Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ostavite ta opravdanja, on ako izgubi ligu u zadnjim kolima (sto je uspio) i decimu u finalu neka leti odmah, kakav je to trener koji sebi sa ovakvom ekipom dopusti nesto takvo, noga i cao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
i koga ces dovest ? Svake sezone novog trenera to je kljuc uspjeha :sLenBias je napisao/la:ostavite ta opravdanja, on ako izgubi ligu u zadnjim kolima (sto je uspio) i decimu u finalu neka leti odmah, kakav je to trener koji sebi sa ovakvom ekipom dopusti nesto takvo, noga i cao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ja bi njemu dao nogu da osvoji decimu ,ko ce gledati ovo smaranje i dogodine
Jedino poceti pratiti samo na rezultaticom
E moj ikere yebo ti sve svoje ,kako se ne bi ozlijedio na 5 godina,konj

Jedino poceti pratiti samo na rezultaticom
E moj ikere yebo ti sve svoje ,kako se ne bi ozlijedio na 5 godina,konj
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Opet Ramo najopasniji po gol protivnika.
ne znam, nisam pero ali ovaj ako izgubi decimu neka sprci sve svojeGameFKS je napisao/la:i koga ces dovest ? Svake sezone novog trenera to je kljuc uspjeha :sLenBias je napisao/la:ostavite ta opravdanja, on ako izgubi ligu u zadnjim kolima (sto je uspio) i decimu u finalu neka leti odmah, kakav je to trener koji sebi sa ovakvom ekipom dopusti nesto takvo, noga i cao
Ko je gledao Madrid u tekmama nakon revanša u Minhenu i analizom došao do nekog zaključka šta debeli Carlo sprema za finale skidam mu kapu 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sprema on ku*ac sebi,moliti Boga da niko ne kiksa i da ce ronaldo biti u formi ,motivisani ce biti sami od sebe.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- tyler durden
- Kontakt:
Benzema mora ici, frajer je prelos. Zna zicer promasit samo tako.
Murinjo cim je dosao debakl od barse dozivio osvojio je kup kralja i ligu. Nije prosao u finalr lp nilako pa ga se nije tjeralo do prosle godine , nije fazon svake god mijenjat trenera :sLenBias je napisao/la:ne znam, nisam pero ali ovaj ako izgubi decimu neka sprci sve svojeGameFKS je napisao/la:i koga ces dovest ? Svake sezone novog trenera to je kljuc uspjeha :sLenBias je napisao/la:ostavite ta opravdanja, on ako izgubi ligu u zadnjim kolima (sto je uspio) i decimu u finalu neka leti odmah, kakav je to trener koji sebi sa ovakvom ekipom dopusti nesto takvo, noga i cao
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Bale 
Izgleda da ste se preforsirali u onom polufinalu.
Nanizali ste lošicu, a šlag na tortu će biti Gaučos meći-vadi.
Nanizali ste lošicu, a šlag na tortu će biti Gaučos meći-vadi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postoji mogucnost da ce Tata bit slobodan na ljetoGameFKS je napisao/la:i koga ces dovest ? Svake sezone novog trenera to je kljuc uspjeha :sLenBias je napisao/la:ostavite ta opravdanja, on ako izgubi ligu u zadnjim kolima (sto je uspio) i decimu u finalu neka leti odmah, kakav je to trener koji sebi sa ovakvom ekipom dopusti nesto takvo, noga i cao
Klop 
suhi je napisao/la:Covjek dobio ferrari u ruke i napravio ficu od njega ,sto ne mogu talijana
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma nema govora o otpuštanju trenera(jedino ako su Capello ili Mou spremni za povratak) ostalo od trenerskog svijeta me trenutno ne zanima.
Di Marija-Bale.
@Klare jel tipkaš s mobitela
Di Marija-Bale.
@Klare jel tipkaš s mobitela
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I benz obnovi povredu 
i benzema ode, odlicno, ronaldo, alonso, benzema, pepe, jos bale i ramos pa da zapjevamo i napijemo se od tuge
I Atletico igra veceras ..
Ocekujem jos barem jednu povredu do kraja. 
e moj carlo sta nam uradi u samom finisu sezone 
eto ode i ramos, kakva komedija
eto ode i ramos, kakva komedija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.