Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
i ti vise ne znas sta bi napisao i kad bi pisao, cas jedna pa cas druga strana 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Oh, bože
Molite Boga da pobjedite, da ne bude kao prošle godine finale u Madridu...Consigliere je napisao/la:Koliko se ekipa fizicki i pshicki priprema za to yebeno finale, sve ispod 4:0 je neuspjeh
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
al si ga vala uporedio svaka ti cast
Most effective players in Primera:
1. Morata (1 goal every 72 minute)
2. Cristiano (1 goal every 82 minute)
3. Ibai (1 goal every 86 minute)
4. Messi (1 goal every 87 minute)

geoxx je napisao/la:Most effective players in Primera:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Arda i costa upitni za finale ,mozda i dobijemo 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ma nama ako ne bude ronalda to je gotova prica, mogu komotno bez utakmice dati titulu komsijama
1966
Austria won Eurovision
Atletico won La liga
Real Madrid won European Cup
2014
Austria won Eurovision
Atletico won La liga
...
Nije upitno ko osvaja
Austria won Eurovision
Atletico won La liga
Real Madrid won European Cup
2014
Austria won Eurovision
Atletico won La liga
...
Nije upitno ko osvaja
Ronaldo ako i zaigra postoji sansa da obnovi ozlijedu i onda pa-pa Mundijal.Desava mu se isto kao i Messiju prosle sezone, tj igra nezalijecen.Iako je Ronaldo uvijek u savrsenoj fizickoj spremi, ovo ipak ne prolazi, mozda bi prolazilo da ima 25, ali s 29 na ledjima not a chanceLenBias je napisao/la:ma nama ako ne bude ronalda to je gotova prica, mogu komotno bez utakmice dati titulu komsijama
27.10.2020
Carlo je kriv za povrede 
suhi je napisao/la:Carlo je kriv za povrede
CR7 ima isti problem kao i Mesi i Diego Costa - istrosenost tijela. Oni hoce ali tijelo vise ne moze.leorey je napisao/la:Ronaldo ako i zaigra postoji sansa da obnovi ozlijedu i onda pa-pa Mundijal.Desava mu se isto kao i Messiju prosle sezone, tj igra nezalijecen.Iako je Ronaldo uvijek u savrsenoj fizickoj spremi, ovo ipak ne prolazi, mozda bi prolazilo da ima 25, ali s 29 na ledjima not a chanceLenBias je napisao/la:ma nama ako ne bude ronalda to je gotova prica, mogu komotno bez utakmice dati titulu komsijama
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
tijelo Ronalda ne moze ?
tito si
Zivi bili pa vidjeli - ovo je sve na zadnju lozu.mirzatele je napisao/la:tijelo Ronalda ne moze ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tito si
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Valjalo je ovo napisat

Sve brze i lakse dolaze do povreda a to nije bas za pohvaliti. Istrosenost je to al et' videcemo.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa upravu je covjek, ne morate ga bas na svaki njegov post ismijavati.
Nezalijecenu povredu takve prirode na profesionalnom nivou ne moze podnijeti nicije tijelo pa ni masine kakva je Cristiano.
Zato je sreca da nije igrao u Primeri jer se povreda nije obnovila, valjda je ovo vremena sto je odmarao do finala bilo dovoljno kako bi bio ok.
Kod Coste je situacija jos gora jer taj je isao na glavu i nakon povrede, a odmora skoro pa da nije ni imao
Nezalijecenu povredu takve prirode na profesionalnom nivou ne moze podnijeti nicije tijelo pa ni masine kakva je Cristiano.
Zato je sreca da nije igrao u Primeri jer se povreda nije obnovila, valjda je ovo vremena sto je odmarao do finala bilo dovoljno kako bi bio ok.
Kod Coste je situacija jos gora jer taj je isao na glavu i nakon povrede, a odmora skoro pa da nije ni imao
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
donekle je covjek u pravu , koliko god ronaldo tijelo bilo bijesno i sve to , povreda zadnje loze nije nesto s cim se moze igrati , jednom se ne izlijeci do kraja vuci ces je citav zivot i mislim da je to problem , ogroman broj utakmica , jedna ozljeda , nedovoljno oporavljeni igraci sa ogromnom zeljom za igrom vrate se prije vremena i naprave sebi zajebanciju u karijeri. Ja se iskreno nadam da je ovo neka sitnica i da nece previse djelovati na Ronalda , Costu , i ostale , ali vjerujte kad-tad ce ih sustici ovo testiranje granica njihovih tijela. Svakako je sad puno laksi oporavak za sve ovo igrace , imaju one komore s kojim opustaju misice i vracaju ih u normalu , kao da nikad nisu igrali .
Nego sto se tice igraca koji nece biti tu protiv Atletica , ima li ista sigurno da se zna tko nece igrati ? ( kao Xabi Alonso npr. )
Nego sto se tice igraca koji nece biti tu protiv Atletica , ima li ista sigurno da se zna tko nece igrati ? ( kao Xabi Alonso npr. )
sve je to fino ali napisati da je ovo neciji kraj, pocetak kraja ili nesto slicno, ne mogu vjerovati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.