Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- CheGuevara
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Hahahahha hahha joj izvini znam sta je pisac htio rec al sto ribery kaze neces ti na teren ili si vec oko zgrade poceo trcat hehehhehribery je napisao/la:Pa neces ti izac na teren bolan, smiri seKenchy_Liverpool je napisao/la:Utakmica nam se blizi! Ostala su jos 2-3 mjeseca! Sace to! Moramo naci neku dobru odbranu, a za napad se ne trebamo brinuti! Ne smijemo iznevjeriti publiku koja ce nadam se u veeelikom broju stici u Genk i da probamo tako reci *potuci* (ne doslovno) navijace Belgije! Moramo da se dobro pripremimo i da rastereceno i polahko idemo na revans koji je na domacem terenu..........
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
ohh, muslimovic se oporavio haman, eno ga zabio gol za PAOK 

Jesmo se raspricali , masala
a evo nasao sam na netu , simulaciju utakmice i rezultata , belgija - bih 0 - 3
pogledajte
DIO1
DIO2
pogledajte
DIO1
DIO2
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ha ha vidim Ćiro vratijo Nadarevića, a navijači se nisu nešto pokzali izgleda policija oduzela sve bakljeBosnier je napisao/la:Jesmo se raspricali , masala
pogledajte
DIO1
DIO2

ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
Necemo valjda 3:0 puno je to.Ja sam za tri boda he-he.
Ja bi bio zadovoljan i da bude rezultat kao protiv Slovenije, jludi ako bi pobijedili belgiju u obadvije utakmice, pa mi bi uz pobjedu spanije nad turskom skoro pa bili u barazu. Ali vidjet ce mo, ima do toga jos puno
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ma kakva Slovenija, ovi su jaki pravi, ja bih bio presretan s bodom
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- robijas_tesanj
- Kontakt:
ono u 5 minuti utakmice, salihović bi provuko kroz noge onom igracu sto ga napada, al eto,(nevalja ti simulacija) hahaha
hehehe
ma razvalit ce ih sejo
Sad u februaru igra Slovenija - Belgija , bas zanimljiva utakmica , pa cemo da vidimo sta i kako...
ma razvalit ce ih sejo

Sad u februaru igra Slovenija - Belgija , bas zanimljiva utakmica , pa cemo da vidimo sta i kako...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pametni belgijanci vec odavno zakazali utakmicu protiv slovenaca jer imaju slican mentalitet kao i mi. Isto tako Bugari zakazali sa nama da bi se pripremili za Crnu Goru.Bosnier je napisao/la:hehehe
ma razvalit ce ih sejo![]()
A gdje smo mi tu? Skim to mi zakazujemo utakmice da se pripremimo za igru protivnika?
Dodjite sebi
nema potpisa
Majstore iznad, BiH nema nikakve sličnosti sa Slovenijom, ni po mentalitetu, ni po talentu, igri itd. Jedino vas veže bivša država. Zna se koje su slovenske snage: puno rada, a malo talenta, borba do zadnje minute, disciplina. Da ste vi to do sada imali bilo bi vas barem na svakom drugom SP/EP. Dobro sada je tu Ćiro majstor da vam pokaže kako se to radi.
Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb
Ima veze itekako, mentalitet na prvom mjestu pa sve ostalo....CelticFan je napisao/la:Majstore iznad, BiH nema nikakve sličnosti sa Slovenijom, ni po mentalitetu, ni po talentu, igri itd. Jedino vas veže bivša država. Zna se koje su slovenske snage: puno rada, a malo talenta, borba do zadnje minute, disciplina. Da ste vi to do sada imali bilo bi vas barem na svakom drugom SP/EP. Dobro sada je tu Ćiro majstor da vam pokaže kako se to radi.
nema potpisa
Čuj, da Slovenci imaju vaš talenat ili vi njihov mentalitet, zvali biste se Hrvati, a ne Slovenci ili Bošnjaci, ako me razumiješ
Ma nema veze, evo moje prognoze za 2 tekme:
Bel-BiH 2:2
BiH-Bel 1:0 Ovo vrijedi samo ako se ne igra na Koševu

Bel-BiH 2:2
BiH-Bel 1:0 Ovo vrijedi samo ako se ne igra na Koševu

Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb
Logicnije bi bilo da su uzeli Slovence zbog toga sto smo mi igrali sa njima. Pa da vide "omjer snaga". Mada se to tesko moze vidjet iz prijateljske utakmice.
Davno su oni dogovorili sa Slovencima. Cim se odrzi izvlacenje grupa, ozbiljne reprezentacije odma pocinju pregovore za prijateljske utakmice sa reprezentacijama za koje misle da bi im mogle pomoci da se sto bolje pripreme za utakmice u grupi.ribery je napisao/la:Logicnije bi bilo da su uzeli Slovence zbog toga sto smo mi igrali sa njima. Pa da vide "omjer snaga". Mada se to tesko moze vidjet iz prijateljske utakmice.
Ne treba ni napominjati gdje smo mi tu
nema potpisa
Pa zkazujemo prijateljsku sa jednom reprezentacijom koja ima sličan mentalitet kao Belgija. Pa igrat čemo sa Urugvajem. Tu je to Blegija i Urugvaj ko brača haha
Toliko o ozbiljnosti našeg dragog saveza

Toliko o ozbiljnosti našeg dragog saveza
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ako budemo igrali sa Urugvajom to ce ipak biti dobro jer su jaci od Belgije po mom misljenju, dvaput su bili prvaci svijeta ako nista drugo. mada je to bilo u srednjem vijeku za vrijeme kulina ili nesto slicno. u svakom slucaju davno. samo da ne uprskaju pregovore nasi vrsni poznavaoci stranih jezika u savezu, vec vidim kako ih Munib naziva U are gay umjesto Urugvaj.
ee malo sutra ce onda igrati protiv nas

Ma Munib je kralj, kad su ga pitali u jednoj emisiji koliko ima timova u Premijer ligi , lik nije znao da odgovori hahahaha
glupaneee, glupaaaneee, muniiibeeee...Bosnier je napisao/la:Ma Munib je kralj, kad su ga pitali u jednoj emisiji koliko ima timova u Premijer ligi , lik nije znao da odgovori hahahaha

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.