LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Balon
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Balon » 17 maj 2014, 16:50

amerosm je napisao/la:Samo se nadam da u FO-u nece doci na ideju da angazuju ovog luzera iz CSKA, jer mediji stalno pisu o tome kako je on jedan od kandidata za novog trenera.

Po nas bi najbolje bilo da angazujemo Ollie-ja kojem treba dati mogucnost da napravi ekipu po svojim zeljama.
Nevjerovatno.
4 titule Eurolige, ukupno 11 titula u Italiji, 7 titula u Rusiji. Da, rodjeni luzer zaista.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2014, 16:57

Balon je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Samo se nadam da u FO-u nece doci na ideju da angazuju ovog luzera iz CSKA, jer mediji stalno pisu o tome kako je on jedan od kandidata za novog trenera.

Po nas bi najbolje bilo da angazujemo Ollie-ja kojem treba dati mogucnost da napravi ekipu po svojim zeljama.
Nevjerovatno.
4 titule Eurolige, ukupno 11 titula u Italiji, 7 titula u Rusiji. Da, rodjeni luzer zaista.
Nije luzer, ali nije ni trener za NBA.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 17 maj 2014, 17:06

Otkud znas? Covjek iza sebe ima ogromne uspjehe, u Evropi je sigurno jedan od najboljih trenera. Eno i San Antonio ga trazi da bude desna ruka Popovichu. Daleko najbolji trener lige je upravo covjek koji vise forsira evropski stil kosarke nego americki.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2014, 20:12

Čuj nije trener za NBA. ne znate mu ni ime kako treba, a ne njegov sistem.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2014, 20:13

Carlo je napisao/la:Čuj nije trener za NBA. ne znate mu ni ime kako treba, a ne njegov sistem.
Dobro.
Vidjet cemo kada dođe u NBA njegov sistem..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 maj 2014, 20:46

Evropski treneri su mnogo ispred u to nema sumnje.
Ukljucujuci i Mesinu,msm smijesno je govoriti rezultati su iza njega.
Proveo je godinu dana kao pomocnik u Lakersima,ne bi dosao onako u prolazu,Ollie je isto ok,nema nekog iskustva u trenerskim vodama,uzeo je titulu u NCAAu ali to je ipak nesto sasvim drugo,sve u svemu smijesno ih je porediti kao trenutne trenere jer je Etore mnogo ispred.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 maj 2014, 01:18

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 1h

Kevin Ollie has reached agreement on a $3 million annual contract extension at UConn, spurning the NBA, **** tell Yahoo Sports.
Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 1h

The Los Angeles Lakers never made a formal inquiry into Kevin Ollie for coaching vacancy, **** tell Yahoo Sports.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 20 maj 2014, 01:28

Messini bi bila najveca greska u zivotu da dodje u ove Lakerse.Lakersi nece moci nista dok Kobe ne ode u penziju,tad poceti graditi novi tim oko nekih novih igraca i to je to.A to da Messina nije trener za NBA :urnebes:
Ukoliko bi dosao u pravi tim,uvjeren sam da bi imao dobre rezultate od prvog dana,daleko je ispred mnogih trenera koji trenutno vode timove u nba.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2014, 05:20

Trener iz Europe nije za NBA i kraj priče, mogu samo.biti savjetnici

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 20 maj 2014, 16:42

Kobe Bryant je napisao/la:Trener iz Europe nije za NBA i kraj priče, mogu samo.biti savjetnici

Radi cega, zato sto je Europljanin ?? Tako se nekada govorilo da i igraci iz Evrope ne mogu igrati u NBA..

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2014, 16:59

BABADZO je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Trener iz Europe nije za NBA i kraj priče, mogu samo.biti savjetnici

Radi cega, zato sto je Europljanin ?? Tako se nekada govorilo da i igraci iz Evrope ne mogu igrati u NBA..
Mentalitet , moze mozda covjek sa imenom u nekoj ekipi kao SA ili Utah

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 maj 2014, 23:12

Koji bi show bio na temi ukoliko bi dobili top 3 pick... :lol: :lol:

Inace ako je vjerovati medijima u SAD-u MK je spreman Netsima ponuditi pick za D-Will-a. Ja se iskreno nadam da ovo nije istina jer bi on i Bryant uzeli skoro cijeli SC svojim ugovorima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 maj 2014, 00:48

Citavu sezonu tankiras,brukas se 7 dana u sedmici i na kraju da pick das za jednog kevina lovea kojemu je obrana pojam poznat kao i meni kvantna fizika,je nista vise nego jedna velika glupost.

