FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Claus
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Claus » 18 maj 2014, 10:26

Čestitam na osvojenom trofeju. :thumbup: Guardioli nije bilo jednostavno, obzirom da su sa svih strana pljuštale kritike (čak i od Kaisera, koji je bio možda i najglasniji). Ipak, sjajna postavka i malo sreće dovelo je Bavarce do titule u Kupu. Moram reći da nisam baš oduševljen kvalitetom meča, ali tu se ne može ništa. Martinez, kojeg najviše gotivim u Bayernu, ponovo je pokazao zašto mora biti jedna od ključnih figura u Pepovom Bayernu. Taj igrač ni pod razno ne bi smio sjediti na klupi u odlučujućim mečevima.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 maj 2014, 11:09

slika

:opaopa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 maj 2014, 11:10

Za ove Pepoljubce samo jedan srednjak u vis .!.

Ja stvarno nezz čemu se vi radujete ... Više sretno nego spretno pobijedili i veličate trenerskog kvazi maga.

Taktika u prvom poluvremenu NULA znači NULA ... Ajd da igra ekipa vrijedna 50 miliona ali igra ekipa u kojoj imaš 5-6 igrača čija je vrijednost 50 mil. i stavljaš MARTINEZA po nezz koji put u odbranu a ne u VEZU. Igraš nekakve 3-6-1 i izvodiš karifeke i smijurije od tima ...

PONAVLJAM već jedno peti put ovaj trener nije doveden da osvaja BUNDESLIGU i DFB CUP nego ovaj trener je doveden da osvaja LIGU PRVAKA. Osvojiti BL i Kup moze se i sa Finkom. Ali eto na osnovu ovih utakmica gledas i konkurentnost u LP a ova utakmica je odigrana OČAJNO.

Taktika nula, postavka igrača nikakva ... Greška sa Martinezom u odbrani nezz koji put u ovoj sezoni, Martinez može da igra odbranu ali onda od tima oduzimas jedno 30% na snazi i to ovaj KLOC OD TRENERA nikako da shvati. Robben, Muller i Gotze igraju napadača koji su igrači za prostor a nigdje u vezi virtuoze koji će im dati loptu. Kroos ne zna il ne moze to uraditi a takav igrač je Thiago. Pa de više prilagodi se Pepune, povredu ima i ne možeš gurati taktiku za igrača koji nije u sastavu. Nikakvu on pouku nije izvukao od Real-a.

Sinoć da smo nasuprot imali Real Madrid opet bi primili petak. Pep je jednostavno TVRDOGLAV tip do neba i neće se promjeniti ili će istjerati po svome ili će doslovno biti otjeran iz kluba.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 18 maj 2014, 11:30

thulkazal je napisao/la:Za ove Pepoljubce samo jedan srednjak u vis .!.

Ja stvarno nezz čemu se vi radujete ... Više sretno nego spretno pobijedili i veličate trenerskog kvazi maga.

Taktika u prvom poluvremenu NULA znači NULA ... Ajd da igra ekipa vrijedna 50 miliona ali igra ekipa u kojoj imaš 5-6 igrača čija je vrijednost 50 mil. i stavljaš MARTINEZA po nezz koji put u odbranu a ne u VEZU. Igraš nekakve 3-6-1 i izvodiš karifeke i smijurije od tima ...

PONAVLJAM već jedno peti put ovaj trener nije doveden da osvaja BUNDESLIGU i DFB CUP nego ovaj trener je doveden da osvaja LIGU PRVAKA. Osvojiti BL i Kup moze se i sa Finkom. Ali eto na osnovu ovih utakmica gledas i konkurentnost u LP a ova utakmica je odigrana OČAJNO.

Taktika nula, postavka igrača nikakva ... Greška sa Martinezom u odbrani nezz koji put u ovoj sezoni, Martinez može da igra odbranu ali onda od tima oduzimas jedno 30% na snazi i to ovaj KLOC OD TRENERA nikako da shvati. Robben, Muller i Gotze igraju napadača koji su igrači za prostor a nigdje u vezi virtuoze koji će im dati loptu. Kroos ne zna il ne moze to uraditi a takav igrač je Thiago. Pa de više prilagodi se Pepune, povredu ima i ne možeš gurati taktiku za igrača koji nije u sastavu. Nikakvu on pouku nije izvukao od Real-a.

