. Aha pa dobrosuhi je napisao/la:Nema potrebe,to sam vec objasnio podavno ,na kraju krajeva to je ocito,ne treba se ni objasnjavati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
. Aha pa dobrosuhi je napisao/la:Nema potrebe,to sam vec objasnio podavno ,na kraju krajeva to je ocito,ne treba se ni objasnjavati.
zamalo da promaši kod ovog drugog golaLenBias je napisao/la:pa koji je nafakas ovaj morata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kod mene na tiketu h1, znas kako sam to prozivio onda al opet nema veze, na tiketu je i arsenallegenda reala je napisao/la:zamalo da promaši kod ovog drugog golaLenBias je napisao/la:pa koji je nafakas ovaj morata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stigla ga prgavost tokom cijele sezone.Cigri je napisao/la:Costa se zajebazavrsio sezonu...
sta sam pogresno reko ? Ti ces mi rec da se fatam noge hahmirzatele je napisao/la:covjek kad gleda i slusa ljude po gradu ne moze da vjeruje da ovoliko budala ima..ajde gamefks fataj se noge lagano
Nafuravanje cesto zna biti kontraproduktivno. Sad ce oni svi cugati osim Arde, a mi se pripremati. No sikiriki ljudi, no sikiriki...LenBias je napisao/la:e sad su se oni nafurali, ovako uz one silne povrede kod nas ce biti krvi u finalu
Koji je povrijeđenHarrison je napisao/la:LenBias je napisao/la: Sad ce oni svi cugati osim Arde, a mi se pripremati. No sikiriki ljudi, no sikiriki...
Valjda Ronaldu treba 5-6 dana odmora da se oporavi."Cristiano wasn't comfortable in the warm-up and we decided not to make any risks."
"We are not worried because we think he can play in the Champions League final."
"Benzema had a twinge in the adductor and he shouldn't have any problem in playing the final."
Molite Boga da pobjedite, da ne bude kao prošle godine finale u Madridu...Consigliere je napisao/la:Koliko se ekipa fizicki i pshicki priprema za to yebeno finale, sve ispod 4:0 je neuspjeh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.