Stvarno je ona atmosfera sinoc na stadionu bila za 10!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
cuj segundadon Ciro je napisao/la:@CRNI_SA ma nije belaj jos jedan prorok nisam znao dasiCRNI_SA je napisao/la:kakve tekma ,ljepotanavijanje jos bolje
, 2 najbolja kluba na svijetu srce ko bubanj
![]()
na kraju samo mogu reci vamos Atleti !!! a ciro de ba dosadan si vise sa ti sudijama
a real ce kiksati sljedee kolo protiv villareala a imaju mislim tezi raspored u narednim kolima tak da ce sve doci na svoje mjesto .
a de ti nama reci jesi sretan o tuzan???
![]()
ni tebi nije lahko atleti ala segunda vamos
Ne znam ko je prenosio, al ako je to onaj koji obično prenosi La Ligu, čini mi se da se zove Lipa, on navija za šišmišeGunnerS je napisao/la:Heh, jel mi može neko potvrdit, al onaj sinoć kreten na Hayat-u navija za Barcu ?!
Ma idiot, on nije svjestan kako nervira raju kad forsira neki tim, pogotovo, ako priča kontrra "tvog" tima. Ja sam se hiljadu puta iznervirao kad mi neki komentator donosi neke svoje idiotske zaključke, ne znaju pričati kako trebaGunnerS je napisao/la:ma ja on inače i prenosi, al sinoć je bilo ba očigledno da je želio pobjedu Barce... Ovo je sramota, ovo treba svirat, ovo je očigledni faul, šta ovo sudija radi...itd itd... I milion puta je ponovio Barca ne igra bez nekoliko prvotimaca... Mislim, ok, ne igra, al oni su veliki klub i ne smije im to bit razlog...
Ibrahimović nije ni izbliza dobar strelac kao što je to Eto.On ima tehniku, ali nije pravi strelac koji će dati 30 golova.CRNI_SA je napisao/la:ma barca kad bude kompletna nema joj ravnog protivnika a ibrahimovic je bolji od eto'a tu barca nije nista izgubila nego samo dobilaa hebo timove koji dodje na camp nou i parkiraju autobus kao rubin .a vidjelo se sinoc kako busqets mora kesti jos pure da bio bio priblizne kvalitete kao toure
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.