klupska prostorija FKS
Moderator/ica: insider

kakvo je stanje kod tebe, ja se zabrinuo.Dex je napisao/la:To su i kod nas u centru spamali, rekli da će brana neka puknut i da će cijeli grad bit uništen, aj min vatafakdr.van nostrand je napisao/la:Sta kaze;
dolaze lazni inspektori![]()
, najavljuju pucanje brane kako bi se stanovnistvo iselilo, da bi ih oni poslije ODRADILI
![]()
![]()
EDIT:Đeste lelemudani
Ja zdrav, ko i većina grada, samo nismo struje imali, a sad ni vodeEvolution87 je napisao/la: kakvo je stanje kod tebe, ja se zabrinuo.
FKS

+1 ja sam danas s prijateljem kupio stvarno dosta,dosta,dosta namirnica i ponio dosta odjece,ali mi ni na kraj pameti nije bilo da slikam ili tako nesto,ja sam to uradio jer sam imao moralnu obavezu,a ne da se nekome hvalim,no dobro svako ima svoje..ZahaKING je napisao/la:Meni samo jedna stvar nije jasna, čemu ova medijska pompa i slikanje ovih donacija, nije valjda da će neki nakon ovoga koristit to i govoriti, e vidiš ja sam pomag'o, ja sam ovo, ja sam ono
vjerovatno da se sto vise donacija ostvari, da se narod koji je u mogucnosti sjeti i pomogne sta...ZahaKING je napisao/la:Meni samo jedna stvar nije jasna, čemu ova medijska pompa i slikanje ovih donacija, nije valjda da će neki nakon ovoga koristit to i govoriti, e vidiš ja sam pomag'o, ja sam ovo, ja sam ono
samocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
Struje nemaju, tako da najvjerovatnije je sve ok al nema cime da se javisamocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
Lampard8 je napisao/la:Struje nemaju, tako da najvjerovatnije je sve ok al nema cime da se javisamocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
Imam tetku u Bistrici i ona kaze da 2 dana nemaju struje vec, a to je selo iznad T. Polja i Nemile.filip13 je napisao/la:Lampard8 je napisao/la:Struje nemaju, tako da najvjerovatnije je sve ok al nema cime da se javisamocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
u nemilu je došla struja,možda uskoro dođe i u t. polje iako koliko znam tamo je teža situacija nego u nemili,osobito u selima oko bistričaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.