Rodriguez over 12.5
Huertas over 8.5
Huertas [AS] over 4.5
Navarro over 12.5
Tomic under 11.5
Bourissis over 8.5
Tomic [SK] over 6.5
Mirotic [SK] under 6.5
Da se isprati El Clasico
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Pa ne smije izgubit 5 razlike i prošao si. npr 6:4 6:4 ako nadal dobije opet je prolazni listic.kompa je napisao/la:nadal-murray (+4,5) hc2 koji su ovdje tipovi dobitni,ako murray pobijedio jel to proslo
to automatski znaci ako murray dobije opet je proslo?SPY je napisao/la:Pa ne smije izgubit 5 razlike i prošao si. npr 6:4 6:4 ako nadal dobije opet je prolazni listic.kompa je napisao/la:nadal-murray (+4,5) hc2 koji su ovdje tipovi dobitni,ako murray pobijedio jel to proslo
ako trebaš pet jabuka za kolač i netko ti da sedam jel imaš dosta za kolač?kompa je napisao/la:to automatski znaci ako murray dobije opet je proslo?SPY je napisao/la:Pa ne smije izgubit 5 razlike i prošao si. npr 6:4 6:4 ako nadal dobije opet je prolazni listic.kompa je napisao/la:nadal-murray (+4,5) hc2 koji su ovdje tipovi dobitni,ako murray pobijedio jel to proslo
ja znam da će utakmica Dinamo-Hajduk sigurno biti prekinutaCiva je napisao/la:Šta je reći sutra u HNL gdje padaju kvote. Gdje su potencijalni prelazi
biti će nešto, a derbi u 15h i onda im čudno što nema gledateljaCiva je napisao/la:Šta je reći sutra u HNL gdje padaju kvote. Gdje su potencijalni prelazi

Nisam gledao Saru na ovom turniru. Znam da ima očajan servis i da joj je lako uzeti servis. Mimo toga ona je odlična igračica i zna često da pravi brejkove. Jelenu sam gledao dvaput na ovom turniru. Kad je mogla lako da dobije Agnješku može i Saru. Ako uđe u finale više će napredovati na WTA listi.zgmiky je napisao/la: @willy zašto janković? mislim da će dobiti to errani
Sara je prije svega talijanka i prašinarka, igra u svom dvorištu i imati će gledatelje na svojoj strani, inače to ne bi bilo toliko bitno da na drugoj strani mreže nije Jelena jedna od igračica sa najtanjim fitiljem, bude li i jedna imalo dvojbena odluka sudaca ova će po..izdit i počne li promašivati lako moguće da Sara dobije 2-0, ne znam stari za mene je no bet ili dvojka na SaruWilly je napisao/la:Nisam gledao Saru na ovom turniru. Znam da ima očajan servis i da joj je lako uzeti servis. Mimo toga ona je odlična igračica i zna često da pravi brejkove. Jelenu sam gledao dvaput na ovom turniru. Kad je mogla lako da dobije Agnješku može i Saru. Ako uđe u finale više će napredovati na WTA listi.zgmiky je napisao/la: @willy zašto janković? mislim da će dobiti to errani
evo me care,, nema X prije ponedjeljka,, necu da lupam,, cuvam lovu za jednu tekmu svedske ligezgmiky je napisao/la:gdje si brzi legendo, gdje su iksevi?![]()
@willy zašto janković? mislim da će dobiti to errani
izbjegnite zadar danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.