Zna se snaći nekad, zna se naći u prilici. Preko ljeta bi trebao raditi na kontroli same lopte i na završnici. Mogao bi biti veoma dobar igrač al fakat.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Boga mi se nadam samo da će postat što bolji igrač eto kad ti neko postane drag u sekundi.nedim93 je napisao/la:Yaya je lud lik, al fakat on nije toliko loš koliko ga vi predstavljate lošim.
Zna se snaći nekad, zna se naći u prilici. Preko ljeta bi trebao raditi na kontroli same lopte i na završnici. Mogao bi biti veoma dobar igrač al fakat.
Treci kup sa tri kluba u tri drzave!nedim93 je napisao/la:Da li je Ozil sretan ?

[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Pročepilo. Sljedeće sezone sve osvajaju.

a dajarminarsenal je napisao/la:Izgleda da je Sagna izjavio da ce se opet okrenuti pregovorima

kasnim ja na okupljanje, ulazim, pub prepun, prije toga sam vidio da gubimo 1-0 na teletextu u prolazu do puba, vidim na tvu vrte gol i govorim pa kad ga prije primiste debiliii, kad kaze neki lik nije jedan nego dva reko sta kaze 2-0 za hull ejh kad sam poceo bogarati htio da se vratim kuci odma raja popadalaanell je napisao/la:Joj koliko sam se izgrijesio u toku utakmice dva hadza mi ne mogu pomoci
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.