Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
eto ga iznad Raul64 je iz Zavidovića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
šta onda seru, čemu onda takav naslov
ako nije oteo za svoju korist, izvinjavam se dotičnom gospodinu
Idite na fb na profil Maid Milinkić i provjerite navedeno u objašnjenju .
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
nema šanse da vlasnik binga podigne ovoliko cijenu lik je gigant, u cetvrtak na Šickom pakovali pakete pomoci za ugrozeneGorki je napisao/la:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- alan_kardec
- Kontakt:
nije mu cijena tolika. ja prije desetetak dana kupovao u jednom lokalnom supermarketu i platio 22-23 marke, ne sjećam se tačno.RedBlue je napisao/la:T-400, inace mu je cijena tolika.
geoxx je napisao/la:
New tab
Djokovic poslije meca sa Nadalom napisao na kameru. Bravo ljudino.
Veliki gospodin, šta drugo reći.
Navodno, čitava novčana nagrada koju je uzeo u Rimu (oko 550000 evra) ide kao pomoć u Srbiju i BiH.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pusti Macka.

Iza nas je naporan dan, ali sa sigurnošću mogu potvrditi da je cijelom dužinom rijeke Krivaje, od Kovača do Ribnice podijeljena pomoć.
Nije bilo potrebe da iko iz Ribnice lično dolazi po pomoć u grad i da stavlja svoj potpis na ono što je uzeo (suludo, zar ne - kad uzmete u obzir da ljudi nemaju vode, a o nafti da ne pričam).
Zahvaljujući stanovništu Gornjeg Vakufa, koji su svoju donaciju poslali u kamionu i kombiju, ugroženo stanovnisto Ribnice, Crnjeva, Brezika i Samačke je dobilo namirnice neophodne za život.
Kada smo stigli u Ribnicu, zvonio mi je telefon i neki čiko po imenu Nijaz me je napao i pitao kojim pravom ja konvoj preusmjeravam za Ribnicu (koja, napominjem, od dana kad su poplavljeni do današnjeg nije dobila ni zrno riže), kada ima ugroženijih mjesta za koje bi on "raspodijelio" namirnice.
Umjesto da budu zahvalni jer im olakšavamo posao, i ljudima donaciju donosimo bukvalno na vrata, njima to ne odgovara, a zašto, prosudite sami
Ovo nisam napisao kako bih uzdigao sebe, ili pak ponizio druge. Podijelio sam ovo sa vama da biste shvatili u kakvoj sredini živimo i kakvi nam "humanitarci" vode ključnu riječ za vrijeme krize, tj. pokušali su da je vode.
I na poslijetku, hvala Ademu, Sanelu, Šabanu, Čiletu, momcima koji su razvozili donacije, "Belli" koja je za momke iz Gornjeg vakufa obezbijedila hranu nakon što smo završili sa podjelom donacija, i svima koji su danas pomagali u CM "Plamen

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Eto @Raul64 je objavio slike.. dakle nikakva krađa nije u pitanju , već izigravanje supermena od strane Nijaza Mačka!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zahvaljujuci Novaku 100 hiljada dolara grad Rim poklanja BIH.
Wow totalno me lik impresionirao, imao je jedan veliki minus kada je isao u RS po onu neku nagradu, ali mu je to sada zaboravljeno, kada je pokazao kakav je lik u biti.Aleksa9 je napisao/la:Zahvaljujuci Novaku 100 hiljada dolara grad Rim poklanja BIH.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Nikad ga nisam gotivio, moram priznat', al' poslije ovoga, Nole svaka čast, ljudina si žestoka! 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
guber_90 je napisao/la:Wow totalno me lik impresionirao, imao je jedan veliki minus kada je isao u RS po onu neku nagradu, ali mu je to sada zaboravljeno, kada je pokazao kakav je lik u biti.Aleksa9 je napisao/la:Zahvaljujuci Novaku 100 hiljada dolara grad Rim poklanja BIH.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jbt, više nam je Nole valjao nego naši...Noletova kritika upalila! Svetski mediji o potopu na Balkanu
Kritika Novaka Đokovića urodila je plodom. Svetski mediji konačno su počeli da izveštavaju o poplavama u Srbiji i Bosni, a prvi među njima bio je BBC.
Kapa do poda majstore!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jeste tako, nažalostdr.van nostrand je napisao/la:
Mile na aparatima, nije mu spomenuo entitet
(šala)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Đoković počasni gost
Ovo isto srbijanski mediji govore za Džeku, nek se zna
Ovo isto srbijanski mediji govore za Džeku, nek se zna
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Nije istina da je gore ona cijena napuhana, bujrum pa provjerite na oficijalnoj stranici Klasa koje su cijene:
http://www.dpsklas.rs/tip-400/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dpsklas.rs/tip-400/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Nole je ljudina.
Inace Nikola Karabatic stavio ovu sliku na twitter.
https://pbs.twimg.com/media/Bn6_Xk7CYAAX4uT.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace Nikola Karabatic stavio ovu sliku na twitter.
https://pbs.twimg.com/media/Bn6_Xk7CYAAX4uT.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
dobio sam informaciju da niko nije obisao ljude u naselju Hambarine kod Prijedora,treba im svega....evo cetiri dana niko nije ni pomislio na njih.....ako neko zna nekoga da im pomogne dobro bi doslo
Držite se i nedajte se, i kod mene je u Hrvatskoj prije par mjeseci sve plivalo, grozno je to kada ne možeš ništa. 
"U slučaju da policija ne stigne reagovati na vaše prijave zloupotrebe hrane, pića i ostalih stvar (kada su ljudi dali sebi pardona da prodaju nemoćnim) Vlada Federacije BiH je dala svoj DIREKTAN broj gdje će biti dežurni koji će primati prijave takve vrste zloupotrebe: 033/212-602. Naravno, nemojte vi ovaj broj zloupotrijebiti za ličnu zezanciju i ubijanje dosade."

Closed mouths don't get fed on this boulevard.