FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rajaz » 15 maj 2014, 17:13

Yebo majku ovdje ne smijes nista napisat a da te ne napadnu. :lol:
Pa jesam ja sta rek'o za medicinski tim Bayerna, upravu i ostale ? Apsolutmo me ne interesuju.
Napisao sam ono sto se odavno znalo i pisalo po spanskim medijima dok je ovaj bio u Barceloni. Ono valjda znam vise od vas koji ste ga poceli pratiti od EP-a za mlade. :tokralju:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 maj 2014, 17:29

Rajaz je napisao/la:Yebo majku ovdje ne smijes nista napisat a da te ne napadnu. :lol:
Pa jesam ja sta rek'o za medicinski tim Bayerna, upravu i ostale ? Apsolutmo me ne interesuju.
Napisao sam ono sto se odavno znalo i pisalo po spanskim medijima dok je ovaj bio u Barceloni. Ono valjda znam vise od vas koji ste ga poceli pratiti od EP-a za mlade. :tokralju:
Pa ako napišeš da je Barcelona prodala Bayernu povrijeđenog igrača, samim time kažeš i da ljudi u Bayernu ne znaju šta rade.
Pišeš o povredi cjevanice a Thiago ne igra radi povrede koljena. :tokralju:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 maj 2014, 17:57

Navodno se sprema razmjena na relaciji Bayern - Chelsea, Mandžo i par miliona za Luiza.Šta bi sa Benatiom. :hmmmmm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 maj 2014, 18:02

Navodno je Bayern vec poslao 30. mil za Luiza a Mourinho zahtijeva da se u transfer ukljuci i Mandzukic.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 maj 2014, 18:06

Zar Luiz nije već potpisao za Barcelonu. :mrgreen:

edit : Mogli bi potpisati Draxlera na ljeto a ostao bi u Schalkeu do 2015.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 maj 2014, 19:42

U slucaju odlaska Mandze tek tad mi poicinje imati smisla onaj pokusaj od trampe sa Unitedom.
Kroos za Januzaja i Van Persija. :lol:

Vjerovatno da ce biti nekih odlazaka, koliko god Rummennige tvrdio suprotno.
Ja iskreno, ne bih volio da nas Mandzo napusti ali ako je sudbina odredila da siti ide, sretan mu put. :salut:

Takodjer ni Mandzo nece igati finale.
Bas su nas povrede osakatile tokom ove sedmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 maj 2014, 20:48

ceze je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Yebo majku ovdje ne smijes nista napisat a da te ne napadnu. :lol:
Pa ako napišeš da je Barcelona prodala Bayernu povrijeđenog igrača, samim time kažeš i da ljudi u Bayernu ne znaju šta rade.
Pišeš o povredi cjevanice a Thiago ne igra radi povrede koljena. :tokralju:
Ne povrijedjenog nego falš igraca kojem kad tad moze puknuti desna noga. Nista neobicno, slican problem je imao i David Villa i na kraju je pri minamalnom kontaktu polomio stopalo. A iz Valencie je u Barcelonu dosao potpuno spreman ..

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 maj 2014, 20:54

Kud nam ranije ne javi, da znamo koga smo doveli. :facepalm:

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 maj 2014, 21:16

Navjerovatnija je trampa Madžukić za Davida Luiza (otprilike obojica vrijede 25-30 miliona eura), naravno nebi bila loša trampa Kroos za Januzaja+ 10 miliona.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 16 maj 2014, 06:08

Mislim da bi ovo bila odlicna trampa, luiz je po meni ako ne top 5 onda top 10stopera svijeta, ovaj benatia je dobar stoper al vidim pola englezicha bacilo oko na njega, tako da ce i on dostici cjenu oko 25 a mislim da je luiz puno iskusniji i kvalitetni, sutra smo sareni protiv domuzara al nadam se osvajanju kupa...

