Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Sana se izlijeva u S.Mostu, dok se i Una izlila i poplavila jedno naselje.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 16 maj 2014, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bihac96 je napisao/la:U Zavidovicima litra vode 5 KM ! Pa kako ih nije sramota,kako se ne boje Boga ?
zovite ispekciju odmah ba J*** im majku bijednu i eto vidis zasto nam se ovo desava
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BluesForever
- Kontakt:
I onda se cudimo što nas Bog kažnjava,pa na svakom koraku lopovluk,cak i u ovakvim situacijama,lopovima ništa nije sveto,ništa se ne trebamo cuditi što nam se ovo sve dešava.Bihac96 je napisao/la:U Zavidovicima litra vode 5 KM ! Pa kako ih nije sramota,kako se ne boje Boga ?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- tyler durden
- Kontakt:
Ne moze tu inspekcija nista, kad oni prodaju bez racuna.Rule_hz je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:U Zavidovicima litra vode 5 KM ! Pa kako ih nije sramota,kako se ne boje Boga ?
zovite ispekciju odmah ba **** im majku bijednu i eto vidis zasto nam se ovo desava![]()
Čovjek se boji onog što ne zna. Stvarno nemam pojma u vezi brana a djeluje mi zastrašajuće.
Da me pitaš šta u vezi monetarnih pojava znao bi objasnit
Da me pitaš šta u vezi monetarnih pojava znao bi objasnit
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
daj okani se vise boga covjece, eto bog sve kaznjava zbog takvih klosara koji vise svaku priliku da iskoriste, bog kazni postenu sirotinju koja jedva izlazi na kraj kroz zivot, skontaj se maloBluesForever je napisao/la:I onda se cudimo što nas Bog kažnjava,pa na svakom koraku lopovluk,cak i u ovakvim situacijama,lopovima ništa nije sveto,ništa se ne trebamo cuditi što nam se ovo sve dešava.Bihac96 je napisao/la:U Zavidovicima litra vode 5 KM ! Pa kako ih nije sramota,kako se ne boje Boga ?
sto se tice tih sto prodaju nikakvu inspekciju ne treba cekati, takvi se udaraju na licu mjesta, neka se skupi ljudi na cijoj muci doticni zele zaraditi i samo ih sve redom polomiti da im kasnije donose vodu dobrovoljno, prekipiti ce nekome, pa nisu ljudi mazge
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bog nema veze sa ovim niti sa ratom niti bilo cime...ako da uopste ima u sto ja licno sumnjam.
Cuj kazna...pa neka malo kazni i Luxemburg...zasto nikad nece njih da kazni?
To su veliki kapitalisti i materijalisti
Cuj kazna...pa neka malo kazni i Luxemburg...zasto nikad nece njih da kazni?
To su veliki kapitalisti i materijalisti
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Danas hodža na džumi tj na hutbi priča kako se morao "raspravljati" po internetu sa ovim što ovo nazivaju Božijom kaznom a mahom su na suhom. Legenda čovjek 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ti bi udario, hajd suti Boga ti...LenBias je napisao/la:
sto se tice tih sto prodaju nikakvu inspekciju ne treba cekati, takvi se udaraju na licu mjesta
Ljudi u ratu to radili uz onoliko naoruzanja pa se nije nista znacajno cinilo a da se sad mlati i udara
Ne kupuj i gotovo! To su bas izuzetci, imas gro ducana u kojima mozes normalno kupiti sta zelis, naravno one najjeftinije stvari su vec ugl pokupovane, kupi preostale i furaj
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.****/vijesti/iz-minute-u- ... u-putarinu" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ne mogu vjerovat kad gledam slike i ostalo kakvo je stanje..kod nas ovdje (Hercegovina) recimo s druge strane tmurno cijeli tjedan ali kisa ne pada skoro pa nikako...u svakom slucaju cudno vrijeme..jos polovica petog mjeseca..
prvo prosvjedi, sad ovo..di je kraj??
ne zelim ni pomisljat sta ce biti kad se voda povuce
prvo prosvjedi, sad ovo..di je kraj??
