[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
IlProfessore je napisao/la:Da li ono bayernovi navijači fakat nose **** zastave sa sobom?
Dobro sam upućen u rastafarijanstvo i znam šta je to, ali ono što sam do sada par puta vidio kod navijača bayerna su dugine boje, smio bih se i životom zakleti... a znam i onu standardnu rasta zastavu koju vidim na svakoj tekmi...gerdmuller je napisao/la:IlProfessore je napisao/la:Da li ono bayernovi navijači fakat nose **** zastave sa sobom?![]()
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rastafarijanstvo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja tu zastavu nisam primjecivao jedino ovu skroz lijevo- https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 1246_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;IlProfessore je napisao/la:Dobro sam upućen u rastafarijanstvo i znam šta je to, ali ono što sam do sada par puta vidio kod navijača bayerna su dugine boje, smio bih se i životom zakleti... a znam i onu standardnu rasta zastavu koju vidim na svakoj tekmi...gerdmuller je napisao/la:IlProfessore je napisao/la:Da li ono bayernovi navijači fakat nose **** zastave sa sobom?![]()
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rastafarijanstvo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se dobro sjecam to je bilo nakon priznanja Hitzlspergera.Tada je to bila glavna vijest u drzavi i svi su pricali,pisali o tome pa su eto i oni iznijeli svoj stav.No ta zastava nije bila na vise od par tekmi da ga hebes.Evo poslao sam poruku prijatelju koji je uclanjen u navijacku skupinu i koji cesto ide na utakmice pa ti javim sta on kaze.IlProfessore je napisao/la:
između ostalog...
U prijateljskim odnosima jesu sa ultrasima St.paulija tak da ni ta opcija nije iskljucena.samo_lijevo je napisao/la:mozda tu imaju uticaja i oni cirkusanti od St.Paulija?
Ljevicari jesu,to je opce poznato za Schickeriju.No oni(sve njemacke navijacke skupine) ne gledaju toliko na politiku koliko mi balkanci.Barem sam ja takav dojam stekao kroz sve ove godine koliko idem na utakmice.IlProfessore je napisao/la:Eto, drago mi je što na kraju nisam ispao ni lud ni budala hahaha. Uvjeren sam da sam je viđao a i pretpostavljao sam da su vjerovatno na onim zastavama dugine boje čim furaju rastafarijanske simbole (a 99% navijačke scene koja ima rasta simbole su ljevičarskog opredjeljenja).
preje*eni..terabajt je napisao/la:
Seria b
nemoj tako,ipak su ovi jos "zeleni".Tek se malo aktivnije oraganizovali posto ulaze u drugu ligu.STEVIE je napisao/la:"zapadne" svabe i njihov mentalitet..![]()
ipak ja ozbiljno ne shvatam momke zwickauasamo_lijevo je napisao/la:nemoj tako,ipak su ovi jos "zeleni".Tek se malo aktivnije oraganizovali posto ulaze u drugu ligu.STEVIE je napisao/la:"zapadne" svabe i njihov mentalitet..![]()
Sada ocekujem ja te prozovu komunistom,a ti totalna suprotnost.
ima ovoga i na istoku, simpatizerima Zwickau se isto desilo.
90-ih su bili jedni od jacih u Italiji dosta uticu na klub i igrace zadnjih par godina dosta puta napadali igrac bojkotovali su ove godine dosta zbog predsjednika li kad je on otiso sad ih je sve vise i vise na stadionuGorki je napisao/la: preje*eni..
zna li neko nešto više o ultras Bari?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.