Sinoć da smo nasuprot imali Real Madrid opet bi primili petak. Pep je jednostavno TVRDOGLAV tip do neba i neće se promjeniti ili će istjerati po svome ili će doslovno biti otjeran iz kluba.
jesil siguran? ne bih se slozio nikako s tobom...taktika u prvom poluvremenu je pun pogodak...jesil se zapitao zasto Dortmund nije imao ni jednu kontru?? upravo zbog taktike ;) a svi znamo da im je to najjace oruzje

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 maj 2014, 11:45

edo07 je napisao/la: jesil siguran? ne bih se slozio nikako s tobom...taktika u prvom poluvremenu je pun pogodak...jesil se zapitao zasto Dortmund nije imao ni jednu kontru?? upravo zbog taktike ;) a svi znamo da im je to najjace oruzje

Siguran sam ja i sve što sam napisao stojim iza toga ...

Pa zar moraš podrediti u potpunosti svoju igru na te kontre BvB tj. fokusirati se na odbranu gola a u napadu ko u zadnja 4 mjeseca, na silu uguraju loptu u gol ... Isto ko da nemaš u napadu Mullera, Robbena, Ribery-a, Gotze-a, Mandzukica, Pizara i tim koji je među top 3 u vrijednosti ... Čitavu drugu polusezonu pobjeđuje na neku individualnu kvalitetu i nikakve timske igre ...

Statistika govori sve... Ovo nije Mia san mia a kamoli Bayernov današnji stil. Da tražiš od Riberya i Robbena da se udaraju i bore a oduzimaš im glavno oružje u napadu može samo luđak. Još forsiraš neke kvazi taktike i pas-fail igre. Ovo nije više tika taka ovo je VELIKO s*anje od FUDBALA.

BvB-Bayern
shots on target : 4 - 8
shots off target : 6 - 3
possession (%) : 50 - 50
corner kicks : 6 - 5
offsides : 4 - 2
Dominacija nema šta.

Vidim i Ribery se fino okreće protiv Pepuna, da neće i njega na početku naredne sezone Pepun izostaviti ko Mandžu, koji egocentrizam samo u slučaju sa Mandžom i kakav (ne)čovjek je taj Pep i koja dvoličnost... Doslovno ga otjerao iz kluba, igrača koji je imao velike zasluge prošle sezone za LP... Nije problem njegov odlazak nego način na koji odlazi.

Ponavljam ovo nije Bayern i nije njegov stil vođenja, kako od trenera tako i od uprave...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 maj 2014, 12:05

Cestitike navijacima Bayern-a na osvajanju DFB kupa...
Iako ste imali srece sinoc mislim da je Vasa pobjeda vise nego zasluzena. Guardiola je sinocnjim trijumfom spasio sezonu i pored katastrofe u LP, jer nije mala stvar odbraniti duplu krunu, jer je u historiji Bundeslige to jos samo Magath-u 2005 i 2006 poslo za rukom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Klare

Post Postao/la Klare » 18 maj 2014, 12:31

Kakva utakmica, kakva taktika, kakva poslastica... :o

Pep nas sve iznenadio, posebno Klopa koji od jada nije znao šta i kako. :urnebes:

Očekivao da mu se Gvardo da, ali gle čuda protiv njegovog postavio njegovo, pa da vidimo ko je jači, i naravno da smo mi jači bili i bićemo.

