1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 07 maj 2014, 14:26

Umrla nam tema :mrgreen: Da malo razradim eurotakmicenja

Dinamo ce u LP u drugo pretkolo i bit ce nositelj. Takodjer ce biti nositelj i u trecem dok za mjesto nositelja u cetvrtom treba da u drugom ispadne netko od Salzburga, Steaue, Celtica, BATE-a i Sparte. Ukoliko Dinamo ispadne u trecem bit ce nositelj u play offu za EL. Ulaskom u grupnu fazu LP nema gotovo nikakve sanse da izbjegne pot4 dok bi ulaskom u EL bio sigurno u barem trecem sa jako dobrim sansama da napreduje i do drugog pota odakle se nude realne sanse za prolaz dalje.

Rijeka je sigurno druga i ici ce u drugo pretkolo EL kao osvajac Kupa ili drugopasirani. Bit ce nositelj u drugom, a ima nekih sansi i da bude nositelj u trecem pretkolu. Trenutno se nalaze tri mjesta ispod crte, a postoji 5-6 mogucnosti za promjene koje su realne. Pogurati ih prema gore ne moze nista osim ispadanja Rosenborga u prvom pretkolu, jer se izvlacenje treceg pretkola obavlja prije nego se drugo odigra tako da se od ovih 5-6 moraju 3 poklopit. Nositelj u play offu gotovo sigurno nece biti. S ovim koeficijentom prosle sezone bi bili drugi ispod crte zbog velikog odljeva nositelja. Nadajmo se da ce i ove sezone bit isto, pa da ih zapadne neka luda sreca.

Hajduk je sigurno treci i ici ce u drugo pretkolo EL. Tamo ce 100% biti nositelj kao i u trecem pretkolu gdje ga samo neki ludi filmski rasplet moze maket ispod crte. U play offu ce tesko do mjesta nositelja, ali s ovim koeficijentom i ludnicom od prosle godine bi bio nositelj i u play offu.

Split i Lokomotiva borit ce se za posljednje mjesto koje vodi u EL. Odluka bi mogla past u posljednjem kolu na Parku mladezi. Tko god od njih izadje u Europu igrat ce od prvog pretkola i bit ce nositelj. U drugom pretkolu nema nikakvu sansu za mjestom nositelja dok u trecem pretkolu mogu biti nositelj ako izbace nekog s velikim koeficijentom u drugom pretkolu. Mozda nebi bilo lose u drugom naletit na Dinamo Bukurest ili Lech koji u zadnje 2-3 sezone nemaju neke zapazene rezultate. Svakako su jaci puno i od Lokosa i od Splita, ali se moze traziti neko iznenadjenje. Takodjer ni Elfsborg se ne cini kao los zdrijeb. Oni su ove sezone igrali grupu EL i osvojili 4 boda.

Od Dinama, Hajduka i Rijeke ocekujem da barem dva udju u grupnu fazu nekog od dva takmicenja dok mislim da je moguce da udju cak sva tri. Split/Lokomotiva nek doguraju do treceg pretkola i odlican rezultat. Ove sezone je ostvareno 17.5 bodova, naredne ocekujem barem 20. Dinamo bi to mogao pogurati ulaskom u grupu LP, jer odmah u startu dobija 4 boda za svoj, ali i nacionalni koeficijent. Osvojivsi 20 bodova koeficijent ce se povecat, ali je realno da ce bit pomak samo za jedno mjesto. Za obranu koeficijenta potrebno je 12 bodova sto bi trebalo bit lako ostvarivo. Nekim debaklom bi se moglo past i za 4-5 mjesta.

