Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Consigliere
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la Consigliere » 18 maj 2014, 16:45

tuzlak1987 je napisao/la:slika

slika

:facepalm:
Meni ne smeta prva poruka, mislim, jest supacki ali svako ima pravo da bira ko ce mu preci kucni prag, jos je ovo cisto samoinicijativno... ali meni smeta druga poruka. Pa kakva je ovo logika majku ti yebem? Ti gledas na TVu kako ljudi gube sve sto su stvorili u zivotu, posteni ljudi, i onda to u svom bolesnom, zakrzljalom mozgu opravdavas nekom bozijom kaznom svima radi odredjene grupe nepodobnih ljudi. I tebi je to uredu jer je ipak to Bog, njegova se pika. To je ono sto ja nazivam syebana vjernicka logika :roll:
PerryFred je napisao/la:Niksic:
"" Na zalost vlada ne moze nista uciniti za privatna lica, jedino sto mozemo je da im pomognemo oko odabira kompanija za izgradnju objekata, za nabavku materijala isl.

A kad vec spominjem materijal, da kazem da je u ovoj nesreci i to dobro, da firme koje se bave proizvodnjom gradjevinskog materijala, sada mogu dobro poslovati i to je jos jedna dobra vjest za sve nas a i njih""
Izjavio je ko drugi do Niksic!!!!"

:shock: :shock: :shock: :shock:
Garantujem zivotom da je ovo izmisljotina... Jadno je da neko koristi ove okolnosti za ubiranje politickih bodova :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 maj 2014, 16:46

Stolac
slika
slika
slika
slika
slika

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 18 maj 2014, 16:47

Šta je sa ovim helikopterima više :shock: .
Znal ko kako je tamo oko brčkog :?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 maj 2014, 16:48

Ma ova zena nije normalna.
Cuj nece osobu koja nije njene vjere a ta ista njena vjera govori da ljude ne treba dijeliti po vjeri i da treba biti toleranantan prema svima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 maj 2014, 16:50

slika
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 maj 2014, 16:52

Bravo za Siroki po ko zna koji put. I za Hrvatsku. :thumbup:
Upravo to, obicni ljudi sirom BiH su ujedinjeni i pomazu bez obzira na vjeru i to skoro svi zanemaruju i niko ne spominje.
Dok se svi hvataju na izjave vlasti il na izjave slicnih onoj curi gore. Pustite političare i njihove izjave koje furaju oduvijek., to ne treba uzimati za ozbiljno.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 maj 2014, 16:57

Mobilni operateri u Srbiji uveli besplatan facebook i twitter preko mobilnog neta.

Srbi preko twittera sve organizovali :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 18 maj 2014, 16:58

Službena facebook stranica Eurolige je objavila sliku povodom poplava u našoj državi i Srbiji!
Odlazi Safete.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 maj 2014, 17:07

Dijaspora u Becu se digla na noge, kolone kola, cekas po 20 minuta dok dodjes do mjesta na kojem se istovara potrebstina. Tu se zadrzavas oko minute, stizu dvojica, otvaraju gepek, vade sve, i odmah vozis dalje da sledeci iza tebe istovari, Ja mislim da je u Becu kompletna zgrada puna do vrha sa svim i svacim :cool: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 maj 2014, 17:17

Sta mislite, kolika ce biti potreba za radnom snagom u buducim danima? Mislim, koliko je opasno poslat obican narod da radi na nekom klizistu i sl.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 18 maj 2014, 17:21

Consigliere je napisao/la:Sta mislite, kolika ce biti potreba za radnom snagom u buducim danima? Mislim, koliko je opasno poslat obican narod da radi na nekom klizistu i sl.
Radne snage ce trebati koliko hoces, jer sve sto je poplavilo mora se sada ocistiti, svi putevi sto glavni, sto sporedni prokrciti. Sto se tice rada na klizistu, nema se tu nazalost nesto puno uraditi, mogu se prokopati kanali da voda ode, moze se skinuti teret sa kuca koje su ostale citave, ne znam bas da je pretjerano opasno s obzirom da se sa skoro svim klizistima bore obicni ljudi, a ne neki specijalizirani timovi.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 maj 2014, 17:21

Consigliere je napisao/la:Sta mislite, kolika ce biti potreba za radnom snagom u buducim danima? Mislim, koliko je opasno poslat obican narod da radi na nekom klizistu i sl.
Ja nesto razmisljam, pa koliko je sada sigurno cistiti uopste, sami govore da su se mine pomjerile,prevelik je to rizik naravno ako je istina to. Ako je bezbjedno, lagano na biro za nezaposlene, brojeve telefona i obaveza je bit na radnoj akciji. Ali ovo ce se desiti malo sutra.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 18 maj 2014, 17:26

A_d_0 je napisao/la:
Ja nesto razmisljam, pa koliko je sada sigurno cistiti uopste, sami govore da su se mine pomjerile,prevelik je to rizik naravno ako je istina to. Ako je bezbjedno, lagano na biro za nezaposlene, brojeve telefona i obaveza je bit na radnoj akciji. Ali ovo ce se desiti malo sutra.
Sto se tice minskih polja zna se gdje je rizik za takvo nesto postojao, stoga tu demineri idu prvi, a ne bilo ko drugi.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 maj 2014, 17:27

guber_90 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Sto se tice minskih polja zna se gdje je rizik za takvo nesto postojao, stoga tu demineri idu prvi, a ne bilo ko drugi.
Pa i pretpostavljao sam nesto takvo, ali ko ce znati dokle je voda mogla odnijeti mine i slicno.

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 18 maj 2014, 17:28

jasko_juve je napisao/la:slika

Zao mi je sto zivim u istom mjestu gdje je i on,maloumnik...:/

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 maj 2014, 17:28

Osim dobrovoljaca, ko je obavezan prisustvovati ciscenju? Pripadnici Civilne zastite? Kolika im je brojnost uopste? Ipak, nije realno ocekivati neki masovan odziv, posebno radi ispitnog roka koji pocinje za 2 sedmice...

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 18 maj 2014, 17:30

Consigliere je napisao/la:Osim dobrovoljaca, ko je obavezan prisustvovati ciscenju? Pripadnici Civilne zastite? Kolika im je brojnost uopste? Ipak, nije realno ocekivati neki masovan odziv, posebno radi ispitnog roka koji pocinje za 2 sedmice...
Civilna zastita naravno, ne znam o kojoj se cifri radi. Vjerujem da ce i vojska biti tu, komunalna preduzeca itd.
Sto se tice dobrovoljaca koliko ljudi je nezaposleno ne mora se iskljucivo racunati na studente.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 maj 2014, 17:30

Snimak iz Crnog blata-Tuzla. Klizište ruši kuću :(

[youtube][/youtube]
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 maj 2014, 17:31

Consigliere je napisao/la:Osim dobrovoljaca, ko je obavezan prisustvovati ciscenju? Pripadnici Civilne zastite? Kolika im je brojnost uopste? Ipak, nije realno ocekivati neki masovan odziv, posebno radi ispitnog roka koji pocinje za 2 sedmice...
Ova studentska organizacija SPUS danas je otputovala preko 400 studenata koji su navodno narednu sedmicu oslobodjeni studentskih obaveza. Sada tako pise, a koliko je to istina ne znam.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 maj 2014, 17:32

evo i hayat organizuje prevoz objezbjeden i mostarci traze prevoz njih 200 spremno doci...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.