FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 feb 2010, 15:13

Treba otvoriti dvije posebne teme:
1. Fabregas u Barci uskoro, da ili ne.
2. Ibrahimovic vs Eto'o

Svako malo ovde dolazi do rasprave vezane za ove teme .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 15 feb 2010, 15:19

gledao sam sinoc utakmicu, na toliko pehova sa sastavom dogodila i jedna jako losa izvedba onih koji su bili na terenu, tako da je poraz bio neminovan..alii dalje smo prvi ;)
Volim te Bosno!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 feb 2010, 15:27

FRANK RIBERY je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ma barca kad bude kompletna nema joj ravnog protivnika a ibrahimovic je bolji od eto'a tu barca nije nista izgubila nego samo dobila ;) a hebo timove koji dodje na camp nou i parkiraju autobus kao rubin .a vidjelo se sinoc kako busqets mora kesti jos pure da bio bio priblizne kvalitete kao toure 8-)
Ibrahimović nije ni izbliza dobar strelac kao što je to Eto.On ima tehniku, ali nije pravi strelac koji će dati 30 golova.
kako nije :lol: u najtezoj ligi za igranje najbolji strelac lige 2 puta uzastopno po 25 golova :lol: nije strelac zabice 40 u ovoj sezoni bez problema ;) a stole slazem se to za teme posebno o fabregasu :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 feb 2010, 15:30

Slobodno otvorite al đabe otvarate :) Kad se zna gdje će Cesc da ostane, barem do isteka ugovora :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 feb 2010, 15:31

CRNI_SA je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ma barca kad bude kompletna nema joj ravnog protivnika a ibrahimovic je bolji od eto'a tu barca nije nista izgubila nego samo dobila ;) a hebo timove koji dodje na camp nou i parkiraju autobus kao rubin .a vidjelo se sinoc kako busqets mora kesti jos pure da bio bio priblizne kvalitete kao toure 8-)
Ibrahimović nije ni izbliza dobar strelac kao što je to Eto.On ima tehniku, ali nije pravi strelac koji će dati 30 golova.
kako nije :lol: u najtezoj ligi za igranje najbolji strelac lige 2 puta uzastopno po 25 golova :lol: nije strelac zabice 40 u ovoj sezoni bez problema ;) a stole slazem se to za teme posebno o fabregasu :D
Ovo malo pretjeruješ.U natežoj ligi.Pa Luka Toni je bez problema strpal 31 gola ako se dobro sjećam u jednoj sezoni.Godinu kasnije u Bundesligi 24 iako se smatra ligom u kojoj pada puno golova.I za informaciju Ibrahimović je postigao pretprošle godine 17 golova, a ne 25.

Što se Fabregasa tiče mislim da će ostati u Arsenalu osim ako ne želi da grije klupu Xaviju kao u reprezentaciji.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 15:38

Evo i Xavi dvije sedmice van stroja :x
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 feb 2010, 16:45

drop je napisao/la:Evo i Xavi dvije sedmice van stroja :x
a sta je sa njim sad...u pm...
sta je ovo vise s ovim povredama...

a sto se utakmice tice,
igra je bila losa, odnosno katastrofalna...
vecina igraca je odigrala lose...
dosta ispadanja pogotovo zadnje linije...
rezuiltat je dosta dobar kakav je mogo biti...prvi poraz ove sezone, morlao se i to jednom desiti, Boze moj, samo treba dalje nastaviti dobro igrati...
Valdes dobar, skino je dosta sansi, jbg onaj go Simau nije mogo skinuti, a kod prvog gola potajno sam se nado da ce odbraiti, al nije ni on svemoguc...
odbrana katastrofa, citava, toliko su ispadali da je to nevjerrovatno, osjetio se nedostatak pravog beka, vidjelo se da fali...kad je uso mali Bartra ili kako se vec zove, odbrana je zivnula, nisu tako lako mogli ovi prolaziti...
jedina svijetla tacka je bio Puyol...covjek gine na terenu, pravi kapiten...mada nije ni on bio nesto previse dobar..
Busquets je odigro solidno, trudio se, sto se defanzive tice, mislim da je dobro odigro, al naprijed nije bas toliko bi dobar...
Xavi los, ja se ne sjecam kad je ovako odigro lose...za nepovjervat...Iniesta, onako, na momente bljesne, pa opet stane..nista posebno, al sinoc se pokazalo da moz dobro odigrati na krilu, imo je par oni cistih prodora sto rade krilni igraci, i uspjesno ih je sproveo u djelo, cak mislim da je on idealan za te pozicije, poslije Messia nase najbolje krilo...
Messi, nista narocito, lose i on isto ko i Pedro...bezuspjeni pokusaju oboice...Ibra odigro solidno..dao go, pokusavo, al nije nista mogo sam...haj bar nek je skino beh sa golovima...
nadam se da nece biti ovoliko problema sa povredama sljedecu utakmicu, i da nece igrati ovako lose...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 feb 2010, 17:23

