FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje li si ti to pročitao?
Nigdje se ne pominje Adzem, niti on može kočiti Dzenisa.
Adzem je pomoćni trener u kadetskoj reprezentaciji i nema nikakve veze sa Karacicem koji je selektor juniorske reprezentacije.
Nigdje se ne pominje Adzem, niti on može kočiti Dzenisa.
Adzem je pomoćni trener u kadetskoj reprezentaciji i nema nikakve veze sa Karacicem koji je selektor juniorske reprezentacije.
-
- Kontakt:
Mozda moja greska, spominju se Adzem i Karacic.
Moguce da se Adzem spominjao i u vezi sa kocenjem Bajica ili nesto tako.
Moguce da se Adzem spominjao i u vezi sa kocenjem Bajica ili nesto tako.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Nigdje se ne pominje Adzem, ni u kojem kontekstu.
- moustapha
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Stadion GrbavicaSutra u 9:30 skuplja se pomoc stanovnicima Janje. Molim vas da i ovo podrzimo i izguramo do kraja.. Konzervirana hrana, pitka voda i topla odjeca je najpotrebnija..
Danas smo polozili sa 10+,sutra idemo opet

Adžem nije spomenut u tom članku nikako.admirbreza je napisao/la:Svaka cast na akciji i svaka cast juniorima na trofeju.
Bas u zadnjem Sportu izasao clanak o Beganovicu i kako ga Adzem koci za repku.

@ FKZ1921 Je li istina da Kašić potpisuje ugovor sa prvim timom?
DRUG NEBI TI PUNCA
Ponosan sam na nas.
Da se i ja pridruzim cestitkama za ovaj lijep gest sto ste komsije priredili za ove ljude koji su u ocajnom stanju svaka vam cast makar u necemu da smo isti.

04.10.2009 !!
Ovdje se radi o ljudima i pomoci za ljude a ne neko prezentovanje kluba i navijaca, tako da treba da bude sa svim sportskim drustvima koje se također angazuju da pomognu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nisam ja rekao da se prezentuju klubovi ili nesto sl, nego mi je drago radi bilo koga ko pomaze ovim ljudima i red army su isto to uradili ja sam usao da vam cestitam na ovome jer ste uradili kao i mi i svi dobri ljudi pravu stvar i humani gest.Elegant je napisao/la:Ovdje se radi o ljudima i pomoci za ljude a ne neko prezentovanje kluba i navijaca, tako da treba da bude sa svim sportskim drustvima koje se također angazuju da pomognu.
04.10.2009 !!
Hoće. Potpisace i Dzenis, stim da on ima još jednu godinu juniorskog staža.bagrcavi je napisao/la:Adžem nije spomenut u tom članku nikako.admirbreza je napisao/la:Svaka cast na akciji i svaka cast juniorima na trofeju.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cestitke na lijepom gestu
ima li istine u vezi ovog Kuzmanovica? Taj momak ima potencijala...

ima li istine u vezi ovog Kuzmanovica? Taj momak ima potencijala...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kakva je situacija s Haskovićem i Mekićem? Po meni, imaju potencijala.FKZ1921 je napisao/la:Hoće. Potpisace i Dzenis, stim da on ima još jednu godinu juniorskog staža.bagrcavi je napisao/la:Adžem nije spomenut u tom članku nikako.admirbreza je napisao/la:Svaka cast na akciji i svaka cast juniorima na trofeju.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ponos izbija iz svakog djelića tkiva u meni. Svaka čast svima koji su učestvovali u ovoj veličanstvenoj akciji i svaka čast našim juniorima na osvajanju kupa kao i onoj veseloj proslavi poslije tekme.
Ukoliko vas ima još zainteresovanih za učestovanje u humanitarnoj akciji, uključite se:
SUTRA U 9.30 h, nastavlja se akcija koja nece dugo trajati kao danas.
Voda, konzervirana hrana, deke, pokrivaci itd, to je najbitnije od svih sredstava.
Imamo vec rezervisanih par kombija, ko moze nek pozove jos par da dodju sutra ispred stadiona.
Zamolio bih sve manijake koji su raspolozeni da idu sutra u Janju nek obezbjede par auta kako bi mogao stati odredjeni broj ljudi, za gorivo nek se ne brinu bice sve obezbjedjeno!

