Izvini ako sam uvrijedio Pogbu isto tako neka produzi, odlicno za njih..
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Izvini ako sam uvrijedio Pogbu isto tako neka produzi, odlicno za njih..
Zar sumnjas u toLiverpoolREDS je napisao/la:dal je Ronaldo spreman za mec sa espanjolom,da vidim kome ide zlatna kopacka
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Cigri pusti cijenu, gledaj na to da dobivas budućeg najboljeg igraca svijeta, wc veznjaka za iducih 10 godina.
Jbga ti si pogledao 4 tekme i ne mozes na osnovu toga praviti sud o igracu.
Mada si i tu pogriješio. Protiv Reala je bio vrlo, vrlo dobar dok je protiv Benfice u Torinu bio najbolji igrac Juvea.
Ne vrijedi bas 70 miliona i tu si u upravu, jedino Suarez kao top3 igrac svijeta vrijedi ali vrijedi 50 minimala.
Mislim da nece doci, jer vec imas cmf u vidu Luke. Kako ih upariti?
Pogba je zvijer, ove sezone jedan od boljih veznjaka a onako mlad.
Jbga ti si pogledao 4 tekme i ne mozes na osnovu toga praviti sud o igracu.
Mada si i tu pogriješio. Protiv Reala je bio vrlo, vrlo dobar dok je protiv Benfice u Torinu bio najbolji igrac Juvea.
Ne vrijedi bas 70 miliona i tu si u upravu, jedino Suarez kao top3 igrac svijeta vrijedi ali vrijedi 50 minimala.
Mislim da nece doci, jer vec imas cmf u vidu Luke. Kako ih upariti?
Pogba je zvijer, ove sezone jedan od boljih veznjaka a onako mlad.
Da je preyeben potencijal, jeste. Da ce sigurno osvojiti zlatnu loptu, tesko, gotovo nemoguce.
Poredjenje s Perhanom je smijesno jer se radi o krilu a Pogba je neki centralni veznjak. Modric ih piša obojicu
Poredjenje s Perhanom je smijesno jer se radi o krilu a Pogba je neki centralni veznjak. Modric ih piša obojicu
Sto tesko? Koga vidis ispred njega?
Stvar je elementarnog neznanja i pomalo bezobrazluka u kombinaciji sa selektivnim pamćenjem, čudnim rezonom da ne govorim i to:Cigri je napisao/la:Izvini ako sam uvrijedio Pogbu..
Di Maria je kvalitetan igrač kojeg s Pogbom porediti nema smisla jer silom prilika igraju na sličnim pozicijama, tj. Angel je silom prilika postao veznjak.Cigri je napisao/la: Majstor... a najjace kad kazu Pogba 70 mill![]()
onda Di Marija vrijedi 140 mil.
I tako, Pogba je igrač koji se ne rađa često, sa 19 je već bio bolji od svojih vršnjaka, a i od onih puno starijih. Krenuo je putem najboljih na svijetu i to će on biti sigurno, ima sve jednostavno, i tehniku, glavu, fizikalije, dozu bezobrazluka i drskosti, sve.
Evo, ako imaš volju, baci malo oko.
Ispao je klub, a ne Pogba. Ja bih mogao ovakvih mali milion komparacija iz rukava sada napraviti tako da je ovo nebuloza, složit ćeš se. Ili su Xabi, Angel i Modric "ispadali" od moćne Celte ili bivali izdominirani i na rubu ispadanja od nestvarnog Mkhtariana koji kosta samo 80 miliona manje od Garetha Bale-a.Cigri je napisao/la: Pogba ispadao kraj "prosjecni" igraca Galate i Benfice recimo.
Ovo je bezobrazluk spomenut gore.Cigri je napisao/la:Juventus je ipak mali klub...........rijec je o malom nogometnom klubu
Jedan od najvećih klubova svijeta zvati malim. Vjerovatno si ozbiljan fudbal počeo pratiti u periodu 2006/07 kada je Juve bio na najnižim granama i čiji povratak u pravom smislu još nije kompletiran, a blizu je jako.
Pritisak igranja u Juventusu je sigurno jedan od najvećih na svijetu, tu igrači pucaju po šavovima i vidi se kakvog su kova. To što je Juventus dao najviše prvaka svijeta u historiji fudbala je valjda ništa za tebe. Ili što je istog Zizoua stvorio.
