AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Sissoko
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Sissoko » 17 maj 2014, 12:38

Carli je napisao/la:
macahz je napisao/la:Navodno Juventus poslao ponudu nasaem treneru, da ih vodi iducu sezonu, jer im izgleda Konte ode, ali Rudy je rekao: "Ne hvala" :).... to Rudi
:lol:
:D
Ovo je na nivou one vijesti "Milan hoće Contea". :facepalm:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 17 maj 2014, 12:41

Smiješno al' najgore što ljudi vjeruju :clap:
Allegri je gospodin!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 12:46

normalaba je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la::facepalm:

Kako Kolarov nema blage veze sa mozgom. Em shto je odabrao loshiji klub, em shto ce igrati za manju kintu, em shto ce mu navijachi Lazija praviti sranja gde god da ga vide. :roll:
Čuj lošiji klub haha , pa jedino Roma ima neku viziju za budućnost .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahaha Roma ima viziju a City ne
Hahaha
city je umjetni klub , jedno je vizija a jedno je neselektivno kupovanje igraca, tip Leskot . Dokazuju ono svoje u Lp kakvi su ne mogu grupu da prodju , Roma ima plan za budućnost pa se možeš smijat do sutra ti

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la JoseMourinho » 17 maj 2014, 12:51

Jest jest **** mater ispade Roma trenutno veća ekipa od Citya haha umjetni ili ne oni su u samom vrhu fudbala a Roma to još nije ;)

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 17 maj 2014, 12:53

Sissoko je napisao/la:
Carli je napisao/la:
macahz je napisao/la:Navodno Juventus poslao ponudu nasaem treneru, da ih vodi iducu sezonu, jer im izgleda Konte ode, ali Rudy je rekao: "Ne hvala" :).... to Rudi
:lol:
:D
Ovo je na nivou one vijesti "Milan hoće Contea". :facepalm:
CDS pise bajke navijacima Rome, kao sto i GDS pise Milanu i Interu, odnosno Tuttosport Juventinima.

Juventus nikog nije kontaktirao jer ima trenera pod ugovorom i za narednu sezonu, a 90% da ce produziti jos na 5 godina. A i da kontaktira nekog, Garcia ne bi bio ni medju prvih 10 opcija.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 17 maj 2014, 13:05

Roma je predprosle sezone bila ocajna. Dolaskom Rudija napravila je veliki pomak u igri, i bila je itekakva prijetnja Juventusu nakon samo jedne sezone pod Rudijem. Da san navijac Juventusa, ne bih se bas ismijavao ali eto, vidjet cemo dogodine :)

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 13:10

JoseMourinho je napisao/la:Jest jest **** mater ispade Roma trenutno veća ekipa od Citya haha umjetni ili ne oni su u samom vrhu fudbala a Roma to još nije ;)
Kakvom vrhu fudbala osvojili dvije titule sretno, a kvalitet pokazuju u Lp gdje gaze sve redom, haj molim te . Reko sam da imaju dobru viziju za buducnost i dobar plan. A ne ko city gomila igrace placa ih po 30 M i onda idu za dzabe po isteku

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 17 maj 2014, 13:12

Ja pricam o trenutnoj situaciji, a ne u narednih 10 godina...

Juve ima odredjenu tradiciju i kako kod selekcije igraca, tako jednako i kod trenera. Rijetki su stranci na klupi Juventusa bili u zadnjih 30 godina. Uglavnom i ovi strani treneri koji su dolazili ranije, morali su imati igracku poveznicu s klubom, da im je Juve DNK urezan u krv. Tako da ne brinite, Garcia vjerovatno nikad nece preuzeti Juventus.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 maj 2014, 13:18

GameFKS je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Jest jest **** mater ispade Roma trenutno veća ekipa od Citya haha umjetni ili ne oni su u samom vrhu fudbala a Roma to još nije ;)
**** vas Dzeko u dupe. Kakvom vrhu fudbala osvojili dvije titule sretno, a kvalitet pokazuju u Lp gdje gaze sve redom, haj molim te . Reko sam da imaju dobru viziju za buducnost i dobar plan. A ne ko city gomila igrace placa ih po 30 M i onda idu za dzabe po isteku

Roma nakon velike pauze tek ce iduće godine igrat lp... titule su uzeli kako su uzeli sad sretno bilo tebi ili ne njihove su titule..

I čekaj sad nevalja što je city sebi doveo dosta kvalitetnih igrača? De ne budi smiješan molin te, city i Roma se ne mogu poredit ;)

Da usput još napisem nije ovo nikakvo smanjivanje uspjeha tome, imaju fin projekta, al još ne mogu u rang najboljih ;)

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 13:21

JoseMourinho je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:
**** vas Dzeko u dupe. Kakvom vrhu fudbala osvojili dvije titule sretno, a kvalitet pokazuju u Lp gdje gaze sve redom, haj molim te . Reko sam da imaju dobru viziju za buducnost i dobar plan. A ne ko city gomila igrace placa ih po 30 M i onda idu za dzabe po isteku

Roma nakon velike pauze tek ce iduće godine igrat lp... titule su uzeli kako su uzeli sad sretno bilo tebi ili ne njihove su titule..