Sto se tice ovih bodova, pobjeda u pretkolu donosi 1, a poraz 0.5. U grupi se dobija 2 za pobjedu i 1 za remi.
1 bod=0,25 koeficijenta. To je racunica za saveze koji imaju 4 kluba u Europi. Zbroj svih bodova se dijeli sa brojem predstavnika u Europi, dobija se ona srednja vrijednost, tj. nacionalni koeficijent.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 maj 2014, 17:53

Za par minuta pocinje finale kupa. Simpaticni su mi Rijecani s ovim "nema nikih problema". Kao da gledam Dinamo prije 10 godina. Ali nadoc ce i njima...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 maj 2014, 15:34

smiješni čop će biti prvi strijelac lige :lol: panjina kojoj treba 4 šanse za gol uz bar nekoliko promašaja za arhive,sreća pa igra u najboljoj ekipa koja mu priredi brdo prilika,nadam se da kovač ovog panja neće metnuti na spisak niti u ludilu s obzirom na brojne pritiske braće da treba on ići u brazil kako bi ga poslije nekome uvalili

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 maj 2014, 18:01

Iz Riječkog kuta:

Šuker kao Matija Korvin
Možda vas može začuditi naslov, ali to je recimo nešto šta bi ja volio da naš predsjednik HNS-a napravi - da bude vladar hrvatskog nogometnog carstva (HNS-a) kao što je nekada Austro-Ugarskom monarhijom vladao Matija Korvin. Zašto? Pa zato jer je Korvin bio poznat po tome što je slušao glas naroda i to na način da se maskirao i bio među narodom kako bi vidio kako isti živi i djeluje, a sve kako bi mogao vladati na način da tom narodu bude bolje. Eto, ja bih volio da je naš Šuker tako stavio dres od Rijeke i išao na utakmicu finala Kupa, utakmicu pred koju je bilo najavljeno dva dana prije da će s Kvarnera u metropolu stići tri do četiri tisuće navijača.

Na Kantridi ove godine vladaju drugačiji uvjeti od onih na Maksimiru i u principu plan nove uprave na čelu s predsjednikom Miškovićem je da se stvori ono što u Engleskoj funkcionira - da stadion bude mjesto gdje ljudi dovode djecu, gdje se radi na animaciji gledatelja tijekom poluvremena itd. Nažalost, kako sam vidio jučer mnogo je te male djece otputovalo u Zagreb vidjeti kako njihov klub gazi aktualnog prvaka - no iskreno sumnjam da su uživali i da će se ti roditelji odlučiti za sličan pothvat u bliskoj budućnosti. Reklo se da se treba doći na Lučko do 16 kako bi se u konvoju išlo do parkirališta i od tamo busevima do stadiona. Na parking smo stigli u 15.30 i kako nije bilo busa stvorila se velika gužva, no ipak smo uletili u prvi i vozili se više od sat vremena u busu barem dvostruko nakrcanom od maksimalnog kapaciteta. OK, ništa strašno - ali nevjerojatno je da pod policijskom pratnjom taj bus stoji u koloni (valjda su u ZG policiji zaboravili da je rush hour i da se ljudi vraćaju s posla) cijelim putem nakon silaska sa zaobilaznice u Radničku i da stiže pred stadion netom prije početka utakmice. Pa onda ulazak i kontrola u stadion s nevjerojatno malo prolaza i policijom koja gura metalne ograde prema navijačima tako da valjda stvore bolji team building. Nešto im reci pa će te "ispetardirati" kao jednog navijača na parkingu dok smo mi još bili tamo. Nakon utakmice svi odmah u krcate buseve, a busevi se ne miču s parkinga gotovo sat vremena - opet vožnja okolo naokolo (ajd bar su ovaj put očistili cestu) i dolazak na parking - po kiši - i puštanje navijača van busa nekih 700 m dalje od auta (onako odokativna procjena) uz komentare sudionika da se osjećaju kao da idu u Auschwitz. Opet čekanje u autu dok se ne pusti svih u promet i kad jedva čekaš pumpu nakon ove cijele torture - policija zabrani ulaz na sve pumpe do Vukove Gorice. Znači odmah posliej utakmice otiđeš u bus i dođeš do svog auta u 23.30 a do prve pumpe u 00.00. WTF?! Volio bih da Šuker otiđe tako na neku utakmicu pa da se onda i dalje čudi zašto se konstantno skandira HNS-u na stadionima diljem Hrvatske. Da ne govorim o onoj idiotariji glede Boysa i policije - mislim da nas puste prije one anti-Mamićevske grupe koja je od starta bila okružena specijalcima u omjeru 1 naprema 1, dok oni pro-Mamićevci na sjeveru gledaju utakmicu bez ijednog (ali jednog?!) specijalca. Sramota za hrvatsku policiju i nogometni savez i općenito nevjerojatna slika i prilika hrvatskog nogometa. No dobro, mi smo otprilike znali šta nas čeka jer nije prvi put da se ide na Maksimir, ali šteta za tu brojnu mladež jer sumnjam da će se odvažiti ponovno na takvu avanturu. Kad narastu možda otiđu po svijetu na raznorazne utakmice pa će vidjeti da je ova policijska represija, autobusi i slične gluposti rezervirana za ove naše postkomunističke zemlje gdje organi reda djeluju kao da su u 80-im. Policija radi ono što im se naredi - pitanje je samo - tko tu daje i kakve odluke i s kakvim pravom?!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 maj 2014, 21:41