Ali da ti ne nudim lekcije i offtopicarim, internet je veliko polje dostupno svima.
"Novi" nickovi na ovom pfdu uveliko ruse vec poprilicno ocajan pdf primere gdje se sa par momaka moze argumentovano pisati. Šteta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je po meni samo odličan igrač, ništa više. Bolji od Illarre definitivno, za klasu. Ne bih imao ništa protiv da dođe u Real, a ne bi me previše ni diralo da ostane u Juventusu. Bezvezna rasprava, preselite je na temu Juventusa.
Buduci da je veznjak male su sanse da ce dobiti Ballon d'or, pogotovo u naredne 3-4 godine kad znamo da Messi ima tek 26 a i Ronaldo moze jos minimalno 2-3 sezone odigrati na levelu potrebnom za lopticu.geoxx je napisao/la:Sto tesko? Koga vidis ispred njega?
Od mladjih ispred vidim Neymara i Hazarda, pa mozda i Bejl moze nesto napraviti po tom pitanju. Isco, Alcantara, Gotze, Koke .. sve yebeni talenti koji bi za par godina trebali uci u borbu za Ballon d'or.
Sve to stoji ali tesko je ocekivati da ne uzme barem jednu. Ako nastavi ovim tempom.
Moze ga kociti sto je veznjak ukoliko neko izraste u zvijer kao sto su Messi i Ronaldo koji ce trpati 50-60
komada po sezoni
Moze ga kociti sto je veznjak ukoliko neko izraste u zvijer kao sto su Messi i Ronaldo koji ce trpati 50-60
komada po sezoni
A kontam ako Xavi i Iniesta nisu uzeli nijednu, ono ..geoxx je napisao/la:Sve to stoji ali tesko je ocekivati da ne uzme barem jednu. Ako nastavi ovim tempom.
komada po sezoni
Pravicemo mi Messija i CR-a od blata, bez obzira sto su najveci rivali, vec su poceli padati, povrede ih pocele stizat, nekako je fudbal odma siromašniji. Zamisli tek sta ce biti za par godina.
Ne vidim nikog ko bi ih mogao dostojno zamijeniti, nekako mi je Ney najblizi tome, kako talentom tako i karizmom, popularnošću, liderstvu, ali brazilac je, odigrace 2-3 sezone na d'or levelu i past ce.
Igraci poput Mesija i Ronalda
pitanje je kad ce se pojaviti tj. hoceli uopste.. jos u istom periodu
Ciro za OBN "Boli me ona stvar sto kazu za Pelea, ja sam star i svasta sam gledao ali C.Ronaldo je najbolji igrac i najkompletniji igrac svih vremena"
Ciro za OBN "Boli me ona stvar sto kazu za Pelea, ja sam star i svasta sam gledao ali C.Ronaldo je najbolji igrac i najkompletniji igrac svih vremena"
Ma rona ce do 40god zabijati bar 40 po sezoni , za kasnije cemo vidjeti xD
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Pogba je napisao/la:Stvar je elementarnog neznanja i pomalo bezobrazluka u kombinaciji sa selektivnim pamćenjem, čudnim rezonom da ne govorim i to:Cigri je napisao/la:Izvini ako sam uvrijedio Pogbu..Di Maria je kvalitetan igrač kojeg s Pogbom porediti nema smisla jer silom prilika igraju na sličnim pozicijama, tj. Angel je silom prilika postao veznjak.Cigri je napisao/la: Majstor... a najjace kad kazu Pogba 70 mill![]()
onda Di Marija vrijedi 140 mil.
I tako, Pogba je igrač koji se ne rađa često, sa 19 je već bio bolji od svojih vršnjaka, a i od onih puno starijih. Krenuo je putem najboljih na svijetu i to će on biti sigurno, ima sve jednostavno, i tehniku, glavu, fizikalije, dozu bezobrazluka i drskosti, sve.
