FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 16 maj 2014, 15:05

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bordo-mo ... ama/131264" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 maj 2014, 15:08

Svaka cast!
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 maj 2014, 15:10

Koliko ssam mogao saznati , PREMIJA JE PO MILJU KM. Igraci su odlucili da odvoje po 250 za ove unesrecene ljude. Svaka im cast , bravo bordo momci.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 maj 2014, 15:11

ja mislim da je bolje da se utakmica odgodi za utorak kad se vec planiralo valjda, nadam se kako najavljuju proljepsanje vremena od ponedeljka, tako da bi u utorak doslo vise raje, i s time bi se vise i pomoglo narodu koga je zadesila poplava

zaista je pohvalno od strane oba kluba sto ce donirati odredjeni dio novca za hranu, odjece i ostalo sto je potrebno, u ovakvim teskim vremenima je najvaznije ostati ujedinjen i sto vise drugima pomoci

ja sam planirao doci iz Bosanskog Petrovca na utakmicu, ali eto desilo se sto se desilo i to je sprijecilo moj dolazak vamo u Sarajevo, vjerujte da mi tesko pada ovaj nedolazak a i ovo sto nam se desava ne samo u Bosni vec i u Srbiji

utakmica ako se kojim slucajem odgodi za utorak, mozda ipak mognem doci u Sarajevo

ne volim pisati na ovoj temi niti citati, odmah me nesto spuca dodje mi da idem pjesce ka Kosevu i da navijam za Sarajevo, tacno se u meni navijac probudi hehe

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 maj 2014, 15:39

U klubu skupljaju hranu i odjecu za ljude
Klub od ulaznica pola para ce da ti ljudima
Igraci pola premija takodjer daju

Mozemo ponosni biti na svoj klub :cool:

A sutra napuniti stadion, bit ce i štandovi ispred stadiona da se koja markica ubaci ko moze

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 16 maj 2014, 15:56

Znao sam da su štumfete ograničeni ali da su ovoliko, to nisam znao. :facepalm:

Svi na Koševo ! 1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 maj 2014, 16:52

Ja kada sam pisao kakvi nam moroni i kvazi poštenjačine sjede u savezu neki odnosno većina je samo šutila, e sada ste se uvjerovali ko su ti ljudi i šta su i do kojih granica su spremni da idu. Begić je postavljen ( kao obična marioneta) samo da se zamažu oći javnosti i ništa više, ostale stvari su ostale iste kao i nekada sa Manibom i kompanijom jer jedni te isti i dalje ubiru enormnu lovu čistim neradom i lopovlukom.

Moramo shvatiti da naš klub (sam) nije mogao uticati na to da se utakmica ne igra. Utakmicu je trebalo odgoditi minimalno za 7 dana, ako ne i više, ali pare od Brazila su blizu pa lopovi potrčali da se rastale u ovim kijametskim danima za naš narod.

Jedino što možemo učiniti je da odnesemo pomoć u klub i da sutrašnjim svojim prisustvom na Koševu odvojimo dio svoga novca za unesrećene ljude. Da, utakmica je sada totalno u drugom planu, ali naš klub je prisiljen da odigra ovu utakmicu i ako nismo to htjeli.
SRETAN BROJ - 1725

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 maj 2014, 17:21

aS_Roma je napisao/la:U klubu skupljaju hranu i odjecu za ljude
Klub od ulaznica pola para ce da ti ljudima
Igraci pola premija takodjer daju

Mozemo ponosni biti na svoj klub :cool:

A sutra napuniti stadion, bit ce i štandovi ispred stadiona da se koja markica ubaci ko moze
Svaka cast :thumbup:
Savez me je razocarao, nadam se da ce biti parola protesta protiv njih.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 16 maj 2014, 17:23

Svaka čast!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 maj 2014, 17:24

Čestitke za akciju, treba cijeli grad na noge dignuti, i mi, sa druge strane pravimo akcije, nadam se da će se skupiti dosta toga

:bih:
Ja te volim, volim Željo..