Nove mjere HNS-a I MUP-a za navijače!

Kada se donose zakoni o učiteljima, ribolovu, liječnicima, radnicima itd. onda predstavnici radnika, učitelja, ribara, liječnika sudjeluju u promjeni zakona, no kada se donose i rade promjene zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima nikada nema predstavnika navijača na donošenjima tih odluka!
Policija dobiva ovlast zabraniti javno okupljanje na stadionu!

Od sezone 2015/16 uvest će se personalizirane ulaznice za sve utakmice hrvatske lige, kupa i europske utakmice, kao na utakmicama reprezentacije.
Jel to oni zabranjuju organizirana navijanja na stadionima? Neka mi netko pojasni ako ne razumijem. Koji k* se desava? :? :? :? :? :?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 maj 2014, 21:42

Da, to bi trebao bit kraj organiziranog navijanja po njima. Ali nece, doci ce i njihov kraj valjda..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 maj 2014, 21:52

Pa ja mislim da cu prvi put u zivotu podrzat huliganizam i rec da im svima treba je*at mater.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 09 maj 2014, 21:10

Split ako nije u stanju protiv Osijeka i Dragovoljca uzeti bar bod nema što tražiti u Europi,bolje da Lokomotiva ide koja je igrala bolje od njih tijekom cijele sezone :kafa: .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 09 maj 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 maj 2014, 22:44

Split je napravio niz od 6-7 utakmica u kojim je ubrao 15tak bodova dok je Lokomotiva u istom razdoblju ubrala tek koji bod i na taj nacin su uspjeli da ih stignu. Lokomotiva ima mladost i imat ce ju i iduce sezone. To su igraci zeljni dokazivanja, jer jedna dobra sezona znaci da su u Dinamu gdje opet nakon jedne dobre sezone mogu da se lansiraju gdje pozele.

Split ima jako puno provjerenih igraca koji su uglavnom potroseni. Bilic je odigrao tridesetak utakmica, a nije zabio ni 10 golova. Onda je tu i jedan od najvecih promasaja Belle koji bi meni odrzavao stadion. Imaju u napadu i Rocea i Vojnovica koji nikad nisu bili golgeteri. Dovoljan je podatak da su od Splita manje golova dali samo Zadar i Osijek. Split nazad stoji jako dobro, od njih su manje primili samo Dinamo, Hajduk i Rijeka. To je momcad koja bi uz par ofanzivnih igraca mogla jako puno, ali mislim da je Zuzulu vise u interesu prodat mlade nego dovest nekog tko ce uveliko pomoci momcadi. Lokomotivini Pjaca, Misic i Budimir su ono sto Split nema.

Zato ja mislim da je bolje da Lokomotiva ide u Europu dok Split konacno ne postane prava momcad. Lokomotiva nece biti uigrana, ali i takva ce bolje proc nego Split. Jos ce odigrat rasterecenije, od njih nitko nista ne ocekuje, u Maksimiru se skupi mozda tisuca znatizeljnika dok bi stadion u Dugopolju bio pun.

