Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Nakon prvog dijela možemo bit zadovoljni, bolji smo i stvaramo više prilika. Postava po meni objektivno najjača koju imamo, šteta je jedino što se Đuro ozlijedio pa ga mijenja Mancienne. Očekujem izjednačenje u nastavku i triler na kraju.

HSV je napokon odigrao pristojno poluvrijeme i zahvaljujući sjajnom golu Lasogge vodi 0-1. Domaćin je od početka djelovao agresivnije, ali je napravio nekoliko kiksova u postavljanju što je rezultiralo na kraju i primljenim golom.
Čudi me da Slomka Jansena drži na krilu, a Jiraceka na beku. Nisam siguran da znam zašto je to tako.

Čudi me da Slomka Jansena drži na krilu, a Jiraceka na beku. Nisam siguran da znam zašto je to tako.
Nadam se da cete zadrzat prednost i opstati. Za mene BuLi nije isti bez HSV-a.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Jansen je odličan u ofenzivi i može probit bok a ni golovi mu nisu strani. Ako damo drugi gol to bi mogao biti Jansenov. Rizik je istina u Jiračeku na braniču jer je pretrom i preko njega bi moglo procurit. Ako ne utrpamo drugog slijedi nam triler završnica.

Jiraceka se pogrešno koristi, generalno mislim u BL, ne samo Slomka. Jansen bi mogao učvrstiti bok bolje, a ovaj i Čehe i onako dosta kreativniji...

- Goalgetter
- Kontakt:
Koji je panj samo ovaj Azemi.   

Sreca za HSV.

Sreca za HSV.
Ne zna se ko je gori u prvih 11, pa sazreli su za 2 lige bgm.

- BavaracZenica
- Kontakt:
Na kraju ipak Cvajtaaa ligaa NI MALSSSSSSSSSSSSSS  hehehe
 hehehe 
Cestitke, i ovo nek bude opomena bas velika, odsad pamet u glavu hocemo jaci HSV... 

Lasogga zvijer malo je rec, ipak zavrsnica je bila napetaa, ali bolja je ekipa ostala, to navijaci zasluzuju, kao i za dobrobit lige..
Cujemo se u nastakvu, kad bude kakvih transfera ili promjene sto se tice celnih ljudi u HSV-u

hehehe
 hehehe 
Cestitke, i ovo nek bude opomena bas velika, odsad pamet u glavu hocemo jaci HSV...

Lasogga zvijer malo je rec, ipak zavrsnica je bila napetaa, ali bolja je ekipa ostala, to navijaci zasluzuju, kao i za dobrobit lige..
Cujemo se u nastakvu, kad bude kakvih transfera ili promjene sto se tice celnih ljudi u HSV-u

FC Bayern !!!!!
Uh, ah, eh koja drama i koje olakšanje. Ne znam što bih rekao, sreća, Lasogga i Drobny. Furth dominantan u drugom poluvremenu ali sreća i Drobny su presudili. Još uvijek ne vjerujem da smo o(p)stali.

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Hamburger Sport-Verein
Samo se nadam da u iducu nedjelju prolazi HSV Plus i da ce se odraditi generalno ciscenje i igraca i "struke" i "vodstva". Ako se to ne dogodi vec u ponedjeljak se moze reci ko ce zavrsiti na 18.mjestu u ligi.

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
						Why so serious?!
Vise srece nego pameti...
Ruku na srce nismo zasluzili opstanak. Meni je iskreno bilo svejedno kako ce se ovo danas zavrsiti, jer ukoliko naredne sedmice ne dobijemo bitku protiv IDIOTA, onda cemo sljedece godine sa 10000000%-nom sigurnoscu zajedno sa Paderborn-om u Cvajtu.

Ruku na srce nismo zasluzili opstanak. Meni je iskreno bilo svejedno kako ce se ovo danas zavrsiti, jer ukoliko naredne sedmice ne dobijemo bitku protiv IDIOTA, onda cemo sljedece godine sa 10000000%-nom sigurnoscu zajedno sa Paderborn-om u Cvajtu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma ausgliederung je gotova stvar, samo i tu može bit igara ispod stola i podvala. Ovo danas je bilo za infarkt, ja još uvijek ne vjerujem. Kad bi bar Tuchel kod nas završio umjesto ovog mlakonje.

- Goalgetter
- Kontakt:
Joj Lasogge.   

Prvo sto je digao citavu klupu Fürtha na noge kad je slavio ispred njih, onda baci Kreuzera na pod i zagrli Slomku.

Prvo sto je digao citavu klupu Fürtha na noge kad je slavio ispred njih, onda baci Kreuzera na pod i zagrli Slomku.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 maj 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

- gerdmuller
- Kontakt:
Cestitke njemackom dinosauru na ostanku u ligi 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
						- Karl-Heinz Rummenigge
Cestitke HSVu!   

Zadrzat Hakana i rijesti se par amatera i bice HSV blize onom sto se od njega ocekuje.

Zadrzat Hakana i rijesti se par amatera i bice HSV blize onom sto se od njega ocekuje.

@Pale, Bavarac, Desole, ne_znam, Gerd, Dede, Sapuiza i ostali, ako sam koga preskočio, hvala na čestitkama i podršci. Bili smo miljenici sreće jer po ničemu nismo zaslužili ostanak. A ovu sezonu ne bi smjeli nikad zaboravit da nam se više ne ponovi. 
Iduće nedjelje okrećemo novi list. Očekujem Didija na mjestu predsjednika jer ako bi iko napustio dobro plaćeno mjesto u velikom klubu i došao kod nas onda je to on.

Iduće nedjelje okrećemo novi list. Očekujem Didija na mjestu predsjednika jer ako bi iko napustio dobro plaćeno mjesto u velikom klubu i došao kod nas onda je to on.

Vise navijaca je utakmicu posmatralo u Hamburg-u, nego li u Fürth-u...
Inace malo prije je Hieronymus gostovao na NDR-u i rekao da ce se naredne sedmice nesto dogoditi kada je nova uprava kluba u pitanju. Ja ocekujem da ce u naredna dva dana HSV Plus objaviti imena koja bi trebala zauzeti kljucne pozicije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
						- 
				Pale_Companion
- Kontakt:
Hsv wird niemals untergehen   

Čestitke i uživajte... Zaslužili su navijači Hamburga i malo radovanja nakon cijele sezone patnje ...
Utakmicu nisam gledao jer sam radio ali samo stalno ''škicao'' i pratio rezultat
Sad treba dobiti i slijedeće sedmice vrlo važno utakmicu 

Čestitke i uživajte... Zaslužili su navijači Hamburga i malo radovanja nakon cijele sezone patnje ...
Utakmicu nisam gledao jer sam radio ali samo stalno ''škicao'' i pratio rezultat
Sad treba dobiti i slijedeće sedmice vrlo važno utakmicu

Agieren statt reagieren
Svaka čast Hamburgu. Nisam pratio Hamburg cijelu sezonu ali danas sam gledao utakmicu i baš mi je drago zbog opstanka   

Nego nije mi jasno, pošto nisam pratio, kako je HSV ovako loš ove sezone a po imenima imaju finu ekipu ?

Nego nije mi jasno, pošto nisam pratio, kako je HSV ovako loš ove sezone a po imenima imaju finu ekipu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.