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Centre forward
- Kontakt:
Što se tiče brane na Modracu ona je skoro pa 100% sigurna. '64 je izgrađena po najmodernijim standardima a 2008 (čini mise) godine je dodatno ojačana tako da nema problema. Malo prije sam razgovar'o sa čovjekom koji je zaposlen na brani i kaže da je stanje sigurno al' da je u pripravnosti exploziv. Eh sad ne exploziv za rušenje brane nego rušenja jednog njenog dijela i rasterećenja ako bi ned'o dragi Allah bilo potrebe za tim. Problem je što nivo vode jezera i dalje raste jer veća kubikaža dođe nego što oni smiju da ispuste.nedim93 je napisao/la:Oj brane.
Haj tješite nas vi što znate u vezi ovih brana
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Re: Odg: Poplave i Nepogode sirom BiH
Treba to sve ocistiti dok ne dode toplo vrijeme da ne bi zaraze izbile, nadam se da imaju neki plan za period poslje poplave jer treba reagirati sto brzeKevin je napisao/la:ne mogu vjerovat kad gledam slike i ostalo kakvo je stanje..kod nas ovdje (Hercegovina) recimo s druge strane tmurno cijeli tjedan ali kisa ne pada skoro pa nikako...u svakom slucaju cudno vrijeme..jos polovica petog mjeseca..
prvo prosvjedi, sad ovo..di je kraj??![]()
Znali iko od vas šta je sa onim narodom u JANJI
niko o njima ništa ne govori 
- tyler durden
- Kontakt:
Upravo to.Centre forward je napisao/la:Što se tiče brane na Modracu ona je skoro pa 100% sigurna. '64 je izgrađena po najmodernijim standardima a 2008 (čini mise) godine je dodatno ojačana tako da nema problema. Malo prije sam razgovar'o sa čovjekom koji je zaposlen na brani i kaže da je stanje sigurno al' da je u pripravnosti exploziv. Eh sad ne exploziv za rušenje brane nego rušenja jednog njenog dijela i rasterećenja ako bi ned'o dragi Allah bilo potrebe za tim. Problem je što nivo vode jezera i dalje raste jer veća kubikaža dođe nego što oni smiju da ispuste.nedim93 je napisao/la:Oj brane.
Haj tješite nas vi što znate u vezi ovih brana
Plus sto ako u nekom bas slucaju da brana pukne, ona ne puca da citava explodira i da je odjednom nema. Nego pukotina po pukotina i tako dalje. Danas bi nivo vode trebao opasti, jer su padavine stale i voda se povlaci.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
strasno zaista, evo ja zivim u Bosanskom Petrovcu, nema kod mene rijeke, ali kisa neprestano pada i zaista je tesko, kako je tek ovim ljudima
ne mogu raditi nista, sve je otezano, nadam se da ce ovo prestati te da ce doci lijepo vrijeme konacno, i da na kraju nece biti velikih steta za narod i da ce za njih ubrzo doci adekvatna pomoc poslije svega
ne mogu raditi nista, sve je otezano, nadam se da ce ovo prestati te da ce doci lijepo vrijeme konacno, i da na kraju nece biti velikih steta za narod i da ce za njih ubrzo doci adekvatna pomoc poslije svega
- donniedarko
- Kontakt:
Nema nista jadnije od koristenja ovakve katastrofe za vjersko orgijanje 
Dex je napisao/la:Ja samo struju nisam im'o, jer sam na brdu, a 50 metara od centrahodža je napisao/la:NK/RK Krivaja je napisao/la: Jedna 1/2 grada nema struje, poplavljeno pola grada, evakuacije, šteta ogromna, tuga velika...
vidim ti se javljaš iz Zavidovića, kakva je situacija ? šta je sa dijelom grada gdje je Dex ?
Sad vode nemamo
bio sam se zabrinuo za tebe pravo
FORZA MARŠAL !!!
Baš si dušahodža je napisao/la:Dex je napisao/la:
Ja samo struju nisam im'o, jer sam na brdu, a 50 metara od centra
Sad vode nemamo
bio sam se zabrinuo za tebe pravo
Ja sam za ove ispod, hejbet jarana mi ostalo poplavljeno
Evo jedna iz streama

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
Hattrick123
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Marsal, VensanKasel i 8 gostiju.