Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Moze se to i jeftinije naci. Iskreno, puno mi je 150 maraka za dres.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
84 €
nema se para sinko ..
- DonCorleone
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
Navodno su dresovi vec krenuli u prodaju, i kostaju 84 €
Dje si nasao ovo
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Mislim da je sa portala brzevijesti . ba. Pisu da su u adidas shopu u Njemackoj vec u prodaji.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- DonCorleone
- Kontakt:
Mora onda biti i u Becu od ponedeljka, vakat je valaGoalgetter je napisao/la:Mislim da je sa portala brzevijesti . ba. Pisu da su u adidas shopu u Njemackoj vec u prodaji.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
Gdje?Goalgetter je napisao/la:Mislim da je sa portala brzevijesti . ba. Pisu da su u adidas shopu u Njemackoj vec u prodaji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koliko ja vidim, na ovom dresu je nalijepljen grb tako da ovo neki lola garant nastampao na "blanko" dresove i pokusava sta uloviti u mutnom. Nista se oficijelno ne smije pustiti dok smo pod ugovorom s drugim sponzorom, znaci jos dvije hefte.Goalgetter je napisao/la:
Navodno su dresovi vec krenuli u prodaju, i kostaju 84 €
pa nećeš dobiti prošiveni logo kralju moj 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ne znam kakva je sad moda sto se tice dresova, al ja imam originalni Realov Adidas dres Zidana sa prisivenim logom.
Doduse to je davno bilo, mozda je sad drugacije.
Doduse to je davno bilo, mozda je sad drugacije.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 18 maj 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ejs.ZahaKING je napisao/la:pa nećeš dobiti prošiveni logo kralju moj
- franklampard8
- Kontakt:
Ja koliko znam, Adidas to radi svima kome je sponzor. A na ovoj slici je samo zaljebljen, vjerovatno isprintan na HP printeruZahaKING je napisao/la:pa nećeš dobiti prošiveni logo kralju moj
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije pisalo gdje, samo su napisali da je u Njemackoj.Principatus je napisao/la:Gdje?Goalgetter je napisao/la:Mislim da je sa portala brzevijesti . ba. Pisu da su u adidas shopu u Njemackoj vec u prodaji.
Adidas na replika fan dresove radi embroidered logo.ZahaKING je napisao/la:pa nećeš dobiti prošiveni logo kralju moj
Evo sjeverna irska, kao kod nas dizajn
http://www.jdsports.co.uk/product/adida ... c=Product1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili španija, treća slika
http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... rtal=&cmp=" onclick="window.open(this.href);return false;
ili argentina, četvrta slika
http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... rtal=&cmp=" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne valja laprdati.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 18 maj 2014, 19:10, ukupno mijenjano 3 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit će ušiveni logo.
- franklampard8
- Kontakt:
Naravno da hoce, pa nismo HaitiDonnie Darko je napisao/la:Bit će ušiveni logo.
1946
Treba poslat mail savezu, da prijave ovog lopova. Cuj 85 eura, pa nije dres Ronalda, sa sve potpisom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako pisu mediji, ovo je u oficijelni adidas-store. Oni odredjuju cijenu.Mozambik je napisao/la:Treba poslat mail savezu, da prijave ovog lopova. Cuj 85 eura, pa nije dres Ronalda, sa sve potpisom.
Cisto sumnjam da je to istina. Prvo cijena je prevelika, a i ovo oko grba je sumnjivo.
Prvo ,ovo je original dres, drugo cijena nije prevelika, Dzekin u Becu od City-ja kostao 90 Eura.
Ono jeste skup dres, ali ako uporedimo sa ostalima dresovima, sve je to ublizu.
I sto je najvaznije dobili smo marku kakva dolici nasoj reprezentaciji (po mom misljenju, najjaci sportski brend na svijetu).Sad mozemo nase dresove u svim svijetskim metropolama naci od Pariza,Beca,Rima do Berlina.
Dres jednostavan, sam malim detaljima koji i krase marku Adidas, nisu kicasti, kao sto imaju mnoge reprezentacije.
Odlicni, svakako po mom ukusu.
Ono jeste skup dres, ali ako uporedimo sa ostalima dresovima, sve je to ublizu.
I sto je najvaznije dobili smo marku kakva dolici nasoj reprezentaciji (po mom misljenju, najjaci sportski brend na svijetu).Sad mozemo nase dresove u svim svijetskim metropolama naci od Pariza,Beca,Rima do Berlina.
Dres jednostavan, sam malim detaljima koji i krase marku Adidas, nisu kicasti, kao sto imaju mnoge reprezentacije.
Odlicni, svakako po mom ukusu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovo je standardi adidasov dres, mozes ih nakupovat 100 i nalijepit nas grb, koji btw izgleda ogromno.
Opet kazem, imam originalni adidasov dres, na kojem je grb usiven.
Opet kazem, imam originalni adidasov dres, na kojem je grb usiven.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.