Ukoliko vas ima još zainteresovanih za učestovanje u humanitarnoj akciji, uključite se:
SUTRA U 9.30 h, nastavlja se akcija koja nece dugo trajati kao danas.
Voda, konzervirana hrana, deke, pokrivaci itd, to je najbitnije od svih sredstava.
Imamo vec rezervisanih par kombija, ko moze nek pozove jos par da dodju sutra ispred stadiona.
Zamolio bih sve manijake koji su raspolozeni da idu sutra u Janju nek obezbjede par auta kako bi mogao stati odredjeni broj ljudi, za gorivo nek se ne brinu bice sve obezbjedjeno!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
nego jesu li oni uspjeli doći do odredišta? veće dionice puta su zatvorene.
Foto: Željini “Manijaci” skupili ogromne količine odjeće, hrane i lijekova
http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljini-ma ... kova/8786/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljini-ma ... kova/8786/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- IlProfessore
- Kontakt:
Sve je super prošlo, na putu su za Sarajevo.ChWilla je napisao/la:nego jesu li oni uspjeli doći do odredišta? veće dionice puta su zatvorene.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Edis je legenda istinska i za mene poslije rata najveci igrac Zelje i covjek koji je citav svoj zivot posvetio nasem klubu.Bio je tu kad je najteze bilo i kada bi trazili novog trenere hipoteticki govorim
Edis bi bio prvi izbor barem po meni. Za Adzema znam da ima dosta sumnjivih odluka i ja mislim da nista znajacnije nije postigao sa generacijama koje je vodio.Gura svoje igrace...od roditelja djece sam saznao da je rasturio generaciju 1996 gdje su tri igraca presla u Sarajevo i s konama bili prvaci,a kod nas Adzem isforsirao barem tri sumnjiva mladja momka od kojih je jedan Durakovic momak koji se potencira kao talenat,a ustvari je refuza klasicna,ali zna se ko mu je tata. Inace situacija u omladinskom pogonu je jako losa po tom pitanju.Za Edisa jedino nisam cuo za neke stvari i lobije koje cujem kod ostalih trenera posebno Adzema.

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
I Sablja i Adžem su legende kluba,i meni su glupe te priče roditelja,npr, dijete mu ne igra u prvoj postavi i onda je trener kriv,nije stručan,glup je itd..Svaki trener u svijetu ima cilj da ostvari što bolji rezultat i budite uvjereni da ni jedan trener na svijetu nece uraditi nešto što nije u njegovom interesu,a interes svakog trenera je što bolji rezultat kao što sam već i napisao..Ne kažem ja, možda ima istine u tim pričama,ali koliko ja znam, puno ljudi hvali rad Adzema,a i igrači koje trenira ga vole i cijene, i po meni nisu važni rezultati toliko u tim omladinskim kategorijama, koliko je važno da se u omladinskim kategorijama prave igrači za seniorski tim..dimitrijevic je napisao/la:Edis je legenda istinska i za mene poslije rata najveci igrac Zelje i covjek koji je citav svoj zivot posvetio nasem klubu.Bio je tu kad je najteze bilo i kada bi trazili novog trenere hipoteticki govorimEdis bi bio prvi izbor barem po meni. Za Adzema znam da ima dosta sumnjivih odluka i ja mislim da nista znajacnije nije postigao sa generacijama koje je vodio.Gura svoje igrace...od roditelja djece sam saznao da je rasturio generaciju 1996 gdje su tri igraca presla u Sarajevo i s konama bili prvaci,a kod nas Adzem isforsirao barem tri sumnjiva mladja momka od kojih je jedan Durakovic momak koji se potencira kao talenat,a ustvari je refuza klasicna,ali zna se ko mu je tata. Inace situacija u omladinskom pogonu je jako losa po tom pitanju.Za Edisa jedino nisam cuo za neke stvari i lobije koje cujem kod ostalih trenera posebno Adzema.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Mojne na Adžema ... Počinjemo pljuvati na sve mrtve i žive ... ne valja! Neki i Bukija pomenu, užas! Jednostavno bi trebali da ih usta ne uzimamo, tako je najbolje! To su ljudi iz zadnje (prijeratne) generacije FK Željezničar! Igrači koji su činili prvi poslijeratni FK Željezničar, na kraju nam je ta generacija donijela i onu titulu "Zubandan", koju nikad neću zaboraviti, hvala im! Ako hoćete, i Dženan Uščuplić je iz te generacije ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 43 gosta.