Evo, ako imaš volju, baci malo oko.Inače, često je priča o yt klipovima i kako su tamo svi zvijeri. Neke stvari su ipak jasno vidljive. Čak sam i ja "onanisao" na njegove klipove iz omladinaca Uniteda jer se klasa vidjela, jednostavno je tako.Ispao je klub, a ne Pogba. Ja bih mogao ovakvih mali milion komparacija iz rukava sada napraviti tako da je ovo nebuloza, složit ćeš se. Ili su Xabi, Angel i Modric "ispadali" od moćne Celte ili bivali izdominirani i na rubu ispadanja od nestvarnog Mkhtariana koji kosta samo 80 miliona manje od Garetha Bale-a.Cigri je napisao/la: Pogba ispadao kraj "prosjecni" igraca Galate i Benfice recimo.![]()
Ovo je bezobrazluk spomenut gore.Cigri je napisao/la:Juventus je ipak mali klub...........rijec je o malom nogometnom klubu
Jedan od najvećih klubova svijeta zvati malim. Vjerovatno si ozbiljan fudbal počeo pratiti u periodu 2006/07 kada je Juve bio na najnižim granama i čiji povratak u pravom smislu još nije kompletiran, a blizu je jako.
Pritisak igranja u Juventusu je sigurno jedan od najvećih na svijetu, tu igrači pucaju po šavovima i vidi se kakvog su kova. To što je Juventus dao najviše prvaka svijeta u historiji fudbala je valjda ništa za tebe. Ili što je istog Zizoua stvorio.
Ali da ti ne nudim lekcije i offtopicarim, internet je veliko polje dostupno svima.
"Novi" nickovi na ovom pfdu uveliko ruse vec poprilicno ocajan pdf primere gdje se sa par momaka moze argumentovano pisati. Šteta.
Pogba je samo odlican igrac, veliki talenat i nista vise.Bilo je ovakvih bar nekoliko desetina igraca koji su imali sve predispozicije da postanu najbolji na svijetu pa su na kraju zavrsili karijeru u Brazilu, Argentini itd itd.Npr meni je Koke 2 puta bolji igrac, mozda nije atraktivan kao Pogba, ali korisniji, pametniji, vise trci, bolje pasove ima sto se moze vidjeti i ove sezone, a tu su negdje s godistem.Koke je samo primjer, da ne nabrajam dalje Hazarda i ostale.Zlatnu lopticu bi mogao osvojiti mozda( ali samo mozda) tek za 6-7 godina jer se vladavini Ronalda i Messija jos ne nazire kraj( nema tog igraca koji ce 5-6 uzastopnih sezona davati po 50 i vise golova).Sto se tice cijene, 70 mil je svakako previse, ali ne bi me cudilo da Pero iskesira jer mu to nikad nije bio problem, iako mu je vrijednost oko 40 mil eura uzeci u obzir cak i danasnje cijene transfera.
27.10.2020
cuj nema sanse da pogba ode bla bla, ovaj izgleda ne zna ko je florentino perez 
benzema je jedini napadac za trenutnog real madrida na svijetuek0 je napisao/la:Realu je potreban samo pravi napadac i nista vise.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
NAJSKUPLJI nogometaš svijeta Gareth Bale, koji je prošlog ljeta iz Tottenhama stigao u Real Madrid za 100 milijuna eura, novinarima je otkrio kako mu je Luka Modrić najviše pomogao u prilagodbi na Madrid.
"Modrić mi je puno pomogao. Zajedno smo igrali pet godina u Londonu i tamo smo se jako dobro slagali. Tako je Luka bio veliki plus za mene kad sam dolazio u Real", rekao je Velšanin za BT Sport.
"Naravno da sam s njime razgovarao o svemu. Kad je on dolazio u Madrid, nije tamo nikoga poznavao pa mu je bilo teško prvu godinu. To što je on bio tamo, pomoglo mi je da se brže prilagodim, preko njega sam upao u društvo, imao sam se s kime družiti umjesto da budem usamljen. Bio mi je od velike pomoći i na terenu. Vrlo sam mu zahvalan", dodao je Bale.
"I Luka, ali i neki drugi igrači pomogli su mi da nađem smještaj, odlučim gdje ću živjeti, i s time sam zadovoljan. Sretan sam u Madridu i nadam se da ću ovdje dugo ostati", zaključila je Realova zvijezda koja je u prvoj sezoni postigla 20 golova.

