FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo prvi dio interviju sa Sefom...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Što je Super do sad napisao, tako je i bilo, jest da je uvijek ovde naloži raju pa kasnije progovarao, al neka, bolje tako nego da loži ljude i onda kasnije izjalovi
Razumijem i Dandy i super-a, jb ga koliko se do sada puta desilo da hocemo nekog igraca, a dodje neko treci i sve zajebe. super samo zeli da kaze raji da se nesto desava i da budemo strpljivi, razumijem i drugu stranu da kopka. super samo naprijed, ostani dostojan svojih rijeci. Poz
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
super.. pogledaj intervju, vidjeces da amar govori da nece biti nekih pojacanja... tako da sumnjam, ali ako bude, mustuluk 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ako ne bude pojacanja, a bude odlazaka, sto je evidentnije, bicemo osmi, zato je superova svaka za muštulukafedeltafrotta je napisao/la:super.. pogledaj intervju, vidjeces da amar govori da nece biti nekih pojacanja... tako da sumnjam, ali ako bude, mustuluk

Ako i ove godine probamo nesto napraviti bez pojacanja, bojim se da ce biti jos gore nego prosle sezone.
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.
- SarajlijaTM
Bravo super,dosao si pameti
,ne sumnjam da si upucen,ali neka si prestao imena iznositi u javnost.
Imamo mi i previse dusmana,pa se zapitajte sto brko nista ne prica bombasticno. Al da se kotrlja,kotrlja se

Imamo mi i previse dusmana,pa se zapitajte sto brko nista ne prica bombasticno. Al da se kotrlja,kotrlja se

Hvala za ovaj postavljeni prvi dio intervjua.Sasvim realan prikaz situacije ne samo u klubu nego u fudbalu uopšte.Najviše me obradovao podatak da je samo jedan plastični teren u relativno kratkom vremenu podigao kvalitet našeg podmlatka.Ne umanjujući vrijednost i tačnost ovih insajderskih informacija( koje su se uglavnom svele na" može bit bude a možda i ne bude a ako bude da se zna da sam ja prvi znao" bar meni ovakvi intervjui najviše kažu i otkriju gdje smo i kamo sutra rođače.Očito je cilj uvođenje još pokojeg juniora i stvaranje tima u kojem igra najvećim dijelom naš podmladak.Očito se kupovina igrača nije isplatila jer to nisu prepoznali ni sponzori a ni publika.Ostaje mi nada da će se dalje raditi na infrastrukturi terena za trening i uz već evidentan kvalitet struke kako je i sam Amar istakao možemo bez neke velike bojazni čekati narednu sezonu/e
- Capt_Billy
- Kontakt:
Amar kao i uvijek generalno sve kaze objektivno, tj kako stvari stoje trenutno na terenu.
Titule, kupovi ocigledno da nisu uradile plodom?
Zasto?
Jer to sponzori ocigledno nisu prepoznali kako to Amar fino kaze.
Sada se okrecemo proizvodnji i adaptaciju svoje mladeci seniorskom timu.
Pojacanja?
Ne znam sta pojedini smatraju pojacanjima, jedino sta je moguce, da se nade neki koji ima slobodne papire a da se uklapa u nasu koncepciju igre.
EDIT: Svi koji sutra dolazite, u 13.00h, koliko god sve u mogucnosti, znat ce dosta ovim jadnim ljudima.
Ja se sjecam u ratu kada sam primio paket od djece Svedske i Norveske, u zivotu se nisam toliko obradovao kao tada. Nije bitno sta je unutra, bitno je samo da covjek zna da nije sam u tome svemu!
Titule, kupovi ocigledno da nisu uradile plodom?
Zasto?
Jer to sponzori ocigledno nisu prepoznali kako to Amar fino kaze.
Sada se okrecemo proizvodnji i adaptaciju svoje mladeci seniorskom timu.
Pojacanja?
Ne znam sta pojedini smatraju pojacanjima, jedino sta je moguce, da se nade neki koji ima slobodne papire a da se uklapa u nasu koncepciju igre.
EDIT: Svi koji sutra dolazite, u 13.00h, koliko god sve u mogucnosti, znat ce dosta ovim jadnim ljudima.
Ja se sjecam u ratu kada sam primio paket od djece Svedske i Norveske, u zivotu se nisam toliko obradovao kao tada. Nije bitno sta je unutra, bitno je samo da covjek zna da nije sam u tome svemu!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Jos uvijek nije zvanicno ali kako je saznao jedan portal, Hodzic u Dinamu!
A sta mislite o tome da neko javi upravi naseg kluba da malo otvore portale i vide kako se gradi imidz kluba.
Te prikupljanje priloga, te dio od ulaznica, te dio od igraca, te ovo, te ono. Na svim portalima udarne vijesti o FK Sarajevo i njihovim akcijama.
Tako se izmedju ostalog pravi i imidz kluba.
Mi po obicaju kasnimo.
Te prikupljanje priloga, te dio od ulaznica, te dio od igraca, te ovo, te ono. Na svim portalima udarne vijesti o FK Sarajevo i njihovim akcijama.
Tako se izmedju ostalog pravi i imidz kluba.
Mi po obicaju kasnimo.
Hodžić je igrač Liverpoola,ne vjerujem da će ga Liverpool dati Dinamu,možda na posudbu ali transfer sumnjam,Ara vjerovatno ide u Belgiju na posudbu..tplink je napisao/la:Jos uvijek nije zvanicno ali kako je saznao jedan portal, Hodzic u Dinamu!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
99% u Dinamu...Željooooo je napisao/la:Hodžić je igrač Liverpoola,ne vjerujem da će ga Liverpool dati Dinamu,možda na posudbu ali transfer sumnjam,Ara vjerovatno ide u Belgiju na posudbu..tplink je napisao/la:Jos uvijek nije zvanicno ali kako je saznao jedan portal, Hodzic u Dinamu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisam rekao je li posudba ili transfer ali gotovo pa sigurno ce od naredne sezone igrati u Dinamu. Moje misljenje je takodjer da ide na posudbu, navodno sve dogooreno izmedju Liverpoola i Dinama.Željooooo je napisao/la:Hodžić je igrač Liverpoola,ne vjerujem da će ga Liverpool dati Dinamu,možda na posudbu ali transfer sumnjam,Ara vjerovatno ide u Belgiju na posudbu..tplink je napisao/la:Jos uvijek nije zvanicno ali kako je saznao jedan portal, Hodzic u Dinamu!
ako je transfer onda ćemo i mi hajrovat nešto para,čini mi se da ima klauzula da kad ode iz Liverpoola,Željo dobija 10%,samo ne znam koliko mu je pametno da ode u Dinamo ..pile87 je napisao/la:99% u Dinamu...Željooooo je napisao/la:Hodžić je igrač Liverpoola,ne vjerujem da će ga Liverpool dati Dinamu,možda na posudbu ali transfer sumnjam,Ara vjerovatno ide u Belgiju na posudbu..tplink je napisao/la:Jos uvijek nije zvanicno ali kako je saznao jedan portal, Hodzic u Dinamu!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hodžić je igrač Liverpoola,ne vjerujem da će ga Liverpool dati Dinamu,možda na posudbu ali transfer sumnjam,Ara vjerovatno ide u Belgiju na posudbu..[/quote]
99% u Dinamu...[/quote]
ako je transfer onda ćemo i mi hajrovat nešto para,čini mi se da ima klauzula da kad ode iz Liverpoola,Željo dobija 10%,samo ne znam koliko mu je pametno da ode u Dinamo ..[/quote]
Ma u Dinamo na posudbu sad za sad, nece se ni Liverpool tako lahko odreci igraca
99% u Dinamu...[/quote]
ako je transfer onda ćemo i mi hajrovat nešto para,čini mi se da ima klauzula da kad ode iz Liverpoola,Željo dobija 10%,samo ne znam koliko mu je pametno da ode u Dinamo ..[/quote]
Ma u Dinamo na posudbu sad za sad, nece se ni Liverpool tako lahko odreci igraca
Cim prodamo Svraku mi smo se pojacali.
Hajde Muamere fakat je vakat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
da nije bilo Svrake,mi el očima ne bi vidjeli.. a to što se očekuje da on zabija svaku tekmu je druga stvar..Amar je to najbolje objasnio na intervju..bhsport je napisao/la:Cim prodamo Svraku mi smo se pojacali.
Cim prodamo Muamera Zeljo ce da zaradi a ne da se pojaca!bhsport je napisao/la:Cim prodamo Svraku mi smo se pojacali.
pile87 je napisao/la:99% u Dinamu...Željooooo je napisao/la:Hodžić je igrač Liverpoola,ne vjerujem da će ga Liverpool dati Dinamu,možda na posudbu ali transfer sumnjam,Ara vjerovatno ide u Belgiju na posudbu..tplink je napisao/la:Jos uvijek nije zvanicno ali kako je saznao jedan portal, Hodzic u Dinamu!

Semper Fidelis