Ne vjerujem da je mogao igrom natjerati Papeta da ga pozove. Hadzic ga nije natjerao bas igrom, Vrsajevic nezna loptu jedanput u svom zivotu tacno centrirati, Tino je igrac za termine sa rajom. Prcic je trebao promijeniti menadzersku agenciju, preci u Germaniju i to bi bilo to. No momak se ogorcio na ociglednu nepravdu, lazi i kriminal i bilo je to sto je bilo, samo sto neki zele njega da predstave kao krivca, a dobro se zna sta i ko je uzrok te situacije.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Prcic je sam sebi us.ro, gdje ces sa 20 godina dati izjavu da si zavrsio sa repkom i da na tebe neracunaju selektori. I zato i netreba biti pozvan, ali sa druge strane, Pape je prvi syebo malog kad je 6 mjeseci prije SP-a izjavio da igra u losem klubu i nikako ne racuna na njega za SP, mozda tek poslje, a onda zove Susica i hadzica iz Hajduka i Sturma. Da je mali fino bio pametniji i presutio, ovim igrama bi natjerao Papeta da ga mora zvat, ovako zayebo i nas i sebe.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
FC Sochaux je ekipa koja igra u jednoj od najjacih liga na svijetu. Sanjin se dobro razvija, nastupa za tim koji se suprotstavlja najjacima klubovima svijeta medju koje spada i PSG. Za Sanjinov razvoj je takva okolnost veoma vazna i njegove konstantno dobre igre u zadnjih pola godine zahtjevaju moju paznju. Velika stvar je sto je Sanjin prosao sve mladje selekcije BiH i papirologija ne bi predstavljala nikakav problem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Eh ovo je poenta sve price u slucaju Prcic, placenici i advokati Papeta pokuasvaju okriviti kapitena mladih repki BiH od U17 do U21 sto im uz sve napore ne prolazi.Principatus je napisao/la: bilo je to sto je bilo, samo sto neki zele njega da predstave kao krivca, a dobro se zna sta i ko je uzrok te situacije.
Slucaj Prcici arhiviran, vjerujem u septembru pod novim selektorm da mozemo ocekivati Sanjinov debi u A repki.
Brzo ce to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pazi ankete

Pazi tvoj pedeseti nickCigri je napisao/la:Pazi ankete![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
FIFA se pozabavila operacijom Tino Sven Sušić.
http://www.fifa.com/worldcup/news/y=201 ... odule_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna interesantna rečenica:
Naravno, svakako.
Sve u svemu, interesantan članak uz petkovsku jutarnju kafu.
http://www.fifa.com/worldcup/news/y=201 ... odule_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna interesantna rečenica:
Bosnia can consider themselves fortunate to have a player of Tino-Sven’s qualities, given that he also holds Belgian and Croatian nationality and only recently decided where his international future lay.
Naravno, svakako.
“Being a Susic is not easy,” he explained. “I have to prove that I’m in the side not because of my name or my uncle but because of the work I’ve done. I’ve learned to live with that. Some people think I’ve had a few strings pulled for me, but I don’t see it that way at all and I’m going to do everything I can on the pitch to show that.”
Ako dobije koju minutu, možda....Given the talent he possesses, the latest member of the Susic dynasty could well be silencing the doubters in Brazil in a few weeks’ time and carving his very own path.
Sve u svemu, interesantan članak uz petkovsku jutarnju kafu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Evil Genius II
ali ti iz fife nemaju insajderske informacije koje posjeduju nasi internet selektori, i ako oni kazu da se radi o nepotizmu onda se radi o nepotizmu.
stvarno nevjerovatno da baš on nadje put na fifinu stranicu
radi propagandna mašinerija "ko švicarska doksa" što bi rek'o ljubiša samardžić u partizanskom filmu
radi propagandna mašinerija "ko švicarska doksa" što bi rek'o ljubiša samardžić u partizanskom filmu
- Principatus
- Kontakt:
Dakle ako su FIFA novinari napravili interview sa ovim nesposobnjakovicem (ili ako im je dostavljen clanakEvil Genius II je napisao/la:ali ti iz fife nemaju insajderske informacije koje posjeduju nasi internet selektori, i ako oni kazu da se radi o nepotizmu onda se radi o nepotizmu.
Najaca mi je jos uvjek bajka sa Belgijom, gdje ni u U19 nije imao mjesta pa ni u njihovoj ligi, ili kao sto neko rece: Da je polivalentni Tino zaigrao za Belgiju Eden Hazard bi izgubio svoje mjesto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hoćeš reći da laže?
- velez_mostar
- Kontakt:
Tino im je zanimljiv zbog povezanosti sa selektorom, i to je osnova price i intervjua..naravno da nece napisati kako igra u jadnom klubu, kako su ga sutnuli belgijanci, i kako je staticni igrac kojih imamo na bacanje u nasoj ligi, kako je skroz nepotreban, i kako je ubacen kao dmf..to su preskocili.