Sve u svemu, tko god od njih ode u Europu neka im je sa srecom. Kako sada stvari stoje to ce se doista rijesiti u zadnjem kolu. Oboji imaju po 51 bod. Lokosi imaju Rijeku koja ce ih vjerojatno i dobit. U slucaju remija na PM u Europu ce Split. Na Maksimiru je bilo 1-1 i 0-0 dok je Split u prvom susretu na svom stadionu slavio sa 3-0. To je bila jedna cudna utkamica koju sam pogledao i nisam vjerovao sta se desava, ali crveni su zasluzeno slavili.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 09 maj 2014, 23:58

DINAMO S KLINCIMA Protiv Istre će zaigrati Capan, Fiolić, Šimunović, Ćorić i Brodić

Između dvije utakmice finala Kupa, Dinamu se u raspored 'ugurao' susret u Puli. Rezultatski nevažan, ali za neke možda bude i povijestan. Naime, Dinamo i Zoran Mamić dugo nisu bili u ovakvoj situaciji, ionako desetkovana momčad, za Pulu je dodatno oslabljena. Čop i Šimunić zbog ozljeda, Soudani i Antolić zbog kartona, sigurno neće konkurirati, Ademi još nije zaliječio ozljedu zbog koje je zamalo otpao prije finala s Rijekom. Moguće je k tome da će Mamić još nekoga i odmarati, prije svih Pivarića, Brozovića i Alena Halilovića. Dakle, na Aldu Drosini mogli bismo gledati jedan sasvim novi Dinamo. Tu se vraćamo na priču o povijesnom susretu. Jer, neki bi novi klinci baš u Puli mogli debitirati, odigrati svoje prve minute u Dinamovom dresu.

- Imamo popriličan broj izostanaka. Sastav će za mnoge biti iznenađenje, ali što je, tu je, imamo, srećom, dovoljan broj mladih igrača, koji mogu zaigrati - najavio je Zoran Mamić, ne želeći otkriti o kojim se točno mladićima radi.

- Ima kadeta i juniora, znate svi koji su najbolji, koji mogu konkurirati!

Dakle, uz već poznate mlade zvijezde poput Brodića, Ćorića i Mamića, koji su već osjetilo prvoligaški nogomet, priliku bi mogli dočekati Knežević, Fiolić, Šunjić, Tibor Halilović, bio bi tu i Biljan da nije ozlijeđen... Jednostavno, proljeće prepuno ozljeda uzelo je danak, a ipak je finale Kupa vrhunac sezone. Mogli bismo u Puli vidjeti čak i najmlađi Dinamo, možda ne u povijesti HNL-a, ali svakako zadnjih godina. Recimo da u isto vrijeme na terenu budu Capan, Šimunović, Šunjić, Halilović, Knežević, Ćorić i Brodić. Mahom stari između 17 i 19 godina! No, pričekajmo ipak samu utakmicu, jer ni sam trener još nije odlučio koga će koristiti i koliko. Jer, unatoč svemu, Dinamo u Pulu ide po pobjedu.

- Igramo na terenu koji nam, relativno, nikad nije odgovarao, iako smo zadnji put u Puli pobijedili. Idemo nastaviti niz uspjeha u HNL-u, želimo sezonu pobjednički privesti kraju - rekao je Zoran Mamić, a onda se ipak 'prebacio' u kolosijek Kupa. Finale je na programu tri dana poslije Pule, Modri su već u tom filmu. Tvrdi trener da atmosfera nije posebno narušena.

- Naravno da nema zadovoljstva i sreće kad izgubiš utakmicu pred svojom publikom, ali to je samo prvo poluvrijeme. Vaga jest malo na strani Rijeke, ali, iako ima tu prednost od 1:0 iz Maksimira, iako će biti pun stadion, mi se nismo predali. Ne trebamo ignorirati da su Riječani dobili utakmicu u gostima, ali nikako ne želim podcjenjivati vrijednost svoje momčadi. Napravit ćemo sve da okrenemo situaciju.

