also kein Abseits!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
also kein Abseits!
Alo' momak, koji ofsajd? U sta ti gledas? Pobjeda ne moze bit zasluzena ako je protivnicka ekipa zabila gol u regularnom vremenu (koji je neopravdano ponisten), tako bi Dortmund uzeo torfej nakon 90.minuta.BadrHari je napisao/la:Pobjeda je cista ko suza, pobijedio je tim koji je na terenu djelovao nadmocnije.
Onaj ponisten gol je kompenzacija za cisti ofsajd iz kojeg je postignut![]()
Igra se samo nastavila, Borussija pala na kraju i zasluzeno izgubila.
Sad im je ostalo samo da cestitaju na postenoj pobjedi superiornog rivala !
O vidi nam bivšeg navijača.....Lillard je napisao/la: Alo' momak, koji ofsajd? U sta ti gledas? Pobjeda ne moze bit zasluzena ako je protivnicka ekipa zabila gol u regularnom vremenu (koji je neopravdano ponisten), tako bi Dortmund uzeo torfej nakon 90.minuta.
Ili je Bayern zabio u 90.minuta
effe_sa je napisao/la:O vidi nam bivšeg navijača.....Lillard je napisao/la: Alo' momak, koji ofsajd? U sta ti gledas? Pobjeda ne moze bit zasluzena ako je protivnicka ekipa zabila gol u regularnom vremenu (koji je neopravdano ponisten), tako bi Dortmund uzeo torfej nakon 90.minuta.
Ili je Bayern zabio u 90.minuta![]()
![]()
Jel u sljedećoj sezoni prelaziš za City navijat. Ma ja, Bože zdravlja samo, za pamet je ionako kasno.....![]()
Duže si ti navijao za Bayern, ali hajde na ljude bez karaktera smo navikli da se pojave ovdje. Samo kad lažeš trebaš bolje lagat. Pogrešnu si osobu našao farbat.Lillard je napisao/la:![]()
To sto sam za Bayern "navijao" u finalu LP je radi Mandze i samo radi njega zelim da osvajaju titule.
Ali vi zatvarate oci pred ocitim. Nemojte bit' licemjerni i govorit da je pobjeda zasluzena ako je protivnicka ekipa pokradena.
Joj, simpatican si mi. Ti znas za koga sam ja navijao, mozes i na pp ako zelis da ne spamamo. Hajde molim te.effe_sa je napisao/la:Duže si ti navijao za Bayern, ali hajde na ljude bez karaktera smo navikli da se pojave ovdje. Samo kad lažeš trebaš bolje lagat. Pogrešnu si osobu našao farbat.Lillard je napisao/la:![]()
To sto sam za Bayern "navijao" u finalu LP je radi Mandze i samo radi njega zelim da osvajaju titule.
Ali vi zatvarate oci pred ocitim. Nemojte bit' licemjerni i govorit da je pobjeda zasluzena ako je protivnicka ekipa pokradena.Sudijsku grešku niko ne osporava, ali je bilo još dovoljno vremena.
Bolja ekipa je pobijedila. Ako si gledao utakmicu , vidio si, jedino ako nisi dobro zažmirio na Bayernove šanse.
I na ovo sam se htio samo osvrnut, a generalno s takvima nemam šta pričat.
Samo eto razmisli o Cityju, ljudi se ipak dižu, možda bude šta od njih. Vrijeme ti je već da promijeniš dres, jer Barca ove sezone nije bila toliko uspješna.
Logika je sljedeca...Bayern je bolje stajao na terenu...imao je 5 odlicnih prilika..utakmica je opcenito bila losa..ali Bayern je bio bolji..istina Dortmundu nije priznat ocit pogodak..i to je bilo sve od BvB-a...odlucila je fizicka spremnost igraca Bayerna, Pep-ova taktika i sudacLillard je napisao/la:Ne znam samo koja je logika da je Bayern zasluzeno slavio kad je ocigledano da je Dortmund pokraden?
Na stranu greska sudije. Odlucila je greska Wajdija i Kevina i nista drugo.edo07 je napisao/la: odlucila je fizicka spremnost igraca Bayerna, Pep-ova taktika i sudac
Ovako...sta je Dortmundovo najjace oruzje? Jesul kontre? Jel bila prica da su oni ekipa koja ima najbolju kontru u europi? Koliko su sinoc kontri imali? I o kakvoj sreci ti pricas?mma_hz je napisao/la:O kakvoj se vise Pepovoj taktici govori..pa nije Dortmund aman zaman unisten vec na srecu i sudijsku pomoc u drugom produzetku..kakva crna taktika ljudi dragi..pa nije da je Minhen dobio 3 0 glat bez ijedne nashe sanse..
Ma ja govorim samo ono sto sam vidjeo pasha...to je moje misljenje i ne tjeram nikoga da ga prihvati..edo07 je napisao/la:Ovako...sta je Dortmundovo najjace oruzje? Jesul kontre? Jel bila prica da su oni ekipa koja ima najbolju kontru u europi? Koliko su sinoc kontri imali? Lijepo sinoc Klopp na ARD-u rece da su obje ekipe iscrpljene ali da je Bayern ipak za nijansu bio spremniji..znaci sad je i Klopp lud?mma_hz je napisao/la:O kakvoj se vise Pepovoj taktici govori..pa nije Dortmund aman zaman unisten vec na srecu i sudijsku pomoc u drugom produzetku..kakva crna taktika ljudi dragi..pa nije da je Minhen dobio 3 0 glat bez ijedne nashe sanse..
Klopp je komentiro upravo nesto sto se nadovezuje na to tj na nedodjeljivanje kartona kod 6-7 takvih slucajeva koji su prekidali moguce kontre. Nije moguce da to niste vidjeli sinoc? Kroos je morao dobti makar 3 zuta ako je to izvedivo...edo07 je napisao/la: Ovako...sta je Dortmundovo najjace oruzje? Jesul kontre? Jel bila prica da su oni ekipa koja ima najbolju kontru u europi? Koliko su sinoc kontri imali? I o kakvoj sreci ti pricas?
Lillard je napisao/la: Sto se drugog dijela tice, ma sve da je Bayern imao 100 prilika za pogodak, promasivao nemoguce, ako je zavrsilo 0:0 u regularnom dijelu, a protivnik ti zabio cist gol koji je ponisten - to ne moze bit zasluzena pobjeda.
Sve to stoji..ali meni je nebulozno kriviti Bayern...i to je ono sto sam i sinoc napisao da u njemackoj sudci previse sjeckaju igru..ponekad covjek pomisli da gleda kosarku a ne nogomet...njemcima je pod hitno potrebna reforma sto se tice sudjenjaDede17 je napisao/la:Klopp je komentiro upravo nesto sto se nadovezuje na to tj na nedodjeljivanje kartona kod 6-7 takvih slucajeva koji su prekidali moguce kontre. Nije moguce da to niste vidjeli sinoc? Kroos je morao dobti makar 3 zuta ako je to izvedivo...edo07 je napisao/la: Ovako...sta je Dortmundovo najjace oruzje? Jesul kontre? Jel bila prica da su oni ekipa koja ima najbolju kontru u europi? Koliko su sinoc kontri imali? I o kakvoj sreci ti pricas?Normalno da nece bit kontri kad su zaustavljene na nedozvoljene nacine koje im je Meyer oprasto vise nego je smio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.