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 16 maj 2014, 09:41

Luiz bi bio odlican izbor.
Sad, ruku na srce, nisam za to da se gvardioli ispuni svaka zelja.
Zasto? Jednostavno zato sto ne znamo hoce li vec na polusezoni dobiti otkaz. Ako ga dobije, kuda s tim igracima koje bi nagomilao (kreativci koji pasu iskljucivo u nj. sistem). :)
Ako gvardo nastavi u ovom ritmu, ako okrene igrace protiv sebe (vecina igraca vec protestuje), vjerujem da ce uli pobjeci iz zatvora i dati mu otkaz. :lol:

Sto se tice finala kupa, izgleda da ce sreca po ko zna koji put pomaziti gvardu. Svajn i tiago povrijedjeni tako da je srecko primoran ubaciti martineza. Treba li ponoviti da je to veliki plus za nas? Naravno da ne treba.
Ocekujem tvrdu tekmu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 16 maj 2014, 10:40

http://www.sueddeutsche.de/sport/philip ... -1.1965884" onclick="window.open(this.href);return false;

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 maj 2014, 11:19

ja ocekujem jedan nas glatki poraz,jer nema tu vise neke struje u zraku koja sve pokrece i cini jedan klub kompaktnim.a mozda se i varam.
VOLIM BAYERN

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 16 maj 2014, 11:42

sekerbay je napisao/la:Luiz bi bio odlican izbor.
Sad, ruku na srce, nisam za to da se gvardioli ispuni svaka zelja.
Zasto? Jednostavno zato sto ne znamo hoce li vec na polusezoni dobiti otkaz. Ako ga dobije, kuda s tim igracima koje bi nagomilao (kreativci koji pasu iskljucivo u nj. sistem). :)
Ako gvardo nastavi u ovom ritmu, ako okrene igrace protiv sebe (vecina igraca vec protestuje), vjerujem da ce uli pobjeci iz zatvora i dati mu otkaz. :lol:

Sto se tice finala kupa, izgleda da ce sreca po ko zna koji put pomaziti gvardu. Svajn i tiago povrijedjeni tako da je srecko primoran ubaciti martineza. Treba li ponoviti da je to veliki plus za nas? Naravno da ne treba.
Ocekujem tvrdu tekmu.
ali i martinez je tek onaj pravi sa Schweinijem u vezi, a i obrnuto...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 maj 2014, 11:58

A jeste doveli trenera, svaka cast!

Jupp posamara cijeli svijet, a ovaj preplaceni genije sa istom ekipom uspio ispasti iz polufinala LP bez datog gola i jos hoce da trosi silne milione na pojacanja :hmmmmm:

Mogli ste i jeftinije proci sa nekim drugim trenerom, a isti broj trofeja osvojiti. Ovako ce vam mescini ispasti skuplja pita od tepsije ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 16 maj 2014, 13:40

Lahm "I think Guardiola's idea of football perfectly fits this team and a club like Bayern." #Pep [SZ]

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2014, 14:06

kraljttbvb je napisao/la:A jeste doveli trenera, svaka cast!

Jupp posamara cijeli svijet, a ovaj preplaceni genije sa istom ekipom uspio ispasti iz polufinala LP bez datog gola i jos hoce da trosi silne milione na pojacanja :hmmmmm:

Mogli ste i jeftinije proci sa nekim drugim trenerom, a isti broj trofeja osvojiti. Ovako ce vam mescini ispasti skuplja pita od tepsije ;)
Bobo šta je bilo dvije sezone prije sa Juppom kad je gubio titule na svim frontovima,onda su ga obasipali kritikama dok nije došao triple.Tako i sa Pepom treba biti strpljiv jer Pep je već u prvoj sezoni uzeo tri trofeja a rano osvajanje lige i prečeste rotacije je uzrok pada forme i loše igre protiv Reala.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 maj 2014, 14:08

Saurman je napisao/la:prečeste rotacije je uzrok pada forme i loše igre protiv Reala.
Pa to je isključivo njegova krivica. :thumbup:

Nego čitam da Mandžo uopšte ne putuje za Berlin, a nije u pitanju povreda. :crazy: :shifty:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2014, 14:14

Semir bvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:prečeste rotacije je uzrok pada forme i loše igre protiv Reala.
Pa to je isključivo njegova krivica. :thumbup:

Nego čitam da Mandžo uopšte ne putuje za Berlin, a nije u pitanju povreda. :crazy: :shifty:

Možda je Mandžo već na putu za London. :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2014, 15:20

Sportbild: Guardiola to Mandzu: "I wish you the best of luck with your next team"

Izgleda Mandžo završio svoju epizodu u Bayernu,šteta očekivao sam da će ostati.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []