Evo intrv. sa manje vaznim igracem naseg kluba,
AS -
Arbeloa
AS:Igrate sad na prirodnoj poziciji desnog beka,ali vasoj karijeri nije bilo puno golova...
Arbeloa:U Liverpoolu sam dao 2 gola.Ovo je moj prvi gol u Primera D.Nije puno, i neka narod ne ocekuje nista vise (smijeh

)
AS:Igras li PC fudbal?
Arbeloa:Da
AS:Sta se po tvom misljenju mora najvise obratiti paznje u canteri sto se tice odbrane?
Arbeloa:Kad si u La Fabrica i jos odbrabeni igrac,uvijek treba iznositi loptu kroz igru a ne nabijanjem,radi se o drukcijoj pripremi sto jedan odbrebeni igrac treba da ima,naravno trebamo dati sigurnost i nepraviti greske.
AS:Koliko si poznavao Molowny?
Arbeloa:Bio je sve,igrac,trener,i direktor sportski..Veliki je gubitak,ali svi se mozemo da sijecamo na njega njegovu figuru u klubu, znacenje njegovo je veliko.
AS:Kazu da je bio perfktan trener..
Arbeloa:Manuel (Pellegrini) ima slican stav,zato sto je jedan miran trener..Jedino sto od nas trazi je da odradimo isto kao na treninzima..
AS:Pricalo se zadnjih sedmica o Pellegriniju i njegovom odnosu sa igracima iz Cantera..
Arbeloa:Udji u prvu ekipu nije nimalo lako.Prvi trener koji je mene uvrstio u pozivnicu za tekmu je Camacho,npr. kao sto je prosao Mosquera bio je tu ali nije debitovao.Oni treba da imaju glavi mirnocu i doce i njihova sansa.Siguran sam da ce izaci iz La Fabrica igraca sa Pellegrinijem..
AS:Pricajomo o VILLARATO
Arbeloa:(smijeh

) Greske sudija ti nekad dadnu a nekad oduzme..U svacionici (timu) niko nezeli da misli da ima Villarato, o crna ruka.
AS:U Englesko su sudije bolje o slabije?
Arbeloa:Ovdje ima u prosijeku po 40 prekrsaja, i brzo mozes da zaradis neki zuti karton, neznam jesu li bolji o slabiji, ali sam siguran da sudije u Engleskoj olaksavaju laksi zivot igracima.
AS:Sta znate o Lyonu?
Arbeloa:Imaju vrlo nezgodne igrace, nisu dobri u Ligi ali su vrlo opasni.
AS:Benitezu je isla LP kad dodje zona izbacivanja,sta si naucio iz toga?
Arbeloa:Jedna noc u LP nemozes da imas ni 20tak minuta lose,treba da budemo vrlo motivirani u odbrani,zato naprijed racunamo na nas dinamit
AS:LP o Primera D?
Arbeloa:Isto je,obadvije su teske.