Izmjene perfekcija, ono izlazi Lam ulazi Riberi, a sve ostaje isto,
a ništa nije isto. :mrgreen:

Pa čak i Bujtu iz penzije digao da pobaca onu njihovu nejač. :urnebes:
I stvarno Bujto simultanku odradi. :D

Šta reći za Martina koji ne zna duela izgubiti,
jedino se najdominantniji defanzivac može nositi sa najdominantnijim napadačem današnjice,
a obojica su kod nas, tako da se niko s nama više ne može nositi. :mrgreen:

Biće Levat veliko pojačanje, ide u duel, beskompromisno, nikog se ne plaši, kontrola lopte vrhunska. :cool:

Ali drago mi je što 'rvat više neće igrat' za nas, neka ide tamo kod Murinja pa nek' sprovodi svoje bezobraštine.

OK Roben je dao gol, nije loše igrao, bilo mi drago kad smo poveli, ali...

ali kako Miler u stilu najelegantnije životinje vuče onu loptu(još je i štucne spustio da u potpunosti možemo uživati u toj neviđenoj eleganciji :D ), a onda leđima otresa Šmelkonja, od Felera levata radi i hladnokrvno zabija, erupcija, oduševljenje, ludilo nastupilo, nisam bio svoj. :urnebes:

Gvardo je dokazao da umije i drugačije, dokazali su igrači da hoće ispunjavati što im nacrta, dokazano je da atmosfera u timu nije kakvom je opisuju, vlada zajedništvo, i dalje je sve super.

U tračeve pojedinih i u izmišljene riječi Ribeija na račun Gvarde, mogu povjerovati samo oni koji ne znaju i ne umiju.
Članak o tome kako se Riberi žali na minutažu. :crazy:
Ništa neću komentarisati.

Eh da je ovako protiv Reala postavio druga pjesma bi se svirala,
ali kad se treba odbraniti Lp kao da kod branioca veće sile umiješaju prste i naglo pođe nešto kako ne treba, neopisivo? :?

Sezona je uspješna, dominacija u Njemačkoj uspostavljena,
a ni polufinale nije za baciti, i sljedeće godine ćemo biti prvi favoriti za sve titule,
bićemo još jači,
a želim Super cup više no ikad. :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 maj 2014, 12:38

slika

slika

slika

slika
Maria Höfl-Riesch nosi Pokal, odmah ne može ništa više naopako krenut (ona je inače Bayernov navijač).

slika

slika
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 18 maj 2014, 12:45

Kako mi je drago da sam bio totalno u krivu dragi navijači Bayerna... :) Dobio sam takav demant da jednostavno mogu samo šutit i pokrit se dekom od srama... :)

Svaka čast svim igračima na pruženoj partiji!!! Nakon ovako lošeg razdoblja i loše atmosfere, odigrati ovakvu utakmicu je stvarno za skinuti kapu svima. To je to, borba, trka, požrtvovnost, srce ostavljeno na terenu, ma potpuno sam zadovoljan kako su igrači odigrali. Svaka čast i Pepu koji je smislio ovakvu taktiku koja je totalno iznenadila Borussiju i Kloppa. Naša obrana je jučer odigrala odlično i bila je ključ do uspjeha, naravno to je zaslužna taktika Guardiole ali samo napominjem da bez odlične obrane nema trofeja. A mi smo jučer bili bedem u obrani i to mi se svidjelo najviše od svega.

Svaka čast Robbenovim konjskim plućima, impresivno, ali i njegovoj ultimativnoj želji za pobjedom i apsolutno pobjedničkom mentalitetu, Mullerovom posljednjem atomu snage kod onog gola ( i još ga zaobiđe :) ), Martinezovoj doktorskoj partiji na zadnjem, da ne duljim, svi su odigrali odlično.

Iskreno, u ovoj tekmi nije bila bitna sama igra i ljepota igre, bitno je bilo dobiti utakmicu pa i na mišiće jer je pobjeda značila iznimno puno i da se konačno ta atmosfera popravi, što nam je i uspjelo. Isto tako smo vidjeli da su igrači uz Pepa i da ga cijene i poštuju. Veliki, veliki teret sa leđa je pao Guardioli i ekipi ovom pobjedom. Zato je lijepo bilo vidjeti da su igrači i trener složni i da čine jednu cjelinu.

