gore u Ripcu par potoka poplavilo doslo do kuca za sada je Una donekle ok ali nece jos dugo biti takoQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel to ono dole kod pritoke? zna dole uvjek nadoci una, ali u granicamaInterista je napisao/la:Vodostaj Une iz sata u sat raste Beton se skoro spojio sa vodom u naselju Ripac jedan dio poplavio
Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
- Centre forward
- Kontakt:
Jel' ima neko iz istočnog dijela naše zemlje, kakvo je stanje sa rijekom Drinom?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- legenda reala
- Kontakt:
ne pada kiša veće dva dana, Drina se nije izljevalaCentre forward je napisao/la:Jel' ima neko iz istočnog dijela naše zemlje, kakvo je stanje sa rijekom Drinom?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne kontam stvaro one koji govore da je ovo Bozija kazna. Ako je iko zasluzio, onda smo mi medju zadnjima na ovom svijetu, i toliko mi ide na zivce kad ljudi to spominju.
Nadam se da ce ovo sto prije proci, izgleda da cu i ja morati sutra ujutro kuci, posto je i kod Pritoke i Ripca krenula se izlivati Una.
Nadam se da ce ovo sto prije proci, izgleda da cu i ja morati sutra ujutro kuci, posto je i kod Pritoke i Ripca krenula se izlivati Una.
Re: Odg: Poplave i Nepogode sirom BiH
Pusti, ljudi se vole glupostima bavit.Goalgetter je napisao/la:Ne kontam stvaro one koji govore da je ovo Bozija kazna. Ako je iko zasluzio, onda smo mi medju zadnjima na ovom svijetu, i toliko mi ide na zivce kad ljudi to spominju.
upravo sam bio na mjestu gdje je juče bilo poplavljeno.
Bože dragi
Znači krajolik promijenjen.
A to da je nešto Božija kazna, danas je čak i hodža rekao da je glupost. Toliko
Bože dragi
Znači krajolik promijenjen.
A to da je nešto Božija kazna, danas je čak i hodža rekao da je glupost. Toliko
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma i nije baš da smo na zadnjem mjestu, nema vjere u Boga, Bog se psuje na svakom koraku, ali možda nije kazna možda je opomena ili milost, ko će ga znati...Goalgetter je napisao/la:Ne kontam stvaro one koji govore da je ovo Bozija kazna. Ako je iko zasluzio, onda smo mi medju zadnjima na ovom svijetu, i toliko mi ide na zivce kad ljudi to spominju.
I ja se nadam da ć ovo stati, ali bit' će teško i nakon ovog, štete su više milionske.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad sam bio gore na Crkvickom brdu u Zenici, gdje helikopteri dovlace ljude iz okolnih sela.
Malo je reci jezivo, evo mogao bih i sad plakati.
Ko god može, nek pomogne, kako god.
Tim ljudima smo mi sve sada, nemoj da ih i mi napuštamo, kad nas najviše trebaju.
Malo je reci jezivo, evo mogao bih i sad plakati.
Ko god može, nek pomogne, kako god.
Tim ljudima smo mi sve sada, nemoj da ih i mi napuštamo, kad nas najviše trebaju.
Okolica Modrice
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
u Žepču su najveći problem klizišta u okolnim selima, Željezno Polje, Papratnica, i Donji i Gornji Bradići (mjesta bliže Maglaju)... oboji Bradići pod klizištem se spuštaju prema Bosni
Željezno Polje je mjesto koje se sastoji od 10ak sela na brdima, njih su klizišta dosta uništila, trenutno mašine rade na probijanju, većina naroda je spašena...
Papratnica je u svom gornjem dijelu potpuno odsječena, ljudi su evakuirani na niži nivo, mašine rade da se probiju do tih ljudi i da ih izvuku na vrijeme...
Željezno Polje je mjesto koje se sastoji od 10ak sela na brdima, njih su klizišta dosta uništila, trenutno mašine rade na probijanju, većina naroda je spašena...
