Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

tyler durden
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la tyler durden » 19 maj 2014, 07:57

bparena je napisao/la:
leorey je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ma nama ako ne bude ronalda to je gotova prica, mogu komotno bez utakmice dati titulu komsijama
Ronaldo ako i zaigra postoji sansa da obnovi ozlijedu i onda pa-pa Mundijal.Desava mu se isto kao i Messiju prosle sezone, tj igra nezalijecen.Iako je Ronaldo uvijek u savrsenoj fizickoj spremi, ovo ipak ne prolazi, mozda bi prolazilo da ima 25, ali s 29 na ledjima not a chance :kafa:
CR7 ima isti problem kao i Mesi i Diego Costa - istrosenost tijela. Oni hoce ali tijelo vise ne moze. :?

:lol: :lol: :lol: :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 maj 2014, 08:45

Čovjek da ne zna, rek'o bi da za par mjeseci pune 35-tu. :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 maj 2014, 09:19

mandraX je napisao/la:Čovjek da ne zna, rek'o bi da za par mjeseci pune 35-tu. :lol:
Upravo tako :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 maj 2014, 12:00

Furymaker je napisao/la:donekle je covjek u pravu , koliko god ronaldo tijelo bilo bijesno i sve to , povreda zadnje loze nije nesto s cim se moze igrati , jednom se ne izlijeci do kraja vuci ces je citav zivot i mislim da je to problem , ogroman broj utakmica , jedna ozljeda , nedovoljno oporavljeni igraci sa ogromnom zeljom za igrom vrate se prije vremena i naprave sebi zajebanciju u karijeri. Ja se iskreno nadam da je ovo neka sitnica i da nece previse djelovati na Ronalda , Costu , i ostale , ali vjerujte kad-tad ce ih sustici ovo testiranje granica njihovih tijela. Svakako je sad puno laksi oporavak za sve ovo igrace , imaju one komore s kojim opustaju misice i vracaju ih u normalu , kao da nikad nisu igrali .

Nego sto se tice igraca koji nece biti tu protiv Atletica , ima li ista sigurno da se zna tko nece igrati ? ( kao Xabi Alonso npr. )
Ovo sam zelio da kazem. Razumjet ce ko zeli. lp
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 19 maj 2014, 12:50

Šta je Ronaldo ozljedio ikako?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JoseMourinho » 19 maj 2014, 13:24

Furymaker je napisao/la:donekle je covjek u pravu , koliko god ronaldo tijelo bilo bijesno i sve to , povreda zadnje loze nije nesto s cim se moze igrati , jednom se ne izlijeci do kraja vuci ces je citav zivot i mislim da je to problem , ogroman broj utakmica , jedna ozljeda , nedovoljno oporavljeni igraci sa ogromnom zeljom za igrom vrate se prije vremena i naprave sebi zajebanciju u karijeri. Ja se iskreno nadam da je ovo neka sitnica i da nece previse djelovati na Ronalda , Costu , i ostale , ali vjerujte kad-tad ce ih sustici ovo testiranje granica njihovih tijela. Svakako je sad puno laksi oporavak za sve ovo igrace , imaju one komore s kojim opustaju misice i vracaju ih u normalu , kao da nikad nisu igrali .

Nego sto se tice igraca koji nece biti tu protiv Atletica , ima li ista sigurno da se zna tko nece igrati ? ( kao Xabi Alonso npr. )
bparena je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:tijelo Ronalda ne moze ? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: tito si
Zivi bili pa vidjeli - ovo je sve na zadnju lozu. :( A to je na duze staze - kraj - vidjeo si suze DC juce. Volio bih da se varam ali ovo je jace od njih izgleda. Vidjecemo ali bas zelim svetrojici da ne bude nesto tako.
pitajte ako imate koga od prijatelja
sta je povreda zadnje loze...
ovo "ako je neizlječis vuces do kraja života" je smiješno..... to je je.bena povreda mišića, gdje pucaju vlakna mišića a to za rasta vremenom tj. tijelo samo regenerise mišić...nije trajna povreda i dešava se svima, može ti se na terminu desit...

