Da vas neka firma nije prezentira u sklopu nekog projekta,, ili pak da niste imali nekog covjeka koji poznaje ljude od investitora pa isli na tu varijantu predstavljanja.Eagles_OldSchool je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:http://www.sarajevobusinessforum.com/en ... industries
Evo Vam spiska sa prezentacijama svim ucesnika.
Nema nista o Velezu ima samo Sjeverni logor ....
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
Capt_Billy je napisao/la:Da vas neka firma nije prezentira u sklopu nekog projekta,, ili pak da niste imali nekog covjeka koji poznaje ljude od investitora pa isli na tu varijantu predstavljanja.Eagles_OldSchool je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:http://www.sarajevobusinessforum.com/en ... industries
MOze biti to neznam ali uglavnom to je pravo dobra stvar mozda nesto i bude pogotovo kad vide da nemamo dugova a danas je to veliki uspjeh nem samo u BIH nego i sire ...
Anti Nakarada
cini mi se da su nesto govorili u vezi BBI banke,da nisu sa njima nastupaliCapt_Billy je napisao/la:Da vas neka firma nije prezentira u sklopu nekog projekta,, ili pak da niste imali nekog covjeka koji poznaje ljude od investitora pa isli na tu varijantu predstavljanja.Eagles_OldSchool je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:http://www.sarajevobusinessforum.com/en ... industries

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Bilo koji momak iz RA da prodje zadnjih recimo 30-ak stranica nase teme ovdje moze da izvuce puno pouke. Puno zivotne zrelosti i mudrosti i navijackog elana i kodeksa. Koliko vidim ova grupa nas ovdje je 99% na istom fonu. Nek se slobodno jave i ovdje i neka iznesu svoja razmisljanja , probleme , apel za bilo kakvu pomoc. Mozemo da pricamo da je sve sjajno i bajno al mozemo bolje jace i perfektnije. Znaci diskusija bez ikakve sujete ...drakensang je napisao/la:Drug moj, uradimo i ja i ti nešto da ta grupica dječaka postane bolja u budućnosti, dođi na sastanak (koliko znam svake srijede), predloži momcima kako da postanu bolji i vjeruj mi da će oni to upiti kao spužve i sve će ići na bolje. Najlakše je pisati kako RA ne postoji ili kako su rasčlanjeni ali pRAvo pitanje je šta si ti učinio za našu grupu? #nooffense pozzkimbo je napisao/la:Par forumasa poduze postove napisase i to je sve nice a moze u dva par rijeci:
Uprava![]()
![]()
Navijaci![]()
Grupica djecaka iza gola treba da se dobro nacita i promijeni smjer u zivotu. Manje psovki i druga furka. Bolje sutit nego svakako navijati. Nije prozivanje na forumu nego vise ukazivanje na pravac u zivotu. Energija se pozitivnije mora trositi. Kada slusam njihive pjesmice kao da se nalazim e nekom seocetu i posmatram grupicu omladine koji nikada nisu prije bili na fudbaskoj temi. Neprosvijecenost. Nisu u stanju da odrade normalno navijanje, nisu u stanju da imaju i mnogo drugih stvari. Istina boli . RA danas fakicki i ne postoji . Jedna grupa mladi zeleni nezreli situaciji. Drugi stari, dace pare ucestovat u akcijama al nisu vise za navijanje. Razclanjeni totalno.
NIje mi svejedno pisati o ovima deckicima iza gola jer znam da ljubav, zelja i trud postoje. Samo to cesto u zivotu nije dovoljno ,mora biti i otvorenost novim idejama , percepcija prava i disciplina. Neznanje je rjesivo al glupost nije .. Mora ovo puno bolje za naredno sezonu momci. . Na kraju krajeva pisem o onome sto je tako jasno al eto
svak se pasa ..
Na kraju moram spomenuti Zvonica. Mozda kvalitet i nije toliko poboljsao , imao je on i prije dobrih partija. Al samopozudanje , drzanje i neka zrelost je sada tu. Svaka ekipa u nasoj ligi mora da ima jednog "krkana" (u poziivnom smislu mislim) Zvona je izgleda tip koji je taj kod nas.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tako je Kimbo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo da pozdravim RAju. Jakuzu,emilina,vm22,rodjaka,djavolicu,tepsiju,alema,marsala i sve ostale. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
NEDAJ SE BOSNO
NEDAJ SE BOSNO
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Bravo, svaka čast momci!Svi trebamo skočiti da pomognemo Bosni, velika ih je katasrtofa zadesila!VELEZDOGROBA je napisao/la:Klub navijača "Red Army" organizuje prikupljanje potrebne osnovne pomoći ugroženim porodicama, kao i onima kojima prijeti opasnost od poplava. Svoje priloge u vidu materijalne pomoći (odjeća, obuća, hrana, deke) možete donijeti u Klub navijača "Red Army" sutra (petak) od 08:00. Pokažimo da smo tu uz one kojima je naša pomoć u ovom trenutku najpotrebnija.
Vratia se ŠimeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da pozdravim RAju. Jakuzu,emilina,vm22,rodjaka,djavolicu,tepsiju,alema,marsala i sve ostale. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
NEDAJ SE BOSNO