"Modrić mi je puno pomogao. Zajedno smo igrali pet godina u Londonu i tamo smo se jako dobro slagali. Tako je Luka bio veliki plus za mene kad sam dolazio u Real", rekao je Velšanin za BT Sport.
"Naravno da sam s njime razgovarao o svemu. Kad je on dolazio u Madrid, nije tamo nikoga poznavao pa mu je bilo teško prvu godinu. To što je on bio tamo, pomoglo mi je da se brže prilagodim, preko njega sam upao u društvo, imao sam se s kime družiti umjesto da budem usamljen. Bio mi je od velike pomoći i na terenu. Vrlo sam mu zahvalan", dodao je Bale.
"I Luka, ali i neki drugi igrači pomogli su mi da nađem smještaj, odlučim gdje ću živjeti, i s time sam zadovoljan. Sretan sam u Madridu i nadam se da ću ovdje dugo ostati", zaključila je Realova zvijezda koja je u prvoj sezoni postigla 20 golova.

...Život za Široki...
ek0 je napisao/la:Realu je potreban samo pravi napadac i nista vise. Nadam se da se pare nece bacati na Rakitica ili na ovoga babuna iz Juventusa vec da ce se usmjeriti u pravom smjeru. Jasno je da ce svi pokusati da uzmu vise od najviseg kada Realu prodaju igraca ali ako je vec tako onda daj igraca koji igra na poziciji koja je neophodna i daj igraca koji vrijedi tih para. Dva-tri su takva.
Ima real puno vecih problema od napadaca,konkretno vezni red je najveci problem ove sezone,uz povrede
Ima Real odličnog napadača, najboljeg na svijetu već nekoliko godina - Cristiana Ronalda. A pored Bejla, nama definitivno više ne treba nijedan klasični golgeter, već nam treba neko poput Benzeme, ali onog pravog Benzeme koji je u formi a ne ovog koji igra zadnja 2 mjeseca baš ko trut kakav.
Dakle, malo proraditi na njegovoj fizičkoj i psihičkoj spremi, vidjeti u čemu je problem i pustiti Zizoua da odradi posao s njim dok ne napusti Real i to je to.
Ono što Realu fali u ovom trenutku je neki Xabi Alonso na sredini terena, i opet ću se ponoviti, ne ovaj ovakav Xabi, već onaj pravi koji nije direktni krivac za najmanje 4-5-6 golova u sezoni kao ove, i koji neće griješiti na sredini terena. Ako on više ne može, a ja sam mišljenja da može izgurati još najmanje jednu sezonu na visokom nivou, onda treba dovesti zamijenu za njega, a ko će to biti - to prepuštam Carlu, mada su moje iskrene želje da to bude neki Italijan ili Francuz, da s njim rade ljudi koje sad imamo na klupi (pod uslovom da Zinedine ostane tu gdje jest)
Dakle, malo proraditi na njegovoj fizičkoj i psihičkoj spremi, vidjeti u čemu je problem i pustiti Zizoua da odradi posao s njim dok ne napusti Real i to je to.
Ono što Realu fali u ovom trenutku je neki Xabi Alonso na sredini terena, i opet ću se ponoviti, ne ovaj ovakav Xabi, već onaj pravi koji nije direktni krivac za najmanje 4-5-6 golova u sezoni kao ove, i koji neće griješiti na sredini terena. Ako on više ne može, a ja sam mišljenja da može izgurati još najmanje jednu sezonu na visokom nivou, onda treba dovesti zamijenu za njega, a ko će to biti - to prepuštam Carlu, mada su moje iskrene želje da to bude neki Italijan ili Francuz, da s njim rade ljudi koje sad imamo na klupi (pod uslovom da Zinedine ostane tu gdje jest)
pa zar nije veliko pojacanje i toliko hvaljeni illaramendi pravi nasljednik xabija

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ja ne znam zasto su ljudi poslije Eura U21 poceli pricati o Illari kao nekom strasnom igracu , solidan je bio na turniru , Thiago , Isco i Morata su manje-vise osvojili taj turnir.
Sociedad vam je dobro uvalio Illaru , jer realno njegova vrijednost nije preko 20mil eura . Za mene , totalni promasaj , bar ove sezone.
Sociedad vam je dobro uvalio Illaru , jer realno njegova vrijednost nije preko 20mil eura . Za mene , totalni promasaj , bar ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.