Costa ima tu povredu i jbg coek je riskiro nije završio čitav oporavak, Messi nema tu povredu neznam sto se uporedjuje..
a za Ronalda zar nije njemu problem mišić iznad koljena? A ne zadnja loza?

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 19 maj 2014, 13:32

Ronaldo obnovio ozljedu tokom snimanja
[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Sretno zmajevi!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 maj 2014, 13:32

slika

I ja bi bio povrijeđen duži period.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2014, 13:35

Cap17an je napisao/la:Šta je Ronaldo ozljedio ikako?
nije ništa.
naprijed rejal

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 maj 2014, 13:39

nije ni njemu lako , covjek dodje u real i ima veci broj golova nego odigranih utakmica i onda dodje kuci gdje ga ceka ova Irina , divim mu se , on se duplo vise trosi od ostalih igraca , a tko ne bi , vidi je bgti .

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 maj 2014, 14:24

Diego López , Varane , Pepe , Di Maria , Cristiano Ronaldo i Benzema nisu trenirali danas. Carlito ocekuje da svi budu spremni za finale iako pepe ,benz i cr su problematicni .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 maj 2014, 15:05

Ma ja mislim da ce Ronaldo zaigrati u finalu sve i da ne bude potpuno oporavljen a sve su prilike da nece biti. U finalu nam treba on u max. formi a tesko da ce moci pruziti neku strasnu partiju nedovoljno oporavljen, 20 dana bez utakmice itd. Jos me strah ako se povrijedi u pola utakmice pa bude primoran izadji van...
Jos su tu Pepe, Benzema i Di Maria s nekakvim povredama, a Illara drzi vezu.
Ukoliko Benz ne bude spreman a on mi je nekako najvise kritican, na sta ce klupa liciti. :?
Belaj, belaj...

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 19 maj 2014, 18:27

Ronaldo je harambaša u Portugalu.Ima da skače po terenu.
Sretno zmajevi!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 maj 2014, 18:57

Izgleda da nema Coste u finalu... Pepeu i Ramosu bi moglo biti dosadno bez njega. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 maj 2014, 19:19

Cholo je njihov najitniji igrac,ako ih nalozi ima da ginu nebitno ko im igrao,samo se nadam da ciganluk nece prolaziti i da ce sudija suditi posteno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 maj 2014, 19:21

Nije ni da Ramos i ekipa nece ginuti. Decima je decima, i to nakon 12 godina ;)

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 19 maj 2014, 19:30

Mozambik je napisao/la:Nije ni da Ramos i ekipa nece ginuti. Decima je decima, i to nakon 12 godina ;)
Upravo to. Čitam na drugim forumima komentare tipa "Atleticu je ovo možda i zadnja šansa u narednih 20-30 godina, sigurno će poginuti na terenu"... Pa i mi nakon svih tih padova u Ligi prvaka, pogotovo u prošle 3 sezone, ovo želimo jednako koliko i oni.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 maj 2014, 19:38

Suvisno je uopste pricati o motivaciji s nase strane.. Ja sam vec sad nabrijan a kako li će tek oni biti prije izlaska na teren :!:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 maj 2014, 19:41

Meni to smeta. Kao Cholovi ratnici ce gristi,a Carlovi ce stajati i podmetati ruku da ih ovi ugrizu.

Garantujem da je veca zelja u Realu da se osvoji LP nego kod Atletica, bez obzira koliko cudno to zvucalo obzirom na historiju.

Godinama je Real ispadao u 1/8 finala i gledao kako kojekavi poluklubovi prolaze ili cak osvajaju LP. Nakupilo se bijesa svih ovih godina, zato je Bayern iskihao, a i Atleti ce iskihati do kraja.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 19 maj 2014, 20:29

Cap17an je napisao/la:Dvostruka evropska kruna u Madridu.

Košarkaška i nogometna. A obje u vitrinama Reala.
Sta ima jos? :lolno: :urnebes:
Mi nikada odustati necemo...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.