Kad otvoris na internet portalima vijest o ovom malom adzinom razmazenku, vidis sta zapravo nacija misli o njemu, 99 posto komentara je protiv..ali dobro..imamo mi na forumu dvojicu, ili trojicu koji brane tezu pozivanja Tina zbog Opancica.
Malo je sve ovo oko repke stavljeno u drugi plan, tako i treba..bitno je da se pomogne narodu pogodjenom poplavama!
Mozda i mi ovdje mozemo organizirati neki zajednicki volonterski skup kako bi otisli gdje je pomoc potrebna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad otvoris na internet portalima vijest o ovom malom adzinom razmazenku, vidis sta zapravo nacija misli o njemu, 99 posto komentara je protiv..ali dobro..imamo mi na forumu dvojicu, ili trojicu koji brane tezu pozivanja Tina zbog Opancica.
Malo je sve ovo oko repke stavljeno u drugi plan, tako i treba..bitno je da se pomogne narodu pogodjenom poplavama!
Mozda i mi ovdje mozemo organizirati neki zajednicki volonterski skup kako bi otisli gdje je pomoc potrebna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
gledao ga više puta, nije za prvi tim ni blizu. ali nije ni da ne zna, da se razumijemo.
Bez sekiracije... Kad mu adzo poslije SP ode i on ce 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Frajer nije odigrao minute u kvalifikacijama, a povrh toga nema veze sa zivotom, a kamoli fudbalom. I eto, adzo mu dao prednost pred jednim Zahirovicem, koji je svaki put dao zadnji atom snage i izvanredno odigrao, ili pred jednom legendom poput Rahimica, koji i bez kuka moze da odigra deset puta bolje nego ovaj mamlaz.
Adzina jabuka rumena... Ako treba i Pjanic ce biti na klupi, samo da nas Rin Tin Tinko bude igrao. FUJ, smradovi jedni.
Adzina jabuka rumena... Ako treba i Pjanic ce biti na klupi, samo da nas Rin Tin Tinko bude igrao. FUJ, smradovi jedni.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Ti mora da si novi na forumu. Ili je novi Messi ili ne zna hodati. Nema ti ovdje sredine.markan79 je napisao/la:gledao ga više puta, nije za prvi tim ni blizu. ali nije ni da ne zna, da se razumijemo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad se bolje malo razmisli tesko da ce on dobiti neku veliku minutazu na SP. Mozda ako budemo vodili protiv Irana 3:0 pa da udje u 85. min.
Tako da sam ja nekako i prebrodio njegov poziv, jer tu je svakako Besic, njegov povratak sam najvise prizeljkivao, Prcic svakako nije ni mogao dobiti poziv, jedino je mozda uzeo to jedno mjestu Zecu, ali opet je nekako bilo tesko nadati se pozivu od Papeta.
Pape vjerovatno poslije SP-a napusta rep. jer su obje strane vise zasicene, ovo je vrhunac, tako da ako ostane rezultati mogu biti samo gori. S Papetom vjerovatno ide i TSS, Avdija i ostali puleni, no sikiriki.
Tako da sam ja nekako i prebrodio njegov poziv, jer tu je svakako Besic, njegov povratak sam najvise prizeljkivao, Prcic svakako nije ni mogao dobiti poziv, jedino je mozda uzeo to jedno mjestu Zecu, ali opet je nekako bilo tesko nadati se pozivu od Papeta.
Pape vjerovatno poslije SP-a napusta rep. jer su obje strane vise zasicene, ovo je vrhunac, tako da ako ostane rezultati mogu biti samo gori. S Papetom vjerovatno ide i TSS, Avdija i ostali puleni, no sikiriki.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NEZNAM ŠTO SE TOLIKO OPTEREĆUJETE SA TINOM , ON JE TU DA SAD ZA SAD POPUNI BROJ, MOŽDA KASNIJE MOMAK POKAŽE DA LI ZAISTA VRIJEDI, AL NE TREBA GA VRIJEĐATI, DEČKO JE MLAD, IMA VREMENA ZA NJEGA.TREBA NASTOJATI STVORITI U I OKO REPREZENTACIJE DOBRU ATMOSVERU, TO JE SAD ZA SAD NAJVAŽNIJE.TREBA NAM SVIMA JEDNA DOBRA ATMOSVERA.Bosniacum Lilium je napisao/la:kad se bolje malo razmisli tesko da ce on dobiti neku veliku minutazu na SP. Mozda ako budemo vodili protiv Irana 3:0 pa da udje u 85. min.![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ko ga napada, kazem samo cinjenicno stanje
eto Pape i 90% igraca cita ovaj forum
Samo iznosim misljenje
Samo iznosim misljenje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: galia95, General505 i 14 gostiju.