Isto tako i Njemci..

Japanci,Mexikanci,Kolumbijci, svi su oni dobili dresove s grbom koji nije usiven.. Usput, stvarno sam pozitivno iznenadjen ovim sto je legea uradil...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ma kakav photoshop, ev ti iste slike s gostujuci dresova, vidis da je ovde usivenChuckie je napisao/la:To su slike koncepti dresova, photoshop. Postao sam sliku spanskog grba uslikanog u prodavnici.

Ti očito ne znaš da se u fan šopovima prodaju replika majice koje se zovu Jersey replica, tj. one su različite od Players edition majica po materijalima i načinu izrade. Stoga može i logo da odstupa na majici na igračima od onih u prodavnici. Ja imam par komada Adidas dresova i na svakom je ušiven logo koncem.sagitarius je napisao/la:A ja gledoa utakmicu Njemacka- Poljska i sve mi se cinilo da nisu usiveni grbovi
Pa uvijek smo imali plavo/bijelu kombinaciju, samo kad je adidas dosao licimo na grke, a ranije nismo.bubreg je napisao/la:ovaj plavi stvarno isto dres grcke... barem onaj stari![]()
Kakva je slika na fb?PerryFred je napisao/la:Sad sam vidio sliku na FB. Plavi dres je![]()
![]()
Odlican.PerryFred je napisao/la:Sad sam vidio sliku na FB. Plavi dres je![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.