Modri će na Kantridi morati pokazati karakter, vratiti se iz poraza u pobjedu.

- To su vrlo zahtjevne utakmice, ipak je kraj sezone i karakter je sigurno jedan od glavnih faktora koji će odlućiti utakmicu i konačnog pobjednika.

Tko će od ozlijeđenih biti na raspolaganju za finale?

- Najozbiljnija je ozljeda Joea Šimunića, u pitanju je aduktor, ali mislim da će i on biti spreman za uzvrat!

Zanimljivo, Dinamo je u Pulu otišao dan ranije, jučer, a u Rijeku će, na veliko finale, na sam dan utakmice.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 maj 2014, 14:45

Šta je sa licencama i cirkusom kompletnim, ocel izbacivat lokomotivu
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2014, 15:19

Sto se događa s utakmicom Lokomotive i Rijeke?Kladionice koeficijent na prijelaz spustile s 30 na 3
DUGO jedna utakmica HNL-a nije više zabrinula kladionice od večerašnje (19 sati) između Lokomotive i Rijeke.

Koeficijent na pobjedu Lokomotive pada iz sata u sat, no to i nije toliko čudno jer se zagrebački klub bori za mjesto u Europi, a Rijeku očekuje uzvrat finala Kupa protiv Dinama.

Ono što je čudno jesu koeficijenti na prijelaz iz 2 u 1, odnosno na okladu da će Rijeka voditi na poluvremenu, a Lokomotiva slaviti na kraju. Sve hrvatske kladionice osim jedne su izbacile mogućnost klađenja na 2/1 na ovoj utakmici.

U jedinoj kladionici u kojoj se još može odigrati taj par koeficijent je s 30 pao na samo 3, što se jako rijetko događa. Koeficijent na 1/2 je, pak, i dalje uobičajenih 35.

Dvije su mogućnosti za ovakvo ponašanje kladionica: 1. Primili su veliki broj uplata na prijelaz iz 2 u 1, pa izbacivanjem iz ponude pokušavaju spriječiti još veće moguće gubitke. 2. Bookmakeri znaju "nešto više" o ovoj utakmici.

Dodajmo da posljednji put kada je koeficijent padao na prijelaz na Lokomotivinoj utakmici, on se zaista i dogodio. Bilo je to u travnju kada je Istra na Maksimiru na poluvremenu vodila 2:0, a zatim izgubila 3:2.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 maj 2014, 15:28

Heller je napisao/la:Šta je sa licencama i cirkusom kompletnim, ocel izbacivat lokomotivu
:mrgreen:

Dobra, dobra... Kakva bola' izbacivanje, Lokose ceka Europa kad danas dobiju Rijeku...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 maj 2014, 12:26

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 maj 2014, 15:50

Kako ce Rijeka do mjesta nositelja u trecem pretkolu EL?

Mnoga su prvenstva gotova, u mnogim je vec sve rijesena stvar, a u mnogim nikakve moguce promjene ne mogu pomoci, a ni odmoci Rijeci. Rijeka ovisi o 12 prvenstava/kupova/doigravanja. Potrebno je da 9 zavrsi onako kako mi zelimo.

Pa krenimo redom :mrgreen:

