Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
“Nakon nekoliko sedmica pregovora iznmeđu FIFA i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine postignut je dogovor da Zlatan Ibrahimović dobije specijalnu dozvolu da nosi dres Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu”.
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- fanatic1991
- Kontakt:
Ja gluposti......phily je napisao/la:http://supersportske.com/odrzan-tajni-s ... u-brazilu/
![]()
![]()
“Nakon nekoliko sedmica pregovora iznmeđu FIFA i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine postignut je dogovor da Zlatan Ibrahimović dobije specijalnu dozvolu da nosi dres Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu”.
Can i have yours?
- Principatus
- Kontakt:
Potpisujem,bas sam gledao snimak utakmice protiv slovacke ispada kao dijete neko.kimbo je napisao/la:Medo je meni drag momak , nekada je bio super rjesenje. Al kako se repke kompletira i dize na neki visi nivo on je postao najveca rupa u timu trenutno. Kada se posmatraju zadnje tekme repke malo pazljivije u def fazi svaki protivnik sistematski ide preko njega. A on kao neki djecacic trckara okolo ne stize , jednostavno nema kapaciteta i znanja za poziciju koju je dobio ur repci. Prvo prilikom kada ga ne bude u prvih 11 bit ce veoma uocljivo kako nam je balast u ekipi.
Realno on je los zadnji vezni. I Prcicu je to prirodnija pozicija. Krivac u ovom slucaju je Susic. Jer je sve nade polagao u Zahirovica. Koji bi ako bi uspio biti standardan u svom timu igrao za reprezentaciju. Pa makar to bio tim iz II Bundeslige ili neke losije lige. Ali posto se Zahirovic nije uspio izboriti. Pape se je nasao u problemima. Jer nije na to racunao. I nije imao taj plan B ( Besic, Prcic ). Zato je i forsirao Medunjanina i Salihovica. Mada svi treneri prave greske. Nadam se da ce bar Besic dokazati svoj kvalitet. Biti ce lakse Medunjaninu ili Salihovicu igrati uz njega. Kakav god Medunjanin bio. Jos uvjek je bolja verzija od Susica. Jos nesto. Medunjanin se je pokazao solidno protiv Litve, Latvije pa i jedne Grcke. Ali vec protiv ekipe koja igra pomalo napadacki ( Slovacka ) vec je bilo problema. A Argentina je 5x jaca od Slovacke. Nigerija nista losija. Ali trkacki jaca. Ja bih poceo kao sto je moja formacija ispod. Kolasinac/Zukanovic + Besic. Protiv Argentine sigurno. Jer oni napadaju najvise po sredini. Protiv Nigerije i Irana. Jos i nekako bi mogli igrati Medunjanin/Salihovic + Besic.kimbo je napisao/la:Medo je meni drag momak , nekada je bio super rjesenje. Al kako se repke kompletira i dize na neki visi nivo on je postao najveca rupa u timu trenutno. Kada se posmatraju zadnje tekme repke malo pazljivije u def fazi svaki protivnik sistematski ide preko njega. A on kao neki djecacic trckara okolo ne stize , jednostavno nema kapaciteta i znanja za poziciju koju je dobio ur repci. Prvo prilikom kada ga ne bude u prvih 11 bit ce veoma uocljivo kako nam je balast u ekipi.
Za Evian prelijep gol škaricama dao Wass
Napadaju, ali bez nekog uspjeha do sada. I dok sam pisao ovaj post gosti zabiše još jedan gol i to je to. Bye bye ligue 1 za Sochaux.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ga ne vidim na terenu, igrali on uopste?Je li bila izmjena?KEC je napisao/la:Vidim dosta nas vcrs bodri Prcica mada mzd je i bolje ovo ak uspije dobiti jaci transfer
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Izasao je na poluvremenuugringobih je napisao/la:Ja ga ne vidim na terenu, igrali on uopste?Je li bila izmjena?KEC je napisao/la:Vidim dosta nas vcrs bodri Prcica mada mzd je i bolje ovo ak uspije dobiti jaci transfer
Bodre ga da bi u slučaju opstanka mogli da pljuju po selektoru, ali dobili su još jednu pljusku u nizu.KEC je napisao/la:Vidim dosta nas vcrs bodri Prcica mada mzd je i bolje ovo ak uspije dobiti jaci transfer
Voli te tvoje Sarajevo.
de ba uozbilji se, ovo ti je drugi put da pričaš o nekim pljuskama, džaba se brukaš
Voli te tvoje Sarajevo.
što si tako ozbiljan?Virtu4l je napisao/la:Ja samo ostavljam svoj skromni komentar. Kome se ne sviđa neka ga zaobiđe.
Pokušavam zamisliti situaciju na ovoj temi da je Sošo ostao u ligi. Ko bi vas slušao...
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Pa tražio si ozbiljan odgovor.
Pokušavam zamisliti situaciju na ovoj temi da je Sošo ostao u ligi. Ko bi vas slušao...
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
mirzatele je napisao/la:Ostao on u ligi ili ne,nema veze..Ionako teleca glava odlazi nakon SP i doci ce covjek koji nece zvat' rodbinu nego kvalitetne igrace kakav je recimo Prcic i jos mnogo njih koji nisu pozvani zbog nesposobnog selektora
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, ANamelessGhoul, arabijskisupi, BordoArmy88, Bosanac90, CHR, COYGBiH, DanijelTZ, DeeWa, denza, drakemayelover, emir79, enobarca, ExEsPerac, FerdinandF, galia95, General505, Google Adsense [Bot], haklamas, HariTz, harko35, HordasFks, HP46, Hrammm1921, invincible1921, J1897, Jegres, Jet2Holiday, kakarut, KarlMarx, kladionicar30, Konzerva, L-Train, lakilone, legendarnadruga, lol89, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, MikiPirs, MostarNeretva, MrPink, N3R3D, nebeskasila, nerkolfc, Principatus, Proximic, Pushko92, RaZuti, rukometubih23, s4mke, Shategabri, Sheyi, Shogun, signalidunapark, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, VensanKasel, Wolffire, Yucca, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 463 gosta.