Da, ako ćemo iskreno, čisti gol je zabio Dortmund. Greška suca koja je definitivno velika i koja je oštetila Dortmund. Ali, sudac je odlučio u našu korist i samim time nam olakšao put do naslova, treba to priznati. Veliki bi to vjetar u leđa bio BVB-u da su poveli, ali šta je tu je, ništa se ne može promijeniti.

Nerlinger je dobro rekao maloprije, neshvatljivo da jedna Njemačka koja je najbogatija država kao i njihov savez, da ne uvedu tu tehnologiju, neshvatljivo. Ako ništa drugo, po meni, stavite barem dodatne suce koji bi pratili takve situacije. Jer, budimo realni, i mi bi se osjećali zakinuto da se takva situacija dogodila nama.

Znači kaže ovaj iz Bilda na Doppelpassu da Manđo baš i nije imao dobar ugled u ekipi zbog njegove nediscipline, ako sam dobro shvatio. Iskreno, ostajem kod svojeg mišljenja da je Manđo jučer trebao biti dio ekipe i onda mu se trebalo zahvaliti za sve jer je to zaslužio.

I da, napominjem, kao što je rečeno na Doppelpassu, poslije osvajanja Lige Prvaka 2001. godine, u sezoni 2001/2002 nismo ništa osvojili. Mislim da bi svi skupa trebali malo smanjiti euforiju jer ne pita se samo Bayern u Ligi Prvaka nešto već i neke druge ekipe pa ne treba raditi drame zato što nismo obranili Ligu Prvaka. Previše se očekuje od ove ekipe a realno osvajanje Bundeslige i Kupa je također jako veliko postignuće i to treba znati cijeniti.
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 18 maj 2014, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 18 maj 2014, 12:50

Stefan Effenberg je napisao/la:Da, ako ćemo iskreno, čisti gol je zabio Dortmund. Greška suca koja je definitivno velika i koja je oštetila Dortmund. Ali, sudac je odlučio u našu korist i samim time nam olakšao put do naslova, treba to priznati. Veliki bi to vjetar u leđa bio BVB-u da su poveli, ali šta je tu je, ništa se ne može promijeniti.
:tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :tokralju:

Svaka ti cast! :clap:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 maj 2014, 13:24

Stefan Effenberg je napisao/la:
Znači kaže ovaj iz Bilda na Doppelpassu da Manđo baš i nije imao dobar ugled u ekipi zbog njegove nediscipline, ako sam dobro shvatio. Iskreno, ostajem kod svojeg mišljenja da je Manđo jučer trebao biti dio ekipe i onda mu se trebalo zahvaliti za sve jer je to zaslužio.
Kao prvo s cijelim postom se slažem.....
A ovo sam izdvojio...Naime Schweini je dao jučer izjavu u kojoj je rekao da je Mandžo uvijek ekipi puno značio, svojim zalaganjem , borbom i posebno i time što je mnogo pomagao u defanzivi. Kakav god da mu je karakter, on je za ekipu uvijek bio bitan. Ovu izjavu je prenijeo ****.de.

Generalno i prije igrači su uglavnom o Mariju pozitivno govorili i čini se po mnogim ovako pokazateljima i kada se situacija dobro prati da on u timu nema ni s kim problema. Ovdje se radi o problemu na relaciji Pep-Mandžo.
I u sinoćnjem intervjuu nakon utakmice Pep nije jasno odgovorio zašto Mandžukić nije bio u kadru. A rekao je kako se nije radilo o disciplinskoj mjeri. Totalno čudna situacija. Pretpostavka je naravno da nisu u dobrim odnosima i da ga Pep zbog toga nije htio trpit u ovoj utakmici. To jeste šteta i ovo je jedna od Pepovih mana i grešaka.
Neke stvari još ove sezone nisu bile brilijantne.

Ali svakako da sada prevladava zadovoljstvo. Sinoć je ono bila sjajna Pepova taktička izvedba, iznenadio je totalno protivnika, s onakvim transformacijama u odbrani iz 3 stopera dok napadamo do 5 igrača u zadnjoj liniji kad se branimo. Pa Javi nekad skoro libero, nekad istureniji. Pa varijacije u napadu, gdje je Robben faktički bio špic. I slično....