Madjarska - Debrecen mora biti prvak. 2 kola prije kraja imaju 3 boda viska
Ukrajina - Zorya mora zavrsiti ispred Vorskle. Zorya ima 2 boda vise kolo prije kraja
Poljska - Ruch mora zavrsiti ispred Wisle. Ruch ima 3 boda vise 4 kola prije kraja
Cipar - APOEL mora osvojiti Kup protiv Ermisa ili zavrsiti prvi/drugi. Kolo prije kraja su drugi s 2 boda viska
Danska - Brondby ne smje zavrsiti treci u ligi. Trenutno su cetvrti i kolo prije kraja zaostaju 2 boda za Kopenhagenom
---------------------------------------------------------
Turska - Kasimpasa mora zavrsiti ispred Trabzona. Trabzon ima 2 boda vise kolo prije kraja
Ceska - Teplice moraju zavrsiti ispred Libereca. Liberec ima 2 boda vise 2 kola prije kraja
Grcka - Asteres ne smje biti na prva dva mjesta u play offu. Trenutno s PAOK-om dijele drugo mjesto kolo prije kraja. Asteres ima bolji medjusobni omjer.
---------------------------------------------------------
Nizozemska - Doigravanje AZ - Groningen mora dobiti Groningen. Jucer prva u Alkmaaru bila 0-0
Belgija - Oostende/Kortrijk mora u finalu play offa za EL pobijediti Waregema
Svedska - Helsingborg mora osvojiti Kup protiv Elfsborga
Austrija - RBS mora osvojiti Kup protiv St.Poltena

U prvoj koloni su oni koji idu kako treba. U drugoj su oni koji ne idu, a u trecoj su Kupovi i play offovi koje tek treba sacekati.
Mislim da iz prve kolone nitko nece zeznut, a da iz druge Grci i Cesi mogu odigrat u korist Rijeke. U trecoj koloni bi Nizozmci i Austrijanci trebali da odrade posao iako ja imam neki osjecaj da ce tu sve proc.

Rekao bi da je sansa da Rijeka bude nositelj nekih 70%

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 maj 2014, 16:03

Bruno Marić sudi Osijek-H.dragovoljac :lol: brendon i glava svim silama će zadržati Osijek u ligi,očekujem bar crveni za goste iz Sigeta i penal za Osijek,lik koji im je poklonio 2 boda više od Slavena,što je svirao penal u 90+ za Istru protiv Slavena da završi x,a niti p od penala,dobije čast da ovakvu utakmicu sudi

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 maj 2014, 16:20

Smijesna je sama cinjenica da se utakmice zadnjeg kola ne igraju u istom terminu, cak se ne igraju ni istog dana. I u BiH se zadnja tri kola igraju u isto vrijeme, a u Hrvatskoj ni zadnje kolo. Mislim da bi to trebalo malo izmijeniti, je*o ih TV prijenos ako pomazu da bude sto neregularnije. Uostalom, i TV prijenos zadnjeg kola u kombinovanom prijenosu gdje se igraju sve utakmice je nesto najnapetije, pogotovo u ovakvom raspletu na dnu, a jos tu imamo i utakmicu za Europu. Samo Dinamo i Hajduk igraju nebitnu utakmicu, ali to je derbi, bio bi ovo veliki dozivljaj pogledati u kombiniranom, al nekome to ocito nije u interesu.

Moja jedina zelja u ovom zadnjem kolu je da nakon njega Zadar bude putnik u Drugu ligu. Nista osobno, samo su mi najmanje zanimljiv klub i volio bi gledat nekog drugog umjesto njih.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 maj 2014, 16:41

utakmice koje odlučuju opstanak igraju se u isto vrijeme i mislim da je dobar potez što se ove dvije ostale utakmice prenose jer Split i Lokomotiva međusobno odlučuju o europi a Dinamo i Hajduk je ipak derbi i ne bi se ništa postiglo s tim da se igraju u isto vrijeme :) .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 16 maj 2014, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 16 maj 2014, 16:41

http://****/clanak/13287/armi ... kog-dinama" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrlo dobar posao Dinama, Ara je pravi igrac.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 maj 2014, 16:44

ma Zadar ostaje ili u najgorem slučaju ide u kvalifikacije,navodno Istra dolazi s hrpom juniora na ovu tekmu jer im ništa ne znače bodovi,Sinovčić vjerojatno to sredio već.Dragovoljac 100% ispada,sad je samo pitanje tko će u kvalifikacije s Cibalijom,po meni Slaven ako ne dobije Rijeku u gostima,jer će dobiti i Zadar i Osijek

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.