Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

The Game
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la The Game » 18 maj 2014, 17:53

A_d_0 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Osim dobrovoljaca, ko je obavezan prisustvovati ciscenju? Pripadnici Civilne zastite? Kolika im je brojnost uopste? Ipak, nije realno ocekivati neki masovan odziv, posebno radi ispitnog roka koji pocinje za 2 sedmice...
Ova studentska organizacija SPUS danas je otputovala preko 400 studenata koji su navodno narednu sedmicu oslobodjeni studentskih obaveza. Sada tako pise, a koliko je to istina ne znam.
oslobodjeni su oni koji su iz poplavljenih podrucja (i nastave i ispita), ne ovi koji idu u akcije.
sutra se valjda ceka konacna odluka rektora i dekana.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 maj 2014, 17:55

I ja nešto slično čekam ovdje u Stocu, baš sam pričao o tome jučer...ako bude neki organizovani prevoz odavde, idem sigurno. Snaći ću se za posao, naći nekoga da me mjenja il' nešto slično...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 maj 2014, 17:55

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 maj 2014, 18:02

Kevin je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:slika

strasno !
samo mi nije jasno što su stavili ovo iz groblja (ako sam dobro, zelene boje 2009) da izgleda još strašnije jer se na nekim slikama prije ne vidi ovo na klupi :(

nevjerojatno je kako pojedini žele klikova, lajkove i ostale pm u ovakvim trenucima..da ne spominjem ove sto kradu i preprodaju pomoc.. :thumbdown:
I ja sam to primjetio, fakat odvratno.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 18 maj 2014, 18:12

Ovo je strasno sta nam se desilo. Dok sam gledao snimke na TV u nije mi se cinilo tako strasno ali kad sam pogledao snimak jedne ekipe raftera iz Bihaca nisam mogao da vjerujem koliko je ta voda nadosla. Svaka cast svima onima koji svoj zivot zrtvuju da bi pomogli ostalim ugrozenim domacinstvima.
Mislim da ovdje ima jedna ipak svijetla stvar a to je da se moze vidjeti kako su se ljudi ujedinili da pomognu jedni drugima nije bitno da li je Srbin, Hrvat ili Bosnjak. Valjda ce nam ovo jos vise razbistiriti um pa da stanemo pred ogledalom i kazemo sami sebi da ovo vise ne ide ovako nikako vec da trebamo napokon zajedno poceti zivjeti u ovoj nasoj drzavi. Kad bi se to desilo ne znam gdje bi nam bio kraj. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 18 maj 2014, 18:15

Gorki je napisao/la:slika
T-400, inace mu je cijena tolika. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 maj 2014, 18:16

sigurnoable je napisao/la: Mislim da ovdje ima jedna ipak svijetla stvar a to je da se moze vidjeti kako su se ljudi ujedinili da pomognu jedni drugima nije bitno da li je Srbin, Hrvat ili Bosnjak.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5437_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 maj 2014, 18:25

Tribalian je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la: Mislim da ovdje ima jedna ipak svijetla stvar a to je da se moze vidjeti kako su se ljudi ujedinili da pomognu jedni drugima nije bitno da li je Srbin, Hrvat ili Bosnjak.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5437_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

hoce vjeruj i vise od toga ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 maj 2014, 18:30

Gledam i čitam na fejsbuk stranici Zenice koliko ljudi iz svih krajeva pomaže i donira... Srce mi se steže...
Koliko ima samo običnog, šutljivog i nenametljivog svijeta koji isplivaju svojom dobrotom u najgorim vremenima i za koje nitko ne zna i nitko ne čuje. Koliko takvih ima među nama. Takvima treba izgraditi spomenik..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 maj 2014, 18:41

umro dabogda, sve ti J*** :oops:

http://mojusk.ba/vijesti.php?id=34209

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 18 maj 2014, 18:44

ma takvih je ljudi mnogo, svi smo ljudi na dnu srca . Svi hoće da pomognu jer ko zna bolje kako je izgubit sve i nemat ništa nego narod naše države
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 maj 2014, 18:52

slika

New tab
Djokovic poslije meca sa Nadalom napisao na kameru. Bravo ljudino. :clap:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 18 maj 2014, 18:53

Nole :tokralju:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 maj 2014, 18:55

Koji je gigant direktor Binga. Dopizdi.lo covjeku da se prodaje voda po 5-6 KM, jutros ode u Lukavac i kupi fabriku vode Bistrik, i samo se voda dostavlja u Bingo, cijena 1KM.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 maj 2014, 18:56

Chinaglia je napisao/la:umro dabogda, sve ti **** :oops:

Mozda je oteo i odvukao robu onima koji nisu mogli cekati svu proceduru i njihovo odugovlacenje. :roll:
Misli mstanje na terenu je uzasno, toliko mjesta, sela koja su odsjecena i koja mozda nisu nista dobila nekoliko dana... Nije CK jedini Bogom dat da distribuira robu. Taj ko je oteo poznat je (lokalni likovi valjda) i nece se izvuci ako roba nije stigla u prave ruke :mrgreen: a ako je suprotno, onda se slazem.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 maj 2014, 18:56

http://www.klix.ba/vijesti/bih/zavidovi ... /140518090" onclick="window.open(this.href);return false;

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 maj 2014, 19:00

dr.van nostrand je napisao/la:

Mozda je oteo i odvukao robu onima koji nisu mogli cekati svu proceduru i njihovo odugovlacenje. :roll:
Misli mstanje na terenu je uzasno, toliko mjesta, sela koja su odsjecena i koja mozda nisu nista dobila nekoliko dana... Nije CK jedini Bogom dat da distribuira robu. Taj ko je oteo poznat je (lokalni likovi valjda) i nece se izvuci ako roba nije stigla u prave ruke
Upravo je tako i bilo.
Gospon s videa aka Macak trazi od svih ljudi da dodju u CK kako bi dobili hranu,vodu il sta vec
dok ima dosta nemocnih,invalida i slicnih koji vala ne mogu doci
a grupa dobro organizovanih gradskih volontera je distribuirala i jos distribuira sve potrebno(brze i efikasnije)
sad se i kod njih skuplja a moze i kod ovog..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 maj 2014, 19:01

u nemili se navodno na ulazu u naselje krade humanitarna pomoć,ne znam kako je to moguće ali tako sam vidio na statusu prijatelja na fb

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 18 maj 2014, 19:03

ima li itko od tamo da kaze jeli tocno ovo? Nevjerovatno je da stvarno oni tamo dangube i zajebaju se dok momci iz sarajeva dolaze da im grad ciste? Ako je istina to je sigurno neka manjina koju treba rastjerati i doviđenja

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 18 maj 2014, 19:06

Ljudi ja sam iz Zavidovića i znam o čemu je riječ! Nije ovo nikakva krađa bila, već su trojica momaka odlučili da svojima automobilima idu raznositi pomoć duž rijeke Krivaje u udaljenija mjesta općine... a to se ne sviđa glupom Nijazu Mačku (predsjednik Crvenog krsta dole) , koji zahtjeva da ljudi lično dođu i preuzmu pomoć :shock: .. zamislite koji je to debil ... ljudi nemaju vode ,hrane, auta unistena i on hoce da licno dodju iz mjesta udaljenih 10 km od centra grada !?
Momcima svaka čast,jer nikad pomoć ne bi dosla u ova udaljena mjesta da njih nije bilo! :tokralju:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.