Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Vidim da imamo jako sposobne vodje...slicno kao i '92...nismo bas nesto napredovali.
Ali kakav narod takva i drzava.
Ali kakav narod takva i drzava.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- masteRofPoker
- Kontakt:
pa i ja sad to hocu da napisem. ovi sto pisu gluposti su vecinom tamo gdje nije sekunde vode bilo. jbt zenica je citava na nogama, pricam naravno sto znam, ljudi su se organizovali, i stalnom su kontaktu sa civilnom zastitom, pomoc se nudi u svakom pogledu. ne znam koji **** kukate i gluposti pisete. kod nas nije ista situacija kao i srbiji, ovdje ne treba toliko ljudi, koliko treba opreme i naravno hrane.Rule_hz je napisao/la:ppa sta pricate vi ba jeste li normalni cijelasa bih svi rade prikupljaju od ilidze vogosce pa do doboja maglaja zenice i satro pisete nesto a kako doc do njih?? svi putevi pokidani smijesni ste **** vas beograd i vucic
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
IlProfessore je napisao/la:http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/10 ... da-pomognu
BEOGRADE SVAKA ČAST, STIDI SE SARAJEVSKA OMLADINO!!!
Ne jedi gov-na.Citavo Sarajevo od mladog do starog se diglo i danas na razna mjesta prikupljalo pomoc i slalo citav dan za ugrozene.
1946
https://www.facebook.com/groups/243800719154239/" onclick="window.open(this.href);return false;AeGon099 je napisao/la:navodno i u grazu prikupljaju pomoć. svaka čast
- masteRofPoker
- Kontakt:
ma to ti je druze standardna rutina, pljujHead je napisao/la:IlProfessore je napisao/la:http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/10 ... da-pomognu
BEOGRADE SVAKA ČAST, STIDI SE SARAJEVSKA OMLADINO!!!
Ne jedi gov-na.Citavo Sarajevo od mladog do starog se diglo i danas na razna mjesta prikupljalo pomoc i slalo citav dan za ugrozene.
po svom a dizi tude. ljudi se bore kao lavovi, skupljaju sta mogu, organizuju se, momci iz bihaca, konjica dosli 300 km udaljeni od kuce, ali jok, ne valja, vucic je idol, pu!
- Marsal
- Kontakt:
Nije navodno nego prikupljaju. Imam frendicu tamo i danas su već poslali jedan manji kamion hrane i potrepština, i sutra će ponovo bit akcija. U Beču se također sprema velika humanitarna akcija.AeGon099 je napisao/la:navodno i u grazu prikupljaju pomoć. svaka čast
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
pa moj mladji brat u oruzanim snagama danas trebao kuci oko 12h i ostao do 17h i nosao onim ljudima iz zenice sve bolesni ljudi vodu hranu i iz topcic sela dosla zena sa 2 bliznica djece male par mjeseci komandir mu rece jel smije do sarajeva da ih dovuce i bog sami zna kako je dosao do sa auto mu svo od blata bilo ljudi se ibretili kako je prosao na ovu vamo stranu,a mi iz sa evo cijeli dan prikupljamo odjecu hranu lijekove novce sve zivo sutra ide akcija za volentere za zenicu doboj maglaj i ostale gradove, i onaj nesto prica beograd sta ba beograd kod nas svi putevi odsjeceni kako u vares doci? nidze veze ba prica.. ako bog da bit ce ovo sve dobro...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- IlPrincipe
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Prikuplja se u svim vecim gradovima Austrije, ne samo u Gracu.AeGon099 je napisao/la:navodno i u grazu prikupljaju pomoć. svaka čast
e to je lijepo čuti.Goalgetter je napisao/la:Prikuplja se u svim vecim gradovima Austrije, ne samo u Gracu.AeGon099 je napisao/la:navodno i u grazu prikupljaju pomoć. svaka čast
Odlazi Safete.
zna li itko pouzdano jesul uspjeli evakuirati sve iz tih ugroženih sela u Željeznom polju, ništa ne govore više na klixu, zadnja vijest je za obitelj Damira Hadžića da su još tamo?
- anelbavarac
- Kontakt:
Bravo za dijasporu
Svaka pomoc je prijeko potrebna..
Svaka pomoc je prijeko potrebna..
- masteRofPoker
- Kontakt:
ma nije samo njegova porodica, imakrmak je napisao/la:zna li itko pouzdano jesul uspjeli evakuirati sve iz tih ugroženih sela u Željeznom polju, ništa ne govore više na klixu, zadnja vijest je za obitelj Damira Hadžića da su još tamo?
jos ljudi. evo ja cujem non stop helikopter da leti (valjda taj iz slovenije jer samo on moze po noci).
Sutra ce ih pokusat helikopterom izvuc, one sto su ostali u centru. Dosta ih je po okolnim brdima. Tako mi rece prijatelj cija je familija tamo.masteRofPoker je napisao/la:ma nije samo njegova porodica, imakrmak je napisao/la:zna li itko pouzdano jesul uspjeli evakuirati sve iz tih ugroženih sela u Željeznom polju, ništa ne govore više na klixu, zadnja vijest je za obitelj Damira Hadžića da su još tamo?
jos ljudi. evo ja cujem non stop helikopter da leti (valjda taj iz slovenije jer samo on moze po noci).
Da se citiram, mozda budem imo vise srece...bega_afc je napisao/la:Jel ima neko od Zenicana informacije vezane za Bistricu, kakav kontakt il nesto tako??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
U Bijeljini izgleda baš kritično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bice svega veceras,jadni ljudi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
al jazeera kaže nasipi popustili, klix kaže da nisu. I tako uglavnom sve vijesti. Dosta dezinformacija se piše
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 4 gosta.