GunnerS je napisao/la:Slobodno otvorite al đabe otvarate :) Kad se zna gdje će Cesc da ostane, barem do isteka ugovora :)
Nisi primjetio malo ironije u mom postu .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2010, 17:33

Nakon Keite i Xavi se povrijedio. Iako ste apsolutni favoriti protiv Stuttgarta ove povrede trebaju zabrinjavati. Naravno ni efikasnost nije na najvisem nivou, posebno se to odnosi na Ibrahimovica. Trenutno sanse su za vas prolaz 80:20, da je tu Xavi dobili bi jos 10%, ovako Svabe imaju malo nade.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 18:02

omerbavarac je napisao/la:Nakon Keite i Xavi se povrijedio. Iako ste apsolutni favoriti protiv Stuttgarta ove povrede trebaju zabrinjavati. Naravno ni efikasnost nije na najvisem nivou, posebno se to odnosi na Ibrahimovica. Trenutno sanse su za vas prolaz 80:20, da je tu Xavi dobili bi jos 10%, ovako Svabe imaju malo nade.
Kako tako podcijeni Stuttgart nenormalno :?: švabe nisu bezveze ekipa definitivno.
Pa Barci pola tima fali , i to prvotimaca a ne nekih rezervnih.
Ne konatam kako izracuna taj omjer 80:20 :? na osnovu cega :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 feb 2010, 18:05

drop je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Nakon Keite i Xavi se povrijedio. Iako ste apsolutni favoriti protiv Stuttgarta ove povrede trebaju zabrinjavati. Naravno ni efikasnost nije na najvisem nivou, posebno se to odnosi na Ibrahimovica. Trenutno sanse su za vas prolaz 80:20, da je tu Xavi dobili bi jos 10%, ovako Svabe imaju malo nade.
Kako tako podcijeni Stuttgart nenormalno :?: švabe nisu bezveze ekipa definitivno.
Pa Barci pola tima fali , i to prvotimaca a ne nekih rezervnih.
Ne konatam kako izracuna taj omjer 80:20 :? na osnovu cega :?:
Temeljite statisticke obrade :P

Gledao sam sinoc utakmicu,Xavi je meni djelovao tromo totalno,mora da je i usao ozlijeđen u utakmicu,Ibra je radio,borio se ali 0 podrsku je imao iz veznog reda,sve u svemu,treba se paziti VFB-a,nisu oni taraba ekipa i pored lose sezone u BL...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 18:11

Pa naravno da švabe nisu naivna ekipa,Barci predstoji težak težak dvomec za Stuttgartom ako uzmemo u obzir stanje u timu i sve te ozljede koje ih u talasima sustižu u zadnje vrijeme.
Eto samo izostanak Xavija je ogroman hendikep,on je kljucni igrac ekipe.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 feb 2010, 18:14

Ja bas mislim da nece biti problema sa njima, mislim da nam ko ekipa i njihov stil odgovara,Njemci ko Njemci neznaju se nesto specijalno branit,odbrane nisu toliko kvalitetne...plus dodas Lehmana na golu to ti je odma plus,glavno je da ce Barci biti odbrana skoro kompletna...svi se vracaju samo ce falit Abidal iz odbrane,ali Max je dosta dobar i moze ga solidno zamjeniti...jedino sto ce se osjetiti nedostatak Xavia,ostalo manje vise nece biti problem,vjerovatno ce ga tu mjenjati Jonathan i to je taj jedini nedostatak koji ce nam faliti,ako ostalo budu na nivou onda se ni to nece previse osjetiti

------------Valdes-----------

--Alves---Puyol---Pique----Max---

---------------Buss---------------

---------Jonathan---Iniesta-----

----Messi-------Ibra-----Pedro(Henry)

Moze se desiti da Marquez bude zadnji vezni,a Buss da pocne mjesto Jonathana tj na mjestu Xavia
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 feb 2010, 18:16, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 feb 2010, 18:15

da se razumijemo mi smo favoriti u ovoj utakmici kako god desetkovani bili, al to ne znaci da Sttutgart nema sansi...upravo suprotno, oni su dobra ekipa, niti jedna losa ekipa ne igra LP, i to ovako poodmaklu fazu...imaju dosta kvaliteta, i nemaju bas prevelik pritisak, ko Barcelona...to im je jedan od vecih sansi, opusteno uci u mec, i pokusati nesto iz kontri...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2010, 18:24

