I ja sam izgubio Adrianu Limucalcio je napisao/la:Niko od njih nije imao zelju da igra za BiH i zato je glupo reci da smo ih izgubili. Ne mozes izgubiti nesto sto nisi nikad ni imao.Vandelanoite je napisao/la:Čuj nismo izgubili važnog igrača pa sve igrače što smo izgubili su u neku ruku važni Ibrahimović, Subotić, Lovren, Petrić, Halilović, Drmić, Kuzmanović, Handanović, Kurtić, Seferović, Gudelj itd. Svi su oni važni i s njima bi bili 30% kvalitetniji i bili bi među 10 u svijetu
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
DRUG NEBI TI PUNCA
sve si rekao o sebiSTEVIE je napisao/la:pa **** onda u hrvatsku ako ti je do iste toliko stalo skutore.jozinho je napisao/la: Što vama smeta što igrači iz Hercegovine odabiru BiH,pa valjda vam je jasno da je svim Hrvatima iz BiH oduvijek želja zaigrati za Hrvatsku,primjera ima koliko hoćete,evo prvi ja nikad ne bi zaigrao za BiH niti u jednom sportu,ako bi imao bilo kakvih izgleda da zaigram za Hrvatsku.
Nas nitko ne uči o tisućljetnom snu da zaigramo za Hrvatsku nego smo mi jedan narod koji djeli samo granica i naša je obveza da za Hrvatsku i život damo ako treba jer mi smo jedan narod.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Većina tih igrača bi zaigrala da im je selektor otišao zamolio. Seferović prvi pa onda ostali.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja izgubio milione i milion na lotu, da sam uplatio brojeve koji su izvuceni sad bi bili moji.bagrcavi je napisao/la:I ja sam izgubio Adrianu Limucalcio je napisao/la:Niko od njih nije imao zelju da igra za BiH i zato je glupo reci da smo ih izgubili. Ne mozes izgubiti nesto sto nisi nikad ni imao.Vandelanoite je napisao/la:Čuj nismo izgubili važnog igrača pa sve igrače što smo izgubili su u neku ruku važni Ibrahimović, Subotić, Lovren, Petrić, Halilović, Drmić, Kuzmanović, Handanović, Kurtić, Seferović, Gudelj itd. Svi su oni važni i s njima bi bili 30% kvalitetniji i bili bi među 10 u svijetu
Portugal/njemacka Damir Bektic Igra od pocetka
Stalno spominjete te bektice suljice...Dajte molim vas,pa ljudi igraju u najjacim evropskim ligama i u najjacim evropskim reprezentacijama,pa mislis da bi se odrekao te drzave za bih ? BiH vise slabo kome znaci,jer znaju kakvo je stanje ovdje i s tim se treba pomiriti.I ustvari ovo je tema BiH U17 a ne njemackaTulln1 je napisao/la:Portugal/njemacka Damir Bektic Igra od pocetka
Tako je zumba i Kolasinac je igro za sve reprezentacije bosne ili
Odrekao se Kolasinac koji je maltene vec bio formiran igrac i koji bi se danas nasao na barem sirem spisku Njemacke a da se ne odrekne jedan kadet... svi ce oni docu igrati za BiH samo ako su odgpjeni u duhu i tradiciji Bosne i naravno akp ih ove nase nakarade od selektora pozovu a spodobe poput Pirketa i Jahe kontaktiraju njih i familiju im..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Bas tako Mr u 19 pobjedila janeze 5:0 dajte malo vise informacija ako moze
Modic kapitensajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Qaraj Janeze. Nego kako. Čestitke momcima !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I Marić je bio kapiten!!!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Jedan je Seo.MrMuscle je napisao/la:Odrekao se Kolasinac koji je maltene vec bio formiran igrac i koji bi se danas nasao na barem sirem spisku Njemacke a da se ne odrekne jedan kadet... svi ce oni docu igrati za BiH samo ako su odgpjeni u duhu i tradiciji Bosne i naravno akp ih ove nase nakarade od selektora pozovu a spodobe poput Pirketa i Jahe kontaktiraju njih i familiju im..
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Svaka čast u-19 reprezentaciji na petardi protiv Slovenaca. Nisu Slovenci loši u ovim mlađim kategorijama. Nama su falili Radovac i Hairlahović uz Modića najbolji igrači.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Bravo za momciluke. Sad dovest tog Hotica sto dizu. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ali najjači su Hrvati, dolaze i pišu kako je želja svakog od njih da igra za Hrvatsku, ko da mi to ne znamo
i onda nam objašnjavaju zašto im je izbor grb koji izgleda kao karirani stolnjak iz spotova Tome Zdravkovića!
Svaka čast mladim Ljiljanima, ovaj Marić pokazao obraz
Svaka čast mladim Ljiljanima, ovaj Marić pokazao obraz
Grbavica naš je Hram!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Samo malo. Jel st to o Mirku Maricu pise? Zar nije bilo prije mjesec dana prelazim u Dinamo i Vatrene? Jeli do neke promjene doslo ili je mozda neki novi Maric??
o čemu se radi za Marića?
svaka cast U19..bravo Stipe za pogodak!
svaka cast U19..bravo Stipe za pogodak!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: 231983, Godfather, LeCoq, mukydesign, nerkolfc, rukometubih23, Shevko, Varta i 72 gosta.