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 maj 2014, 17:42

Četiri puna kombija krenula su na put. Hvala svima, koji su se danas priključili akciji Fudbalskog kluba Sarajevo! HVALA VAM!

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 5675_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:clap:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 16 maj 2014, 17:45

Ponosan jos jednom na svoj klub sto su ovako lijep gest uradili i pomogli ovom narodu koji je stvarno u veoma teskoj situaciji. ;) :clap:

A sutra ja se nadam jednoj paroli za ove debile iz saveza koji su jos jednom pokazali kakvi su to ljudi ustvari !

Edit: Kao sto rece kolega @ As Roma bice postavljeni standovi ispred kapija i svaka marka ce dobro doc za ove ljude i neka da koliko ko moze.
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 16 maj 2014, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 maj 2014, 17:46

Izgleda da cemo morati platiti kaznu Chelseu koja iznosi 150.000eura za Delaca jer u ugovoru stoji da je morao da brani a nije branio. Jedino nas moze izvuci sam Matej koji moze reci da je bio bolestan pa nije branio. Sto je najgore nasi su znali da to sve stoji u ugovoru. :?

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 16 maj 2014, 17:50

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja mislim da je bolje da se utakmica odgodi za utorak kad se vec planiralo valjda, nadam se kako najavljuju proljepsanje vremena od ponedeljka, tako da bi u utorak doslo vise raje, i s time bi se vise i pomoglo narodu koga je zadesila poplava

zaista je pohvalno od strane oba kluba sto ce donirati odredjeni dio novca za hranu, odjece i ostalo sto je potrebno, u ovakvim teskim vremenima je najvaznije ostati ujedinjen i sto vise drugima pomoci

ja sam planirao doci iz Bosanskog Petrovca na utakmicu, ali eto desilo se sto se desilo i to je sprijecilo moj dolazak vamo u Sarajevo, vjerujte da mi tesko pada ovaj nedolazak a i ovo sto nam se desava ne samo u Bosni vec i u Srbiji

utakmica ako se kojim slucajem odgodi za utorak, mozda ipak mognem doci u Sarajevo

ne volim pisati na ovoj temi niti citati, odmah me nesto spuca dodje mi da idem pjesce ka Kosevu i da navijam za Sarajevo, tacno se u meni navijac probudi hehe
Bujrum ako mozes dodji. :)

Sutra se igra u 17h zvanicno.
04.10.2009 !!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 maj 2014, 17:55

ado-hz je napisao/la:Izgleda da cemo morati platiti kaznu Chelseu koja iznosi 150.000eura za Delaca jer u ugovoru stoji da je morao da brani a nije branio. Jedino nas moze izvuci sam Matej koji moze reci da je bio bolestan pa nije branio. Sto je najgore nasi su znali da to sve stoji u ugovoru. :?
Laz.
Nema nikakva stavka u ugovoru.
1946

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 16 maj 2014, 18:01

Od koliko-do koliko sati ce se sutra moci kupiti ulaznice za clanove u prostorijama kluba ?

Hvala
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 maj 2014, 18:02

tarikhordas je napisao/la:Od koliko-do koliko sati ce se sutra moci kupiti ulaznice za clanove u prostorijama kluba ?

Hvala
od 9 do 13

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 maj 2014, 18:47

aS_Roma je napisao/la:Četiri puna kombija krenula su na put. Hvala svima, koji su se danas priključili akciji Fudbalskog kluba Sarajevo! HVALA VAM!

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 5675_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:clap:
Svaka cast. Veliki smo klub ;)
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 maj 2014, 18:53

Kao sto bi ona nasa pjesma rekla... ZAJEDNO DO KRAJA DO POBJEDE!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 maj 2014, 21:05

I sada smo pokazali da smo društveno odgovorna institucija koja radi i za dobrobit našeg naroda. Bravo FK Sarajevo, bravo pitari i hz i bravo ostali narode. :clap:

Sutra svi koji mogu i koji nisu ugroženi ovim haotičnim stanjem put Koševa da damo klubu podršku zaslužili su itekako.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []