Jeste da je offtopic, ali da se i ja nadovežem. Tolerantni su u smislu da su proevropski nastrojeni, da tolerišu gej parade i sve ostalo, a normalno da im nije svejedno kad im se u državi množe imigranti, ali sami su krivi radi standarda života kojeg vode i niskog nataliteta, zato svako od njih vodi po par cukica sa sobom.Goalgetter je napisao/la:Po meni, i nisu bas toliko tolerantni koliko ih predstavljate. Dosta njih nas ne mogu ocima, posebno misleci na Bosance, o Turcima i ostalima da ne govorim. U dosta situacija te znaju 'zakinuti'' jer nisi njihov, posebno u sportu i jos nekim stvarima. Ali itekako, dosta njih nas postuje, i veliki dio voli Bosance.
Da ne idemo dalje u offtopic, vazno je na kraju ovo, da ce nam mnogo pomoci, i to se broji.
Ugl. za godinu dana i ja aBd odlazim u Beč na studiranje i vjerovatno ću ostati živjeti, a u suštini smo mi jedna država, gavrilo nas je malo zeznuo
OT: ne mogu da vjerujem da stranice dijele onaj odron iz painta na kojem je namješteno da su navijači reala digli one parole podrške