SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Sredjene tabele i lista strijelaca.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jeboga hitler pa ne mogu da vjerujem stvarno ova sezona je za nas hard pesh...pa taman reko evo ih 3 boda...kad samo bod OMG...

mB!
izgleda da samo usao u formu, vec drugo kolo zaredom dao dva gola
Neznam dalicu uspjeti ujutro postaviti parove 12.kola ali do ponedeljka navece ce biti sigurno.Hvala.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
to otkako sam vas napustio jbg banMukiol je napisao/la:Jeboga hitler pa ne mogu da vjerujem stvarno ova sezona je za nas hard pesh...pa taman reko evo ih 3 boda...kad samo bod OMG...![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
123456 je napisao/la:sahbaz2509 je napisao/la:Gledam i cudim se kako sad neki tek dodju na ovu stranicu i tako lako upadaju u ekipe prve tri lige a sad mi iz cetvrte cemo biti izbaceni il cekati neki red, valjda bi prvo nama igracima iz cetvrte lige trebalo popuniti praznine po klubovima jer smo se ranije prijavili.
To bi bilo tako ako bi rekli da je vas klub ispo.Ali vi jos igrate ligu i neki klubovi nezele cekati.
Pa ispasce i to zato sto se krsi pravilnik foruma i vase lige kojeg ste vi moderatori osmislili al ga se nepridrzavate.moj klub je iz zadnje dvije utakmice umjesto 6 bodova ( koje smo trebali dobiti da ste postovali pravilnik pod tackama 6 i 14) mi smo dobili samo 1 boda i sad smo itekako ugrozeni da ispadnemo i da ja kao jedan od najredovnijih forumasa ovdje zbog takve vase greske ostanem i bez kluba i bez ekipe.Ako je to fer onda nek vam igra ljubav koji ne odigra prve 2-3utakmice onda se pojavi i prognoze postavi u 15:00 i da nam tri gola i vi mu to priznate.E svaka cast.A da nespominjem heroje kod kojih s dva igraca tipovala cak 4 para identicnim rezultatom a u pravilniku pise da mogu samo 2 para istim rezultatom tipkati i ako odigaju vise od 2 pra istim rezultatom gube 0-3 i to je vase pravilo broj 14 i ako nisi vidio kao moderator evo ja ti govorim i dajem uvid u to da provjeris i to jos prije 24 sata nego je tekma zavsena (a zaversena je tek danas poslije utakmice bolon-totenham).Prema tome ja i moj tim sve argumentovano dokazujemo i pokazujemo ali niko ne reaguje da to ispravi.I kakva je onda svrha igranja lige i toga sto sam ja najredovniji skoro igrac te lige kad nas se zakida i to drasticno
Bilderi nasli igraca
aldin-8
ahmiic
CoLdpLaY
aldin-8
ahmiic
CoLdpLaY
ma ovaj moj brat je ekstreman 1 dan kad se registruje odma nadje tim (stela)aldin-8 je napisao/la:Bilderi nasli igraca![]()
aldin-8
ahmiic
CoLdpLaY
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Hehe,uletio. Evo 2 utakmice-2 gola. Samo 4 buda zaostajemo za vodecim. Mozemo mi to stici (i prestici naravno). Jos su 3 kola do kraja.miky_hz je napisao/la:Od proslog kola,Majestic se bio povukao sa foruma pa je umjesto njega uletio Avatar ili kako vec se zovedino-92 je napisao/la:3 gola u zadnja 2 kola, usao sam u formu
a od kad to imamo novog igraca?
ja vise nepratim ligu samo prognoziram, pa nisam u toku
heheheh ma sad ces ti vidjet kad ti se brat raspuca kad pomogne bilderima da zavrse na sto boljoj pozicijiS-Y-L-A-R je napisao/la:ma ovaj moj brat je ekstreman 1 dan kad se registruje odma nadje tim (stela)aldin-8 je napisao/la:Bilderi nasli igraca![]()
aldin-8
ahmiic
CoLdpLaYiako sam ga ja nagovorio da se ubaci na forum i da tipuje jer je poceo mene zezat
(bar se nadam da nece bit golman u svojoj ekipi ko ja da ce barem dat 1 gol )
pa i ja se nadam da cete uc u drugu ligu tad bi se mogli sastat ako bi mi ispali(iako ja to nebi volioaldin-8 je napisao/la:heheheh ma sad ces ti vidjet kad ti se brat raspuca kad pomogne bilderima da zavrse na sto boljoj pozicijiS-Y-L-A-R je napisao/la:ma ovaj moj brat je ekstreman 1 dan kad se registruje odma nadje tim (stela)aldin-8 je napisao/la:Bilderi nasli igraca![]()
aldin-8
ahmiic
CoLdpLaYiako sam ga ja nagovorio da se ubaci na forum i da tipuje jer je poceo mene zezat
(bar se nadam da nece bit golman u svojoj ekipi ko ja da ce barem dat 1 gol )
41.21.1.