Svaka čast RA trebamo svi pomoći koliko ko može.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
BrateNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da pozdravim RAju. Jakuzu,emilina,vm22,rodjaka,djavolicu,tepsiju,alema,marsala i sve ostale. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
NEDAJ SE BOSNO

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
RODJENI MOJI ZA POMOC BOSNI I NESRETNOM NARODU. ZOVITE I NE STEDITE MOLI VAS PASTRMKA
BHT 090 291 032
HTM 092 890 830
SALJI DALJE
BHT 090 291 032
HTM 092 890 830
SALJI DALJE
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brat si mojvm22 je napisao/la:BrateNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da pozdravim RAju. Jakuzu,emilina,vm22,rodjaka,djavolicu,tepsiju,alema,marsala i sve ostale. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
NEDAJ SE BOSNO

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
bistroNeretvanskaPastrmka je napisao/la:RODJENI MOJI ZA POMOC BOSNI I NESRETNOM NARODU. ZOVITE I NE STEDITE MOLI VAS PASTRMKA
BHT 090 291 032
HTM 092 890 830
SALJI DALJE

bravo za RA

Klub navijača "Red Army" organizuje prikupljanje potrebne osnovne pomoći ugroženim porodicama, kao i onima kojima prijeti opasnost od poplava. Svoje priloge u vidu materijalne pomoći (odjeća, obuća, hrana, deke) možete donijeti u Klub navijača "Red Army" sutra (petak) od 08:00. Pokažimo da smo tu uz one kojima je naša pomoć u ovom trenutku najpotrebnija.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- pravnik1981
- Kontakt:
Ajde RAja ako neko moze nek donese vcrs do 22h u KNRA hranu,odjecu...
P.S druzenje u KNRA u 19 sati pa naletite
P.S druzenje u KNRA u 19 sati pa naletite
[youtube][/youtube]
aBd da i u Velezovom dresu ovako prolazi

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RODJENI MOJI ZA POMOC BOSNI I NESRETNOM NARODU. ZOVITE I NE STEDITE MOLI VAS PASTRMKA
BHT 090 291 032
HTM 092 890 830
SALJI DALJE
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
pa zar si opet bio u prdekani u Banovicima "Crni Radosave"NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da pozdravim RAju. Jakuzu,emilina,vm22,rodjaka,djavolicu,tepsiju,alema,marsala i sve ostale. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
NEDAJ SE BOSNO

FORZA VELEZ

NAPRIJED ZMAJEVI

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Moj druže, i ja sam fasovao, postala im je opsesija i fetish davati banove pojedinim forumašima.
Bravo za ove brojeve telefona!
Bravo za ove brojeve telefona!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Gdje si care? Dobro nam dosao nazad.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da pozdravim RAju. Jakuzu,emilina,vm22,rodjaka,djavolicu,tepsiju,alema,marsala i sve ostale. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
NEDAJ SE BOSNO
Forza Velez!
Ko je ovaj igrac?ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Forza Velez!

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RODJENI MOJI ZA POMOC BOSNI I NESRETNOM NARODU. ZOVITE I NE STEDITE MOLI VAS PASTRMKA
BHT 090 291 032
HTM 092 890 830
SALJI DALJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.