Činjenica je da smo ove sezone u utakmicama u BuLi (u većini njih) bili dominantniji, nego prošle sezone. Jednostavno često je to bio novi fudbal, još moćniji. Ali kada sagledamo sva takmičenja, onda smo u LP posebno bili za nijansu, pa čak možda i više slabiji. Jednostavno za sada se čini da smo ostali na nekom istom nivou kada se sve sabere. Mora se naći balans i kada to se postigne onda će ekipa i u LP opet biti moćnija i neće imati ove padove koji su se u svim utakmicama na kraju sezone (izuzev sinoćnje) desili. To je rezultat toga što Pep i ekipa se moraju naviknuti jedni na druge. A isto tako se Pepove greške i komplikovanje u nekim situacijama ne mogu zaboraviti. Samo generalno sezona je vrlo uspješna i Pep može dobiti dobru ocjenu. Za odličnu ćemo još pričekati.

Jednu stvar moram napomenuti, koja je meni sinoć bila u startu već bitna. A to je da ekipa živi, da gori. Vidjelo se po borbi da igrači gure. Lahm vuče i ganja igrača ko lud, Martinez uliječe klizeći i gine i ore teren. Sve su to bili pokazatelji da u ovoj ekipi vlada dobar duh i da stvari se nisu toliko poremetile.
A onda nešto sreće i rezultat nam pomognu da sezonu ocijenimo kao vrlo uspješnu.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 maj 2014, 13:51

Da i vama cestitam kup. ;)

Koje je ovaj Gece srecno djubre... :ljepota: :beba: :beba:
slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 18 maj 2014, 14:13

BigBigBang je napisao/la:Martinez je masina i najbolji DMF na svijetu, prodati njega moze samo budala, neshvatljivo je kako ovakva igracina nije igrala ove sezone standardno i na svojoj poziciji.
Ma nije neshvatljivo,jednostavno su ga povrede sjeckale tokom cijele sezone i uvijek se povrijedi pred neku bitnu utakmicu i nije bio 100% spreman za onakvu partiju :)
#miasanmia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 maj 2014, 15:57

thulkazal je napisao/la:Za ove Pepoljubce samo jedan srednjak u vis .!.

Covjece, shvatam da imas pravo na svoje misljenje kao i svi mi, samo ti moram ovdje reci da ga ne dijelim s tobom! Pep je sigurno nadmudrio Klopp-a sa postavom igre i taktikom, to je cak i pticama na grani jasno. Medjutim ne zelim se puno oko toga raspravljati!!!
thulkazal je napisao/la:PONAVLJAM već jedno peti put ovaj trener nije doveden da osvaja BUNDESLIGU i DFB CUP nego ovaj trener je doveden da osvaja LIGU PRVAKA. Osvojiti BL i Kup moze se i sa Finkom. Ali eto na osnovu ovih utakmica gledas i konkurentnost u LP a ova utakmica je odigrana OČAJNO.
Liga prvaka je takmicenje za koje da bi osvojio moras biti veoma kvalitetan, a uz to imati i ogromne srece!!! Ni jedan trener na svijetu ne moze ti garantovati osvajanje lige prvaka, ma kakav on sastav imao i kakav bio strucnjak, tako da nemoj pisati gluposti da je Pep doveden da osvaja ligu prvaka!!! Kada covjek u svojoj prvoj sezoni osvoji 4trofeja, onda se ta sezona DEFINITIVNO mora okarakterisati kao veoma uspjesna!!! Uz to jos samo dodati, da se u ligi prvaka ispalo u polufinalu od Real Madrida! Nije mala stvar igrati polufinale, a u svakom slucaju nije sramota ispasti od Reala!!!
thulkazal je napisao/la:Sinoć da smo nasuprot imali Real Madrid opet bi primili petak. Pep je jednostavno TVRDOGLAV tip do neba i neće se promjeniti ili će istjerati po svome ili će doslovno biti otjeran iz kluba.
Tesko je diskutovati o tome, da je tvrdoglav,to sigurno stoji. Vjerujem da on sada maximalno koristi situaciju u kojoj se nalazi Hoeness,jer mislim da ne bi bilo sanse da jedan Mandzukic ostane u Minhenu dok ostali saigraci slave pobjedu u Berlinu.
Ja sam za to, da se Pepu trebaju odrijesiti ruke do odredjene mjere. Igrace neka kupuje i prodaje koje zeli i isto tako neka ih ubacuje u igru kako hoce odnosno misli da treba!!!
Ali se nikako ne smije dopustiti da nasi igraci koje je on zatekao,a nama prosle sezone sve donijeli budu na sramotan nacin protjerani iz kluba!!! Tu najvise mislim na Mandzukica, mada ni Javi ne uvazava puno vise respecta kod Pepa!!!
Da li su njemci ....
Stern des Südens