Ovo nije pravedno, sta ovaj ljubav radi, treba ovo sankcjonisat !!!sahbaz2509 je napisao/la:123456 je napisao/la:sahbaz2509 je napisao/la:Gledam i cudim se kako sad neki tek dodju na ovu stranicu i tako lako upadaju u ekipe prve tri lige a sad mi iz cetvrte cemo biti izbaceni il cekati neki red, valjda bi prvo nama igracima iz cetvrte lige trebalo popuniti praznine po klubovima jer smo se ranije prijavili.
To bi bilo tako ako bi rekli da je vas klub ispo.Ali vi jos igrate ligu i neki klubovi nezele cekati.
Pa ispasce i to zato sto se krsi pravilnik foruma i vase lige kojeg ste vi moderatori osmislili al ga se nepridrzavate.moj klub je iz zadnje dvije utakmice umjesto 6 bodova ( koje smo trebali dobiti da ste postovali pravilnik pod tackama 6 i 14) mi smo dobili samo 1 boda i sad smo itekako ugrozeni da ispadnemo i da ja kao jedan od najredovnijih forumasa ovdje zbog takve vase greske ostanem i bez kluba i bez ekipe.Ako je to fer onda nek vam igra ljubav koji ne odigra prve 2-3utakmice onda se pojavi i prognoze postavi u 15:00 i da nam tri gola i vi mu to priznate.E svaka cast.A da nespominjem heroje kod kojih s dva igraca tipovala cak 4 para identicnim rezultatom a u pravilniku pise da mogu samo 2 para istim rezultatom tipkati i ako odigaju vise od 2 pra istim rezultatom gube 0-3 i to je vase pravilo broj 14 i ako nisi vidio kao moderator evo ja ti govorim i dajem uvid u to da provjeris i to jos prije 24 sata nego je tekma zavsena (a zaversena je tek danas poslije utakmice bolon-totenham).Prema tome ja i moj tim sve argumentovano dokazujemo i pokazujemo ali niko ne reaguje da to ispravi.I kakva je onda svrha igranja lige i toga sto sam ja najredovniji skoro igrac te lige kad nas se zakida i to drasticno
× Plava krv ispod koze ×
Tacno nije pravedno, pravo sam bezobrazan!MaliMemo je napisao/la:
Ovo nije pravedno, sta ovaj ljubav radi, treba ovo sankcjonisat !!!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
heheheh ma sad ces ti vidjet kad ti se brat raspuca kad pomogne bilderima da zavrse na sto boljoj poziciji
[/quote]
pa i ja se nadam da cete uc u drugu ligu tad bi se mogli sastat ako bi mi ispali(iako ja to nebi volio
)bolje bi bilo da vi za 2 sezone udjete u prvu pa da tad bude nas prvi mec
[/quote]
hehehe ma samo polahko sad je najvaznije da se uigramo i da ti brat bude vijeran bilderima da nas ne napusti, a rezultati ce sami doc
pa i ja se nadam da cete uc u drugu ligu tad bi se mogli sastat ako bi mi ispali(iako ja to nebi volio
hehehe ma samo polahko sad je najvaznije da se uigramo i da ti brat bude vijeran bilderima da nas ne napusti, a rezultati ce sami doc
Jesmol ovo i mi pobijedili, prva pobjeda izborena na terenu

- rob do bagro
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujemThe Game je napisao/la:Jesmol ovo i mi pobijedili, prva pobjeda izborena na terenu![]()
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ahh, mogli i morali smo bolje, šta ćeš, greške se dešavaju. 
- el-fighter
- Kontakt:
Kako ovo ljudi moji. U PROSLOJ UTAKMICI MOJ TIM JE IZGUBIO OD KLJUSINARA, ALI KOD NJIH SU NA TRI PARA SVI STAVILI ISTE REZULTATE.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako su svi na iste parove iste rezultate pisali, automatski gube 3:0 , tako da se ne brines !el-fighter je napisao/la:Kako ovo ljudi moji. U PROSLOJ UTAKMICI MOJ TIM JE IZGUBIO OD KLJUSINARA, ALI KOD NJIH SU NA TRI PARA SVI STAVILI ISTE REZULTATE.
× Plava krv ispod koze ×
el-fighter je napisao/la:Kako ovo ljudi moji. U PROSLOJ UTAKMICI MOJ TIM JE IZGUBIO OD KLJUSINARA, ALI KOD NJIH SU NA TRI PARA SVI STAVILI ISTE REZULTATE.
Evo njihovi prognoza.Molim te ukazi mi na te parove.
Hvala.
TheManijacs
Manchester City-Stoke(FA kup)-3:1
Nancy-PSG-1:1
Sampdorija-Fiorentina-2:1
Hertha-Mainz-1:1 GOOL
CD Xserez-Real Madrid-0:2
rob do bagro
Manchester City-Stoke(FA kup) 2:1
Nancy-PSG 1:1
Sampdorija-Fiorentina 2:0 GOOL
Hertha-Mainz 2:0
CD Xserez-Real Madrid 0:2
The Game
Manchester City-Stoke(FA kup)- 2:0
Nancy-PSG-1:2
Sampdorija-Fiorentina-1:1
Hertha-Mainz-2:1
CD Xserez-Real Madrid-1:3
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.