, u petak, 16.05.2014. godine od 8:00 do 19:00 sati. Potom će osoblje Kluba sve što se prikupi dostaviti u kancelarije CPCD-a.
Ostalim danima svoje donacije u prostorije CPCD-a koje se nalaze u ulici Gradačačka bb, kod Malezijskog mosta. će se primati svakog dana (osim nedjelje), u periodu od 9 do 19 sati, do 22. maja. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj CPCD-a 033 644 810.
Više na: http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... aglaj/1586" onclick="window.open(this.href);return false;
Nezapamćene poplave pogodile su našu zemlju jučer i danas, a najviše su pogođeni stanovnici Maglaja i Olova, koji su odsječeni od ostatka zemlje. Ovim ljudima, kada se situacija smiri, bit će potreban svaki oblik pomoći, stoga Centar za promociju civilnog društva poziva građane Sarajeva da pomognu unesrećenima, a apelu i njihovoj akciji pridružuje se Fudbalski Klub Sarajevo.
Ovim putem pozivamo sve naše navijače, simpatizere, članove, kao i druge građane Sarajeva, da doniraju grijalice, hranu, sokove, deke, odjeću...za hitnu pomoć Maglaju, Olovu i drugim mjestima.
FK Sarajevo vas poziva da sve što možete dostavite u prostorije Bordo caffea, bifea u prostorijama FK Sarajevo u ul. M.Tita 38b, u petak, 16.05.2014. godine od 8:00 do 19:00 sati. Potom će osoblje Kluba sve što se prikupi dostaviti u kancelarije CPCD-a.
Ostalim danima svoje donacije u prostorije CPCD-a koje se nalaze u ulici Gradačačka bb, kod Malezijskog mosta. će se primati svakog dana (osim nedjelje), u periodu od 9 do 19 sati, do 22. maja. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj CPCD-a 033 644 810.
Više na: http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... aglaj/1586" onclick="window.open(this.href);return false;
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Onda je to neozbiljno i sa jedne i sa druge strane!fcsforever je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Utakmicu treba odgoditi! Vanredna je situacija!
Slazem se ali isto tako znam da do danas a sada je cetvrtak 17:33 ni FCS ni Celik nisu trazili odgadjanje tekme.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
amypitar je napisao/la:(Molimo podijelite / Please share)
sjajan gest kluba,jos smo jednom pokazali da smo velik klub
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.hordezla.ba/index.php/213-apel" onclick="window.open(this.href);return false; !!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Podrska za nasu bracu, narocito za HZ Maglaj, jer izgleda da je njima trenutno najteze.
Svi koji mogu trebaju podrzati akciju kluba vezano za trenutnu situaciju.
Svi koji mogu trebaju podrzati akciju kluba vezano za trenutnu situaciju.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Organizator finalne utakmice je iskljucivo samo savez i on jedini moze i smije traziti odgadjanje odnosno odgoditi.BernardBarnjak je napisao/la:Onda je to neozbiljno i sa jedne i sa druge strane!fcsforever je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Utakmicu treba odgoditi! Vanredna je situacija!
Slazem se ali isto tako znam da do danas a sada je cetvrtak 17:33 ni FCS ni Celik nisu trazili odgadjanje tekme.
Celik i Sarajevo su nemocni.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma odgodit ce sigurno radi dva faktora ako nista.
Prvi, proglaseno je stanje elementarne nepogode u FBIH.
Drugi, cesta od Zenice do Sarajeva je vise nego kriticna.
Ne znam sta ti treba treci razlog od ova dva, ili drugi pored ovog prvog.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma zaboravite na utakmucu u subotu. Dok je drzava u gorem stanju nego sto je u ratu bila, fudbal je zadnja stvar koja nas treba zanimati.
Hajmo svi pomoci nasim sugradjanima koji su u jednom danu izgubilu sve sto su imali. Koliko ko moze. Ja sam spreman za radnu akciju za vikend ako kakva bude organizovana.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Hajmo svi pomoci nasim sugradjanima koji su u jednom danu izgubilu sve sto su imali. Koliko ko moze. Ja sam spreman za radnu akciju za vikend ako kakva bude organizovana.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- moustapha
- Kontakt:
Odgađanje utakmice je pametan i logican potez. Sad je samo stvar koji drugi termin odrediti.
U ovih nekoliko dana paznju treba usmjeriti kako podrzati ove akcije pomoci u najgore pogodjenim podrucjima.
U ovih nekoliko dana paznju treba usmjeriti kako podrzati ove akcije pomoci u najgore pogodjenim podrucjima.
#divovi
E ne mogu da vjerujem. 

Ipak tekma sutra u 17h. http://sportsport.ba/bh_fudbal/revans-f ... 700/131243" onclick="window.open(this.href);return false;
ZVANIČNO: Odlukom Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine uz konsultacije čelnika NK Čelik Zenica i FK Sarajevo - utakmica finala Kupa BiH OSTAJE na rasporedu u subotu, 17.05.2014. godine od 17:00 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" - Koševo.
ZVANIČNO: Odlukom Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine uz konsultacije čelnika NK Čelik Zenica i FK Sarajevo - utakmica finala Kupa BiH OSTAJE na rasporedu u subotu, 17.05.2014. godine od 17:00 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" - Koševo.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 16 maj 2014, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sta covjek da kaze? Kakav stepen retardiranosti. Kakve gladne oci. Samo im Brazil u glavi. Neka, neka, vrati se sve to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Zasrali su finale maximalno ... 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ovo nije normalno, pa kome je do fudbala, CIJELA drzava pod vodom tc tc
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- franklampard8
- Kontakt:
Odgodise oni moj ****, majmuni glupi. **** vas Brazil.Capt_Billy je napisao/la:Ma odgodit ce sigurno radi dva faktora ako nista.
1946
Ma stoka,samo da im sta ne promjeni planove za Brazil..vise i repka i Brazil bas me boli ki ta kad su nam klubovi u banani..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad je bio derbi molili ste Boga da pada sto vise, niste razmisljali o tome da se odgodi. A teren nije toliko los, nisu ovi donijeli odluku bez toga da neko ne ode gore i bez vremenske prognoze za danas i sutra 

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
amko27 je napisao/la:Kad je bio derbi molili ste Boga da pada sto vise, niste razmisljali o tome da se odgodi. A teren nije toliko los, nisu ovi donijeli odluku bez toga da neko ne ode gore i bez vremenske prognoze za danas i sutra
Ti si bolestan .....
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, juka55, miguelramos, supervizor, Vanja8 i 49 gostiju.