Je li vi to vec trazite alibi za eventualni neuspjeh. :mrgreen: ;)
Barca i sa ovakvom krnjavom ekipom je apsolutni favorit. Doduse, Svabe su daleko jace nego sto tabela pokazuje u Bundesligi. Zadnji poraz protiv HSV-a ne treba zavaravati, toliko toga su ispromasivali, tako da je komotno rezultat mogao biti obrnut. Igracki jaka ekipa, sa novim trenerom su dobili krila, dosta dobrih pojedinaca i naravno vas igrac Hleb. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 18:27

geronimo je napisao/la:Je li vi to vec trazite alibi za eventualni neuspjeh. :mrgreen: ;)
Barca i sa ovakvom krnjavom ekipom je apsolutni favorit. Doduse, Svabe su daleko jace nego sto tabela pokazuje u Bundesligi. Zadnji poraz protiv HSV-a ne treba zavaravati, toliko toga su ispromasivali, tako da je komotno rezultat mogao biti obrnut. Igracki jaka ekipa, sa novim trenerom su dobili krila, dosta dobrih pojedinaca i naravno vas igrac Hleb. ;)
Na osnovu cega je Barca aposlutni favorit?? ni manje ni više vec apsolutni :shock: pa na osnovu cega?
Znaš li kakvo je stanje trenutno u Barceloni? pratiš li uopšte to?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2010, 18:35

drop je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Je li vi to vec trazite alibi za eventualni neuspjeh. :mrgreen: ;)
Na osnovu cega je Barca aposlutni favorit?? ni manje ni više vec apsolutni :shock: pa na osnovu cega?
Znaš li kakvo je stanje trenutno u Barceloni? pratiš li uopšte to?
Zato sto ima Messija :D
Sta je drop, sto si se toliko zabrinuo :mrgreen: Barca kada je kompletna je apsolutni favorit protiv bilo koje ekipe na svijetu.

Ako mislis da ovaj sastav nije apsolutni favorit protiv Stuttgarta, onda ne znam stvarno...
I kada sam rekao da su favoriti, mislio sam opcenito u prolaz 1/4 finala.
Ti ne mislis tako :?
Vom Jäger zum Gejagten

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 18:39

Pa da je toliki favorit otresla bi sinoc Atletic ko slinu :!: kao što ih otresla 5-2 na Nou Campu u prvom dijelu sezone.
Igrao je i sinoc Messi ,pa šta?? jeli išta uradio? pa nije ni Messi svemocan da može sam nadigrati jednu ekipu.
Kako ne kontaš da je Barca desetkovana...fali kljucnih igraca i to se odmah osjeti na kvaliteti.
Ja ne znam dali Stuttgart problema sa ozljeđenim igracima kao Barca.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 15 feb 2010, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 feb 2010, 18:40

geronimo je napisao/la:
Zato sto ima Messija :D
Sta je drop, sto si se toliko zabrinuo :mrgreen: Barca kada je kompletna je apsolutni favorit protiv bilo koje ekipe na svijetu.

Ako mislis da ovaj sastav nije apsolutni favorit protiv Stuttgarta, onda ne znam stvarno...
I kada sam rekao da su favoriti, mislio sam opcenito u prolaz 1/4 finala.
Ti ne mislis tako :?
Ma jok!
Gdje ce slabasna Barca biti favorit protiv mocnog Stuttgarta koji je 10. u Bundesligi i cija je prva zvijezda Helb kojeg se Barca odrekla (privremeno). :mrgreen:
FK Pjetlovi

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 18:42

Izgubili pa boze moj , moral ose desit , samo ovi navijaci ostatka svijeta jedva docekali da pocnu pricat : Barca tone , barca se raspala , Barca je smjesna , bolji Etoo od Ibre , messi nezna , Xavi kita , bolji je Fabregas od njega 100 puta , Iniesta jos uci hodat , Puyol majmun , Pedru se posrecio pa dao nesta jedva golova !
E ljudi svatite Barcini igraci nisu masine , mada tako djeluju , nekazu djaba ljudi , igraju kao na PleyStationu !
Ovo se moralo desit kad tad ! Radujte se kolko mozete , vidjecemo ko ce se zadnji veseliti !
Citav svjet vs Barca !!!!!!!!!!
Ove povrede me ne brinu , ovo je moralo kad tad da se desi , bolje ovako da smo odjednom desetkovani nego da nas zapadne kad budemo morali da Desetkujemo Bernabe !
Barca iz poraza izlazi jaca !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.