Papratnica je u svom gornjem dijelu potpuno odsječena, ljudi su evakuirani na niži nivo, mašine rade da se probiju do tih ljudi i da ih izvuku na vrijeme...
Da Allah nagradi svaku osobu koja je u mogucnosti da pomogne nastradalima u ovom teskom trenutku.
http://abc.ba/novost/20697/biscani-u-do ... o-50-osoba
http://abc.ba/novost/20697/biscani-u-do ... o-50-osoba
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tuga i jad, jadni ljudi koje je ovo zadesilo, pogotovo oni kojima odroni odnesoše ono što su gradili cijele živote. 
Hayley <3
Ima li iko pojma kad bi se ova voda mogla normalizovati, tj. kad će početi da se povlači...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo snimak iz Topcic Polja, kod Nemile.
Neki ljudi su evakuisani u Nemilu, neki u Zenicu iz ovog mjesta.
Uvijek pratim sta se desava u svijetu i zemlji, od poplava po Ceskoj i Slovackoj od prije par godina i razni drugi poplava po svijetu, ali nikad nisam mogao pomisliti da ce bas u Bosnu doci ovako i da se ovo oko nas desava! 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
evo info ko cita iz širokog i okolice...Široki Brijeg u akciji
Crveni križ Široki Brijeg organizira akciju prikupljanja pomoći stanovnicima Bosne
Crveni križ Široki Brijeg u suradnji sa Crvenim križom Županije Zapadnohercegovačke pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć stradalim stanovnicima mjesta pogođenih poplavama u Bosni. Akciju su poduprli svi mediji u Širokom Brijegu, Ured načelnika, Caritas te mnoge udruge i građanske inicijative.
Akcija će se održati u utorak, srijedu i četvrtak u trajanju od 10 do 18 sati, a svoje priloge možete donijet u prostorije Mjesne zajednice Lijeva obala u Ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu. Najpotrebnije stvari koje možete donirati su: deke, spužve, voda, hrana, čizme, pelene, pumpe za vodu, agregati, sredstva za dezinfekciju, odjeća te ostale stvari koji ste u mogućnosti dati.
Građani Bosne i Hercegovine, vladine institucije i gospodarski subjekti u mogućnosti su dati svoj doprinos za pomoć ugroženom stanovništvu putem uplata na donatorski račun sa naznakom ''ZA POMOĆ STANOVNIŠTVU POPLAVLJENIH PODRUČJA''
Za uplate u BiH: RAIFFEISEN BANK d.d. BH broj: 1610000000850119
Za uplate iz inozemstva: RAIFFEISEN BANK D.D. BIH SWIFT CODE : RZBABASS IBAN CODE: BA391610000000850119 FULL BENEFICIARY NAME : CRVENI KRIZ FEDERACIJE BIH SARAJEVO
Također pomoći možete i pozivom na humanitarne brojeve: HT Mostar 092 890 830 – donirate 2,00 KM BH Telekom 090 291 032 – donirate 2,00 KM
Za sva pitanja i informacije možete se javiti Crvenom križu Široki Brijeg na kontakt telefon 063/446-929
meni samo nije jasno, zar je moguce da telekomi uziamu 50% ako ne i vise u humanitarnim brojevima
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Eh Kevine, došao si ko naručen...
Bila bi grehota ne donirati koju kunu...
Strašno
Bila bi grehota ne donirati koju kunu...
Strašno
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne znam zašto bi nas to trebalo iznenadit'? Ciganluk jarane, žestoki.Kevin je napisao/la: meni samo nije jasno, zar je moguce da telekomi uziamu 50% ako ne i vise u humanitarnim brojevima
u Maglaju prodaju paštete, 1 komad=5 KMmandraX je napisao/la:Ne znam zašto bi nas to trebalo iznenadit'? Ciganluk jarane, žestoki.Kevin je napisao/la: meni samo nije jasno, zar je moguce da telekomi uziamu 50% ako ne i vise u humanitarnim brojevima