Portland Trail Blazers

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Evil Genius II

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la Evil Genius II » 11 maj 2014, 21:40

sheed, my man :cool:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 maj 2014, 08:10

to je to. iscupali smo jednu pobjedu, sad idemo lagano drugu, trecu a bgm i cetvrtu :mrgreen: serija vrlo vjerovatno zavrsava iducom tekmom ali drago mi je samo sto nece metlom. bolji smo mi od toga.

the thrill :cool:

slika

Robin Lopez on extending series: "Yeah, why not. I don't have anything better to do." :rol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 maj 2014, 15:16

Dobra utakmica s nase strane. Uvijek je lijepo ovako "lako" pobijedit SAS. Barton mi se svidio, doduse i prije je on meni bio pobajbolji igrac s klupe, samo sto je Stotts bio tvrdoglav pa ga nije koristio puno. Ali sada mora i Will dokazuje da moze odigrat svoju rolu odlicno.
Jbga, samo da nije metla, al' opet u meni tinja neka nada, znam da je vjerovatno sve gotovo u iducoj, jos su odmarali zadnju cetvrtinu veliak trojka, ali ko zna. Volio bih da se zakuha :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 maj 2014, 17:49

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 maj 2014, 19:55

Why not us? :zviz:

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 14 maj 2014, 23:13

Moze li Mo igrati veceras ?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 maj 2014, 13:37

braco blazersi, hocemo li se i mi vaditi na sudjenje. danas je to 'in' :mrgreen:

slika
I think we've had a very good year. I think this was a special year. It was a special year. We weren't expected to be in the position that we were in the regular season. We weren't expected to win the first round. It was a special year. I thought every one of our starters had career years. The young guys got better. We fought through adversity during the season, made a strong push at the end of the year. There were so many positives about this season.One of the tough things about losing in the playoffs is that you end on a loss. I think it's important to look back on what we were able to accomplish this year. We got a taste of the playoffs, a taste of success and it's something we can build on going into next season.
apsolutno se slazem sa stottsom.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 maj 2014, 15:18

Odlicna sezona, cestitke Stottsu, igracima i navijacima :tokralju: .
Trener je sve rekao, ali ja sam bas uzivao ove godine, slag na tortu je ona trica Damiana za 0.9 kontra Rocketsa. Ostvarili smo cilj, jedan koraj je ispunjen, naredne sezone ocekujem jos jednu stepenicu vise.
GO BLAZERS!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 15 maj 2014, 20:20

Svaka čast.Sljedeće se vidimo u finalu zapada :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 maj 2014, 07:55

The Portland Trail Blazers have signed Head Coach Terry Stotts to a multi-year contract extension, it was announced today by General Manager Neil Olshey. Per team policy, terms of the deal were not disclosed.
potrebne su odredjene korekcije, pogotovo pri rotaciji igraca i odbrani, ali vjerujem da treneri kao i igraci napreduju iz godine u godinu i vjerujem da ce stotts rasti zajedno sa ovom ekipom, tako da svakako podrzavam ovo produzenje ugovora. bravo za olsheya koji ocigledno ne gubi vrijeme :clap:
Kawhi je napisao/la:Svaka čast.Sljedeće se vidimo u finalu zapada :D
:thumbup:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 maj 2014, 09:36

jesu li vec krenule kakve price koje bi vam mogle biti mete sto se tice dovodjenja igraca? spominju li se kakva imena vrijedna spomena da budu bas onako ociti korak naprijed? :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 maj 2014, 12:57

Visegodisnji ugovor Stottsu :clap: . Makar, kad su ga doveli nije mi se sviđao, ali iz godine u godinu napreduje i vjerujem da ce od trenera koji nista ne znaci u ligi postici nesto s ovom ekipom. Okupit oko sebe dobar tim je jako bitno.
Sto se novih igraca tice, ne znam, ne vidim da se itko spominje, jos je rano, vidjet cemo. Zasigurno je potrebna veca toracija od ovogodisnje i ako naprave dobat posao vjerujem da ce iduca sezoan bit jos bolja.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 maj 2014, 13:29

eno netsi izgleda spremni pustiti derona, zamjenite ga za lillarda :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 maj 2014, 14:28

ne spominju se nikakva imena ali sigurno je da ce olshey krenuti u shopping preko ljeta. mada, cisto sumnjam da cemo nesto pretjerano puno mijenjati roster.
LenBias je napisao/la:eno netsi izgleda spremni pustiti derona, zamjenite ga za lillarda :mrgreen:
to cemo kada nam joe dumars bude GM :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
But of all the promising signs shown by these Trail Blazers, the best news is that they're still very young. They will look back on their struggles against the Spurs as a pivotal learning experience, an opportunity to watch firsthand how a team makes it to the conference finals for three-consecutive seasons.

They will also look back on this as only the beginning. The best of the Portland Trail Blazers is yet to come.
:kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 maj 2014, 16:33

CLUTHLARD :cool:

[youtube][/youtube]

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 16 maj 2014, 19:42

Evo da i ja napravim rezime, zaista sjajna sezona. Kad se sjetim prve utakmice u Phoenixu, djelovali smo kao talentirana banda bez ikakve discipline u igri i vec sam se uplasio da ce nam se ponoviti prosla godina, al ubrzo je dosao onaj veliki niz pobjeda, i tu sam naucio da uvijek gledam utakmicu do kraja jer smo se i vracali ali izgubili velike prednosti. Klupa je jos uvijek problem iako je puno bolja nego prosle sezone, Mo najbolji s klupe ali i uz najvecu minutazu, Freeland je vrlo dobro igrao do povrede, falio je i njegov pravi doprinos u playoffu, McCollum je ostao nedorecen tako da je jos uvijek nepoznanica sto on zapravo moze. U novoj sezoni bi volio da svi glavni ostanu na okupu i jos malo pojacamo klupu, ponajprije jednu pravu zamjenu Batumu, i naravno ovakvu kemiju u momcadi kao sto je i dosad bila.
I zna li netko malo vise o Aldridgeu, citam sad na jednoj stranici da nece produzit ugovor, ima li istine u tome ? :roll:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 maj 2014, 19:46

http://www.nba.com/blazers/live" onclick="window.open(this.href);return false;

Exit interviews

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 maj 2014, 08:37

blazer13 je napisao/la: I zna li netko malo vise o Aldridgeu, citam sad na jednoj stranici da nece produzit ugovor, ima li istine u tome ? :roll:
jos uvijek ne zeli da prica o tome jer mislim da ceka kakvu ce mu ekipu olshey sloziti, tako da sta god procitas ovih dana sve su nagadjanja koja ne treba uzimati za ozbiljno.

the thrill :kralj:
You plan on keeping Will Barton?

Olshey: I’m sure we are. Someone has to lead the Twitter brigade. How do you get rid of someone who sends a text to his coach complimenting him on a great year, congratulating him on his extension and then signs it "The Thrill"? How can you possibly not want that to be a part of your organization? The People’s Champion.
:rol:

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 29 jun 2014, 03:57

Koliko nas ima aktivnih fanova Blazersa ljudi ? Iskreno nisam ni vidio da imamo temu :S

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 jun 2014, 11:50

BABADZO je napisao/la:Koliko nas ima aktivnih fanova Blazersa ljudi ? Iskreno nisam ni vidio da imamo temu :S
A ti Blazer fan? Nisam znao dosada, onda nista za ono predvidjanje da ce proci SAS :mrgreen: ..

Ima nas 3-4 s tobom...

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.