I čekaj sad nevalja što je city sebi doveo dosta kvalitetnih igrača? De ne budi smiješan molin te, city i Roma se ne mogu poredit ;)

Da usput još napisem nije ovo nikakvo smanjivanje uspjeha tome, imaju fin projekta, al još ne mogu u rang najboljih ;)
NESELeKTIVNO GOMILANJE nekih igrača , City nikad neće bit veliki klub zbog osvojene 2 lige u 3-4 god. A uopšte nisam ni poredio nego sam reko da Roma ima viziju a onaj neki napiso jel to City nema. Izvlaci se iz konteksta

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 maj 2014, 13:26

De mi objasni kako su neselektivno birali igrače? Kako to nemaju plan? Doveli su pojačanja, svaku poziciju pokrili sa dva igrača, kako to nije plan? To sto su imali pare je bila olakšavajuća okolnost, ti hoćeš da predstavis kao da su kupili 20 napadača a nijednog beka pa je neselektivno i bez plana ;)

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 13:29

JoseMourinho je napisao/la:De mi objasni kako su neselektivno birali igrače? Kako to nemaju plan? Doveli su pojačanja, svaku poziciju pokrili sa dva igrača, kako to nije plan? To sto su imali pare je bila olakšavajuća okolnost, ti hoćeš da predstavis kao da su kupili 20 napadača a nijednog beka pa je neselektivno i bez plana ;)
Kad je bio onaj Mark Hjuz dovodili kuntu i pantu, pa bacili pare za Leskota , Dzek Rodvel , Javi Garsija preplaceni igraci , Oven Harvgrejs prije i sad Jovetic . Ma dzaba oni su mali klub to sto imaju pare i titulu Engleske ne cini ih velikim.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 maj 2014, 13:30

I ispade nakraju 2-3 transfera zajebali u zadnjih 4-5 godina jesu puno usrali u pm, uglavnom ko i svaki tim ostali ;)

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 13:33

JoseMourinho je napisao/la:I ispade nakraju 2-3 transfera zajebali u zadnjih 4-5 godina jesu puno usrali u pm, uglavnom ko i svaki tim ostali ;)
bellamy pa sva ona generacija kod Marka Hjuza . Al ok 2-3 igraca su to

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 18 maj 2014, 15:49

Poluvrijeme 0-0. Vidi se da Destro gori od želje za dokazivanjem, ali ne igra mozgom, bespotrebno ulijeće u ofsajde. Nainggolana ne bih mijenjao ni za jednog veznog igrača na svijetu !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 maj 2014, 19:09

Čestitke momci, borili ste see dobro, imali sjajan start, ali j3bi ga, ispadanje Juvea u grupnoj fazi LP je učinilo svoje, potpuno fokusiranje na Seriu A i dominaciju. Eh sad, možete misliti u kakvom qrcu je vaša Roma kad je ovako superiorni Juve za Seriu A dobio po ušima u Evropi, ovo nije provokacija, nego samo onako razmislite dobro, a naslađivali ste se porazima Juvea u Evropi, vidjećemo vas sljedeće godine na 3 fronta ;)
Ja te volim, volim Željo..

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 18 maj 2014, 21:27

Bice bolje dogodine

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 maj 2014, 22:27

Ni Roma ni Juve ne mogu vode City-u.
U Seria A jedino Garcia je trener koji bi u dosta klubova dobro došao,neka Contea Juvetu..barem neće bit prijetnja u lp :thumbup:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 maj 2014, 22:36

Rosicky je napisao/la:Ni Roma ni Juve ne mogu vode City-u.
U Seria A jedino Garcia je trener koji bi u dosta klubova dobro došao,neka Contea Juvetu..barem neće bit prijetnja u lp :thumbup:
:facepalm:
Engleskih ekipa se niko ne boji, tako ni ovaj Juventus, niti Roma koji će biti itekako konkurentni u LP, ali neka ne mogu vode ekipi koja je morala upumpati 500 miliona da grupu prođe konačno.

Engleski treneri su prosječni, bar je to fakt. Conteov CV za kratku trenersku karijeru dovoljno govori.
Svakako jedan od niza postova kojih se treba prisjetiti u budućnosti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 maj 2014, 22:40

Pogba je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Ni Roma ni Juve ne mogu vode City-u.
:facepalm:
Engleskih ekipa se niko ne boji, tako ni ovaj Juventus, niti Roma koji će biti itekako konkurentni u LP.

Engleski treneri su prosječni, bar je to fakt. Conteov CV za kratku trenersku karijeru dovoljno govori.
Svakako jedan od niza postova kojih se treba prisjetiti u budućnosti.
Niko ne govori o egneskim i talijanskim trenerima nego trenerima Seria A.
Činjenica je da je Conte iskoristio slabu Seria A u kojoj Juve do Rome nije imao konkurenciju iako je i Roma 15+ bodova iza.U lp je pokazao da nije dorastao ekipama Galatasaraya,Kopenhagena a gdje City-a,Chelsea itd..

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.