Ja bih samo volio znati sta jim i kupchak zele...superstara u ekipi ili super ekipu.

Koja budala bi uparila gasola i lovea?? Pa njima dvojici bi i bavcic trpao 25 poena po mecu a kamoli ko drugi.

Trener...moj prvi izbor je tom thibodeau. Citam u zadnje vrijeme da postoji mogucnost da on ode iz bullsa. Ako ova dva konja propuste tu priliku da ga dovedu ,neka se ubiju. Ako nema mogucnosti za njegov dolazak,messina bi bio odlican potez. Pa ova petorica sta su u konkurenciji za naseg trenera ,nisu mu skupa do koljena. Tip izmislio za njih kosarku i sve njene tajne.

Zasto ne dovesti randalpha i stephensona. Mislim da bi svaki dobio po 10 ak mill po sezoni. Jos dati piercu veteranski ugovor i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 maj 2014, 03:02

Pošto sam se tek probudio, koji smo pick izvukli?

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 21 maj 2014, 03:03

7.
hit you with so many rights you gonna beg for a left

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2014, 07:55

mogu reci da niste nikako dobro prosli sa pickom..da ste barem treci pick..tako i Celticsi takodjert..mislim moze se uzeti igrac svakako ali moglo je puno bolje proci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2014, 19:34

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 3m

Mike Dunleavy had an interview with GM Mitch Kupchak for Lakers coaching job on Wednesday morning, league **** tell Yahoo Sports.
Majko draga ne mogu da vjerujem koji glupani zauzimaju kljucne pozcije u klubu.
E moj Jerry sta ti samo uradise od zivotnog dijela za nesto vise od godinu dana. :( :(
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 maj 2014, 14:08

Pozdrav :D Novi sam na forumu i veliki sam fan NBA a posebno Lakersa. Normalno, zavolio sam ih zbog Kobea posebno i nekad mi je stvarno muka citati neke komentare na temi Playoffa, ne samo za Lakerse nego opcenito ...

Sto se tice drafta, ni po koju cijenu ne smijemo uzeti Randlea. Posto vec nismo dobili neki visi pick, najvise bi volio da uzmemo Vonleha, Smarta ili Sarica. Vonleh je cudo od igraca i siguran sam da po potencijalu spada u klasu Embiida, Wigginsa i Parkera, problem je sto nije igrao puno na Indiani i sto je taj tim bio podredjen ispucavanju njihovog playa kojem se ne mogu imena sjetiti. Iako je tako malo igrao, opet je uspio biti najbolji skakac konferencije i uz to je pokazao lijepe vjestine u napadu i vrlo dobar sut. O monstruoznim mu fizickim predispozicijama je suvisno i pricati. Ako vec ne uspijemo doci do Vonleha, onda bi birao Sarica ili Smarta, tu nemam favorita iskreno. Smart je cudo prirode, ogroman ljevoruki play, fin pregled igre, strasan potencijal da bude jedan od najboljih odbrambenih u ligi, na college-u je znao cuvati i centre u nekim utakmicama. Jedini problem kod njega je upitan sut ali da se to popraviti. Na college-u nije bas dolazio da izrazaja taj njegov playmakerski osjecaj jer je igrao u vrlo losoj ekipi (Markell Brown i LeBryan Nash jedini vrijedni spomena) al sam siguran da je mnogo bolji igrac nego sto Amerikanci misle.
O Saricu vec sve znamo; genijalna cetvorka, predivan osjecaj za igru, ogroman BBIQ, potencijalni Point forward, ogromno srce, potencijal i za playmakera u odbrani, sut svakim danom sve bolji. Jedino je problem mozda prekrhka gradja za NBA cetvorku ali znamo kakav je momak radnik i da ce on to sve nadoknaditi. :D

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 22 maj 2014, 15:35

Marcus Smart je druze desnjak, i samo visinu playa ima, po svemu ostalom on je NBA SG...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 maj 2014, 17:38

Celikovac je napisao/la:Marcus Smart je druze desnjak, i samo visinu playa ima, po svemu ostalom on je NBA SG...
Do mene je onda, pomiješao sam ga s nekim pa sam pomislio da je ljevak :D

Ali ne slažem se da je po svemu ostalom sem visinom SG, momak definitivno pokazuje vrhunski all around potencijal, ne sumnjam da će biti vrhunski PG u NBA

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: dark44 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []