Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid plot £70m Suarez bid
Real Madrid have sounded out Liverpool striker Luis Suarez's representatives and believe they can sign the Uruguayan for £70 million - though would need to sell Karim Benzema to fund the move.
Daily Mirror
Real Madrid have sounded out Liverpool striker Luis Suarez's representatives and believe they can sign the Uruguayan for £70 million - though would need to sell Karim Benzema to fund the move.
Daily Mirror
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
s perom je sve moguce,prosle godine doveo najboljeg igrac EPLa, sad nece da ispadne iz forme xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
samo sto je bale to bio dok se ovaj vampir izgubio u svakoj bitnoj tekmi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bolje vampir nego derpe rakitic
Arsenal spominje nekih 30M za benzija ,tako kaze telegraf.
Iako naravno da sam za ostanak benza ,al valja slusati ove spekulacije jos 3 mjeseca.
Arsenal spominje nekih 30M za benzija ,tako kaze telegraf.
Iako naravno da sam za ostanak benza ,al valja slusati ove spekulacije jos 3 mjeseca.
ko se izgubio u svakoj većoj utakmici ?LenBias je napisao/la:samo sto je bale to bio dok se ovaj vampir izgubio u svakoj bitnoj tekmi
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Fkt ne znam sta bi rekao za Suareza tj. pitanje je kako bi se uklopio s Ronaldom i Baleom.
Kad je to peri bilo bitno,on ako sracuna sebi da ce na marketingu zaraditi duplo,eto suleta i za 100Mgeoxx je napisao/la:Fkt ne znam sta bi rekao za Suareza tj. pitanje je kako bi se uklopio s Ronaldom i Baleom.
Ronaldo hoce da igra protiv Espanyola a Carlo hoce da ga odmori,jbt nmg da shvatim mjesc dana odmora za neke igrace pola njih ce ispati iz forme 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ili su vec ispali iz forme
carlo postaje dosadan,treba im sad jedno trpanje espanola da se naloze malo
[youtube][/youtube]
Prije tacno 12 godina.
Prije tacno 12 godina.
[youtube][/youtube]
Ovo sam gledao i divim se i danas ovome Zizou jer je bio madzionicar.geoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prije tacno 12 godina.
Majstor... a najjace kad kazu Pogba 70 millgeoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta je taj Pogba uradio
Pogba ispadao kraj "prosjecni" igraca Galate i Benfice recimo.. to sto zabio "neki" gol sa 30m., vrijedi 70 mill
Juventus je ipak mali klub gdje su zahtjevi mnogo manji od igraca klepiti Seria A nikad slabiju ligu i...
Trebaju da se udaraju nogom u guzicu ako za Pogbu dobiju 35 mill eura.
Gledao sam ga protiv Galate dva puta i protiv Benfice dva puta a da ne pricam protiv Reala gdje je bio smijesan..Sveti je napisao/la:brate treba nekad i utakmice gledat.
Samo neke tekme..
i na osnovu te 4 utakmice si zaključio da je prehajpan? Mislim da nikako ne možeš reći da je di marija bolji od njega, prvenstveno jer di marija igra na neprirodnoj poziciji, i sasvim su drugačiji tipovi igrača. Možda Pogba ne vrijedi toliko, ali market radi na tom principu zarade da se plaća cijena mnogo veća od procjenjene, a uostalom vrijedi svakog eura s obzirom da bi legao realu ko baklava uz bajram.
naprijed rejal
Nije vrijedan 70 mill ni blizu. Glupost.
Kao sto rekoh mogu nogom da se udaraju ako dobiju 35 mill.
Sreca tu je PSG pa neka ide tamo ako je arap spreman dati 70mill, vjerujem da Perez nije toliko lud
Pogba je dobar igrac sa potencijalom ali on je na nogometnoj sceni tek godinu kusur.. 70 mill kusur sto se spominje je
uvreda za ZIZUA... bezobzira sto je proslo 15 godina od tog transfera tj. sto su cijene naglo porasle upravo zbog arapa. Nije tacno da ih je Perez digao kao sto neki pokusavaju nametnuti Perez je platio Zizua koliko je tad vrijedio, da je ZiZu danas aktivan nogometas tj. u tim godinama vrijedio bi najmanje 300 mill eura kad pogledamo kakvi igraci zadnje vrijeme kao vrijede 50, 60, 70 mill po nekima cak vise... 
Kao sto rekoh mogu nogom da se udaraju ako dobiju 35 mill.
Sreca tu je PSG pa neka ide tamo ako je arap spreman dati 70mill, vjerujem da Perez nije toliko lud
Pogba je dobar igrac sa potencijalom ali on je na nogometnoj sceni tek godinu kusur.. 70 mill kusur sto se spominje je
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
dal je Ronaldo spreman za mec sa espanjolom,da vidim kome ide zlatna kopacka 
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Real Madrid C.F.
Jesi ti ozbiljan?Cigri je napisao/la:protiv Reala gdje je bio smijesan..
Protiv Reala u Madridu je bio strasan, zasluzan i za gol Llorentea. Imas klip od 5-6 minuta koji lahko mozes naci sa isjeccima njegove igre ako te sjecanje vec ne sluzi. Ili cemo o onoj kako na yt svi dobro izgledaju?
Inace, Pogba vrijedi kao jedno naftno polje, najbolji mladi fudbaler svijeta, a zasigurno i buduci balon d' or.
O cijenama je smijesno pricati. U svijetu u kojem James Rodriguez i Pastore vrijede 45 miliona, Pogba vrijedi 100.
Ali svakako su trenutacne sanse da on ode ravne mom izlasku sa Alyssom Milano. Potvrdio je i on, i njegov agent, a i klub da ce produziti ugovor i da je presretan tu gdje je.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.