Moja najveca zelja je Angel Di Maria.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
SKinuli smo sebi sada taj pritisak, trebaju nam neka pojacanja kako bismo osvojili ligu bez njih jasno nista se nece moci. Nadam se da ovaj trofej nece nafurati Wengera da sa ovim timom moze da napadne titulu DMF, spic i krilo su nam veoma potrebni. Sa odusevljenjem pozdravljam odlazak Sagne, Fabianskog, Bentdnera(zbog plate) u isto vrijeme nadajuci se da ce im se pridruziti i Arteta. Takodjer prizeljkujem (mada djaba zelje) da transfere odradimo sto prije da se mozemo na miru pripremiti za iducu sezonu koja bi trebala biti nasa 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke na trofeju, zaslužili ste to i ranije, al' eto ovako je slađe. Ramiz

Profesor i Veliki Gospodin Wenger
, samo za hejtere sa ove teme, a znam da ih ima nemali broj

Profesor i Veliki Gospodin Wenger

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- HighburyHigh
- Kontakt:
A ti si taj bio znaci. Lakopo doVeQUARTERBACK je napisao/la:
kasnim ja na okupljanje, ulazim, pub prepun, prije toga sam vidio da gubimo 1-0 na teletextu u prolazu do puba, vidim na tvu vrte gol i govorim pa kad ga prije primiste debiliii, kad kaze neki lik nije jedan nego dva reko sta kaze 2-0 za hull ejh kad sam poceo bogarati htio da se vratim kuci odma raja popadala![]()
trofej je tu! hvala ti ramsey aarone !
Al' ipak atmosfericno je bilo dosta, 30ak do 40 goonera. S obzirom da ih nije ni moglo vise puno stati, jedino za sank.
Konacno da se doceka ono sto je i trebalo jednom klubu ovog kalibra, u sljedecu sezonu u nove pohode i jaca tamicenja i naravno uz adekvatna pojacanja.
Victoria Concordia Crescit.
Dres Koscielnya je na putu,pa taj nas lik 3 sezone izvlači konstantno,odma statu-u
Cestitke momci.
Uživajte.

Uživajte.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahah a brate gdje se necu psovat, kontas bas sam se sjebao, kontam lik me zajebava cuj 2-0, sreca pa je sve zavrsilo u najboljem redu na kraju, sta bi da nismo pobjedili, ja mislim da bi mrtve glave padale ondje hahahahHighburyHigh je napisao/la:A ti si taj bio znaci. Lakopo doVeQUARTERBACK je napisao/la:
kasnim ja na okupljanje, ulazim, pub prepun, prije toga sam vidio da gubimo 1-0 na teletextu u prolazu do puba, vidim na tvu vrte gol i govorim pa kad ga prije primiste debiliii, kad kaze neki lik nije jedan nego dva reko sta kaze 2-0 za hull ejh kad sam poceo bogarati htio da se vratim kuci odma raja popadala![]()
trofej je tu! hvala ti ramsey aarone !Nema te osobe koja se nije zabrinula nakon onih 2:0.
Al' ipak atmosfericno je bilo dosta, 30ak do 40 goonera. S obzirom da ih nije ni moglo vise puno stati, jedino za sank.
Konacno da se doceka ono sto je i trebalo jednom klubu ovog kalibra, u sljedecu sezonu u nove pohode i jaca tamicenja i naravno uz adekvatna pojacanja.
Ako ima neko da nije mogao pogledati utakmicu evo ovdje ima cijela + slavlje poslije tekme
http://www.footballtarget.com/2014/05/f ... cup-final/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballtarget.com/2014/05/f ... cup-final/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
trenutno na SK1 snimak tekme!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je ovo promaklooo nije mi jasnoooHead je napisao/la:Sanoga treba ponovo osunetiti, smeta mu kita kad trci.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
4-4-2. Kako samo dobro izgleda ova formacija, bas dobro.
Na kraju titula je tu. Kako nije ni bitno. Svi igraci manje vise su bili dobri, ali utakmica je bila takva da nije moglo biti ranije rijeseno.
Jedino na cemu Wenger mora poraditi jesu ovi rani golovi i defanzivni vezni i bek. To je pod moranjem. Pa onda spic/krilo. Sanogo se bori, ali mora bit jos malo bolji od toga.
Na kraju titula je tu. Kako nije ni bitno. Svi igraci manje vise su bili dobri, ali utakmica je bila takva da nije moglo biti ranije rijeseno.
Jedino na cemu Wenger mora poraditi jesu ovi rani golovi i defanzivni vezni i bek. To je pod moranjem. Pa onda spic/krilo. Sanogo se bori, ali mora bit jos malo bolji od toga.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jesi se nasladio momčilukoBadrHari je napisao/la:Pozdrav za provokatora @Greivisa uz pjesmu "i zadnja mi nada umire "
Aferim momci, uljepšali ste mi dan. Sad lagano po pojačanja i dominacija nam predstoji
Valja cekati jos 9 godinaanell je napisao/la:
FA CUP JE NAŠ, ALE ALE ALE OOOOOOOOO, ALE ALE ALE OOOOOOOOO
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- arsengunner
- Kontakt:
Baš mi je drago zbog vas, čestitke. 
Samo slavite ljudiiii,nema stajanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
9 godina se ovo čekalooooooooooooooo

9 godina se ovo čekalooooooooooooooo
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
arminarsenal
- Kontakt:
iii opeeeeeet,jedan levoo,desno dva....

PA LJUDIII MOJIII JELI TO MOGUUUCEEEE,LUUUUDNICAAAAAAAA

PA LJUDIII MOJIII JELI TO MOGUUUCEEEE,LUUUUDNICAAAAAAAA
- DragonReborn
- Kontakt:
Čestitke Arsenalu i njegovim navijačima.
Danas sve lepo išlo...uzeše Atletiko i Arsenal titulu, mi danas bili složni na volontiranju i onda Jajern userre veče
Danas sve lepo išlo...uzeše Atletiko i Arsenal titulu, mi danas bili složni na volontiranju i onda Jajern userre veče
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Oborise me na kladionici ali nema veze. Oprastam. Mislio sam da ce sve biti gotovo u 90 minuta ali eto nije. Bolje je ovako, veci merak kad se malo napatis.
KUP KUP KUP KUP KUP

Kad je Ramiz usutio ove sto su ga ismijavali, nedugo poslije toga se usutise i ovi sto su Arsenal ismijavali. Neka se samo ukine ona stranica sa tajmerom.
Ovo bi mogao biti korak naprijed. Neko rece da se skine prokletstvo... Tako nekako.
Jes da su ove poplave sjebale raspolozenje..... Ali sta ces... Svijet nece stati.
KUP KUP KUP KUP KUP

Kad je Ramiz usutio ove sto su ga ismijavali, nedugo poslije toga se usutise i ovi sto su Arsenal ismijavali. Neka se samo ukine ona stranica sa tajmerom.
Ovo bi mogao biti korak naprijed. Neko rece da se skine prokletstvo... Tako nekako.
Jes da su ove poplave sjebale raspolozenje..... Ali sta ces... Svijet nece stati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.