Jesil' nabasao na ista ? Ako jesi de der proslijediUnofficialpage je napisao/la:Ima li kakva mapa ili mod/patch za euro track simulator 2 za cijelu evropu a da ima i balkan?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesil' nabasao na ista ? Ako jesi de der proslijediUnofficialpage je napisao/la:Ima li kakva mapa ili mod/patch za euro track simulator 2 za cijelu evropu a da ima i balkan?
oj brate,igrao sam ja prije jedno 5-6 godinaharism je napisao/la:Igra li iko Runescape-a?
Javio sam ti se u PP mozemo ovdje u nedogledschweinsteiger je napisao/la:oj brate,igrao sam ja prije jedno 5-6 godinaharism je napisao/la:Igra li iko Runescape-a?![]()
i evo bas sad ulazim da vidim sta se sve promijenilo,pretpostavljam sve![]()
sjecam se da sam imao saradomin oklop cijeli sa stitom (postoji li jos uvijek saradomin?) i bio sam lvl oko 60 i nesto...
prestao igrati zato sto ako ne kupis membera,nemas sta radit vise...
a skontao sam foru jednu tada kad sam igrao,ali moras biti uporan,u onoj pustinji kopas rude da pravis bakar ja mislim i to ti treba za pocetni kapital,skupis jedno 300k,a onda za 300k po najnizoj cijeni kupis onaj napravljeni copper na grand exchange,pa ga prodajes po najvisoj,ja sam tako milione obrt'o,jest da moras cekat po 2-3 dana da prodas,ali za 15ak dana skupis dosta para
ako budem sad imao saradomin probacemo kako da ti prebacim preko party room,ja kad sam igrao bio je neki limit kad dajes drugim igracima pare
" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Dali ima kakva pucačina da imaju neke faze tj misije (znaci NE cs)
osim Cod 2 il far cry 1 za ovaj krs
Windows Version: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Graphics Card: GeForce FX 5950 Ultra
Total RAM: 766.7 MB
Medal of Honor Pacific Assault, Brothers in Arms Earned in Blood, Call Of Duty 1, F.E.A.R.KEC je napisao/la:Dali ima kakva pucačina da imaju neke faze tj misije (znaci NE cs)
osim Cod 2 il far cry 1 za ovaj krs
Windows Version: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Graphics Card: GeForce FX 5950 Ultra
Total RAM: 766.7 MB
SP, zavrsni ispitiIlPrincipe je napisao/la:Out now !!
[youtube][/youtube]
yebo majku i ja sam istiDonnie Darko je napisao/la:Igram Underground 2 cijeli dan. Našao disk danas slučajno, kontam da se podsjetim malo na šta sam trošio dane i noći, i zaglavim evo do pola 10. Koja moć od igrice
Plants vs Zombies isto.truts je napisao/la:Samo da raji s foruma prenesem da je Battlefield 3 trenutno besplatan na originu!
Pa kako nece biti znas li koliko ljudi skida u isto vrijemetruts je napisao/la:Al ovaj download im je gadan, prekida svakih par minuta
Port forwarding uradi na routeru njihovih portova. Ne da mi se sada gledati na mom routeru koji je port range ali na google možeš lako pronaći koji su.truts je napisao/la:Al ovaj download im je gadan, prekida svakih par minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.