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 18 maj 2014, 16:00

Gunner4 je napisao/la:Da i vama cestitam kup. ;)

slika
Nek je i on konačno obukao nešto od Adidasa :mrgreen:
Mes Que Un Club

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 18 maj 2014, 17:59

farinelli123 je napisao/la:treba jos vode da se izlije pa da sve dodje na mesto.
Nemoj Bgt vise...

Btw,od 2002.,kad god se osvoji prvenstvo,osvoji se i kup.

slika
#miasanmia

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 maj 2014, 18:14

Sad imamo dodatnu čašu za ispijanje piva :clap: Čestitke momcima na lavovskoj partiji. Dobro su zaorali teren i fino su otupili žutokljunske kontranapade. Činjenica jeste da smo pomalo antibavarski odigrali, ali s obzirom na situaciju u taboru, jedna sasvim logična odluka i taktika.

Za sve one koji kažu da je lopta prešla gol liniju, neka malo bolje pogledaju ovu sliku
slika

Šalu na stranu, jasno je da je lopta prešla gol liniju i nije prvi put da sudije (kojih je trojica) ne vide ovaj detalj u djeliću sekunde. Ni prvi ni posljedni put da se ovo desi dok ih je trojica. Čak se jednom ili dva puta ovo omaklo i kad je bilo 5 sudija. Znači, spas je u gol tehnologiji za koju su se zalagali i mi i oni (misli se na Žutokljunce, op.a.), no ostale ekipe nisu bile za takvo nešto. Ali, mora se priznati i da je Hummels bio u ofsajdu koji je ruku na srce teško bio vidljiv golim (sučevim) okom, ali šta je tu je...

U svakom slučaju, otkriven je način na koji Pepi diže moral i motivira svoje momčine
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 maj 2014, 19:59

slika
:ljepota: Piččka i p'o :beba:

slika

:kafa:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 18 maj 2014, 22:31

hule_barca je napisao/la:

slika
Nek je i on konačno obukao nešto od Adidasa :mrgreen:
Al viđaj patika hahah
Mia San Mia

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 19 maj 2014, 01:21

Kao prvo cestitam na duplom Berlinskom trofeju ove godine :clap:

Sto se tice utakmice,ja sam zadovoljan,imamo velikih problema sa povredama i zadovoljan sam kako je to sinoc Pep poslozio.Najbolji pojedinci po mom misljenju su bili Robben i Martinez.
Medjutim moram reci da sam razocaran sa Goetzeo-m i Tony-em,ja ne znam kakva je njihova uloga bila sinoc,Goetze odigra svaku 15-tu utakmicu dobro,a Tony od Arsenala rupa ziva :cry:
Pa jedan Pizzaro za nekoliko minuta uradi ono sto Goetze nije za 100+ :damn:

Ne znam kakvi su planovi za sljedecu sezonu,ne bi bilo lose dovesti jednog napadaca koji je spreman sjediti na klupi ali kad dobije priliku da grize i da tako pravi konkurenciju i poz. pritisak na Lewu da sto bolje igra :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.